Moderátor: Admin
Torof Oggi írta:Torozon/Lorin
Most a sértődöttség nélküli véleményedre lennénk kíváncsiak, ezentúl a magam nevében megígérem a hozzád induló karikhoz egy sort nem írok max ha hozzám akar jönni nem engedem be. Olyan táp kariknak mesélsz amilyeneknek akarsz. A vitatopiknak mindig van értelme de egyszerűbb lesz mivel nem 10 könyvből idézzük a szabályokat hanem csak egyből.Mondjuk ehhez nem árt elolvasni előtte a könyvet és a szabályokat. Mivel láthatólag fogalmad sincs róla. Mert a varinak max 13 manája lehet első szinten mivel többet nem tud venni mert nincs rá KAP ráadásul mint tudjuk már aki olvasta a könyvet hogy minél erőssebb mágiát hozol létre annál több idő a mágia létrehozásának ideje. Lehet itt is tápolni de ugyanakkor valami másnak a rovására. És mivel minden karinak le van írva mivel indul mit kap és mennyi pénzből vásárolhat igy kiesik az előtöriben megszerzett zöld lunir teljesvért és élő fém kard.
Jó lenne inkább az átállással foglalkozni szerintem.
Togar írta:Pontosan ugy gondoltuk az átállást csak azok a kasztok és fajok lesznek amik a könyvben vannak meg kell várni a kieget ha mással akarsz lenni.
Vita mindig volt, van és lesz de én kiszálltam belőle, max a kérdésekre válaszolok![]()
Különben ha már ráérsz esetleg írhatnál reagot nekem ahelyett hogy vitatkozunk![]()
Ichigo írta:ÚTK-ra átállás szerintem jó ötlet.legalábbis én örülök neki és végre taulhat a fejvadász normális harcművészetet!
Ichigo írta:ÚTK-ra átállás szerintem jó ötlet.legalábbis én örülök neki és végre taulhat a fejvadász normális harcművészetet!
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó