• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
206 hozzászólás • Oldal: 11 / 14 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.24. 12:14

Bocs Lorin azt hittem ahhoz képest is lesz új verzió.
Szóval akkor mondom a gondjaim a karival kapcsolatban:
- az hogy calowyn szülötte nekem kapásból nem szimpatikus, de ám legyen
- a lunírt díszítőelemként is felejtsük el lehetőleg.
- az Islin mint fegyver megint csak felejtős több okból fakadóan is:
- nem szerepel a használható szabálykönyvekben
- az elf tradiciókövető fajta többnyire
- a vállvasat tiltani nem fogom, de idétlenül néz ki és korlátozza a mozgásban ha ennek ellenére kell akkor az MGT-t megbeszéljük természetesen a vállat védeni fogja (SFÉ)
- a kari szimplán elf már ami a statokat megbecsülést stb-t illeti
- döntsd el hogy vari vagy megtartó, de a kettőt együtt nem fogom engedni, felejtsük el az übertáp kiválasztott karaktereket
- az elfek túlságosan tisztelik ahhoz az életet, hogy öngyilkosággal próbálkozzanak
- Furien milyen fegyver?
- botot olyat csinálhat ami hatalmában áll (alkalmazott szabálykönyv mozaikok)
- pszi pontot botban tárolni nem lehet tudomásom szerint semilyen mozaik segítségével ha mégis akkor légyszi jelöld a forrást ahol ilyet találtál
- szerintem elf kari nekromanciát nem tanul pláne nem alkalmaz de ez csak személyes vélemény
- a statisztikában volt pár elírás, de mivel jópár dolgot kell módosítanod majd utána fogom ellenőrizni.
- a bot kapcsán hozzátenném, hogy a karid nem drágakőmágus úgyhogy maradjunk meg a runamágikus megoldásoknál
- egy mágikus tárgy maximum akkora hatalommal rendelkezhet mint amit a megalkotója egyszerre képes felhasználni. Szóval ennek megfelelően alkoss mágikus tárgyakat.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.09.24. 17:36

Üv!

Mi ez a káosz? Lorin, Lernun ti mit csináltok eddig????????

Kezd az agyamra menni ez az egész. Rendezzétek a dolgokat, mert lassan elmegy a kedvem az egésztől....
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.09.24. 19:56

És hol van az 5. tag, a boszorkány?? Miért nem jelentkezik? Hogy áll a karival? Jön egyáltalán?

Írjatok már pár mondatot a karijaitokról, elvégre egy ideje elméletileg már ismerjük egymást!
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.24. 20:47

- a lunírt díszítőelemként is felejtsük el lehetőleg.
Jó kilőve.
- az Islin mint fegyver megint csak felejtős több okból fakadóan is:
- nem szerepel a használható szabálykönyvekben
- az elf tradiciókövető fajta többnyire
Jó akkor lesz elftőröm de az lehet hosszabb az átlagnál legalább???
- a vállvasat tiltani nem fogom, de idétlenül néz ki és korlátozza a mozgásban ha ennek ellenére kell akkor az MGT-t megbeszéljük természetesen a vállat védeni fogja (SFÉ)
Akkor ez is felejtős.
- a kari szimplán elf már ami a statokat megbecsülést stb-t illeti
???ez mi akar lenni nem értem???
- döntsd el hogy vari vagy megtartó, de a kettőt együtt nem fogom engedni, felejtsük el az übertáp kiválasztott karaktereket
:( ennek nem örülök. Az OM-UT szerint nincsenek kasztok. Miért ne tanulhatná mintkét hagyományt? Ideje van rá, a képzést biztosítják. Akkor meg mi okból is nem ? Hogy übertáp lessz e attól hogy használna mindössze két varázslatot (gyógyítás, áldás, a többi abszolút felelsleges neki) akkor legyen übertáp. Mellesleg a varázslók 5.tsz-űek holott UT-ben nem sokat jelenten az a +1 szint. Így csak kevesebb manájuk és pszijük van mint bárki másnak.
- az elfek túlságosan tisztelik ahhoz az életet, hogy öngyilkosággal próbálkozzanak
Ezt tudom. Mikor írtam én ilyet???(amúgy nem mindegyik...)
- Furien milyen fegyver?
Nos ha nem engedted a kardot ezt se fogod. Ő egy visszacsapó íj lenne. Csakhát az meg nomád fegyver ugyebár. Milyen ijjam lehet akkor? Az elf íjj ugye táp...
- botot olyat csinálhat ami hatalmában áll (alkalmazott szabálykönyv mozaikok)
a botjában csak mágiát tárol, az megengedett nem?
- pszi pontot botban tárolni nem lehet tudomásom szerint semilyen mozaik segítségével ha mégis akkor légyszi jelöld a forrást ahol ilyet találtál
UTK mivel máshol nincs leírva ezért választottam ezt.
- szerintem elf kari nekromanciát nem tanul pláne nem alkalmaz de ez csak személyes vélemény
Nos erről vitatkozhatunk. És akkor a eltévedt elf lelkeket kisegíti visszatalálni Urria keblére? Ugyebár megtartóból nemzedéknként csak 3 születik egy nagycsaládban.
- a statisztikában volt pár elírás, de mivel jópár dolgot kell módosítanod majd utána fogom ellenőrizni.
Ok.
- a bot kapcsán hozzátenném, hogy a karid nem drágakőmágus úgyhogy maradjunk meg a runamágikus megoldásoknál.
Vagyis nem kaphatja a mesterétőla botját?... ez viszotn szerintem nem fair. Egy pyarroni és egy dorani kaphattja az én szegény kis elf varim meg nem? Szip-szip...
- egy mágikus tárgy maximum akkora hatalommal rendelkezhet mint amit a megalkotója egyszerre képes felhasználni. Szóval ennek megfelelően alkoss mágikus tárgyakat.
Na erre rácáfolnék.
Egy hatás lehet max akkora mint amennyi manám van
Ergó egy medál aminek két oldalán van egy pecsét így néz ki.:
20 MP Kisugárzó varázsjel+20MP elemirő aura+10MP időmágia
ez az egyik oldal a másikon.:
20 MP Kisugárzó varázsjel+20MP gyorsítás+10Mp időmágia
Ez összesen 100 MP ugyan de mivel a pecséteket külön külön rajzolom fel azok nem haladják meg az 50 MP-ot ezért simán meg tehetem. A tárgy így nem kerül 100 MP-ba csak 50/50 be. És itt mivel a tárgynak cak hordozó szerepe van ezért a mágia nem belőlle fókuszlódik, hanem a pecsétekből. Amik miután használtam őket természetesen lemerülnek , de újratölthetőek.
Ez nem olyna mint az erőkesztyűje hoyg folyton kifejti a hatását.

Siffad!
A kari fel van téve az előtörik közé. Syris néven fut. Ugyanaz az előtörije egyedüla stat fog változni.

Kijoe bocs a kavarásért.
Igazából már elküldtem egy ideje a karit. Lernun meg...khm... nos mivel nincs nete ezért velem akar mindent megcsináltatni. De nemsokára ő is elküldi... elküldeti.Csak ugyebár lusta kitölteni azt karilapot mert minek? Szerinte ugyanolyan jó a sima is... még szerencse hogy erről nem ő dönt.
de ahogy nézem idejében javítva lesznek a karik és l lesznek bírálva.
Kijoe te már elküldtet mert én nem kaptam meg a tiédet csak Siffadét.

A boszi is nem sokára elküldi csak eddig bírálták a kariját.(inkább itt javtson mert akk Garmának kevesebbet kell...)

Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.25. 7:46

Szia!

Elf tőröd lehet, de nem kell rosszabnak lennie az átlagnál. Ha mégis ezt szeretnéd akkor megbeszéljük.

A szimplán elf alatt arra gondoltam, hogy az elf faji statokkal és bónuszokkal rendelkezik csak semmi OD és hasonlók.

A vari és a pap is elhivatott a saját vallása illetve művészete iránt és az életük ezekről szól. Nem fogják a másik dolgot tanulni.
Ez alól a luminatarok tényleg kivételek, de ők ritkák mint a fehér holló és azt nem fogom játékba engedni. A természet szférának pedig pont a gyógyítás az egyik legnagyobb előnye és a vari például pont itt van hártányban a papokhoz képest ezért tartom tápnak mert így pont egy a hátrányát lehet kiküszöbölni. Nem kasztmegkötés kérdése nálam hanem egyszerűen egy-egy képzivel illetve vari esetén kaszttal járó mentalitásé. Asztaliban magas szinten engednék ilyet, de versenyen nem.

Az előtöribe írtál olyat hogy megpóbálta felvágni az ereit.

A bot kapcsán. Tudom, hogy mi van az UTK-ban, de az a versenyen nem alkalmazott szabálykönyv. Mannát tárohatsz a botban részemről ha a többi KM is beleegyezik, de ezt velük is meg kell beszélnem.

Bármely szabálykönyvet nézed az elfekre fokozottan hat az összes nekromanta varázslat. El tudok képzelni spec esetben olyat hogy elf nekromanciát tanuljon, de nem jellemző szerintem. Ezzel együtt maradhat, de nem támogatom.

Az alkalmazott szabálykönyvek szerint kap a vari az iskolájától botot, de a képességei nem tisztázottak csak annyi, hogy mágikus. Ezért írtam azt, hogy amit tud a vari mert abból nem lehet vita.

A varázstárgy alkotásnál ez több KM véleménye nem csak az enyém. Te is tudod, hogy ilyen módon a vari szinte korlátlan hatalomra tehet szert és ezt valahogy vissza kell fogni.

Syris karija kapcsán az előtöri topicban olvastam már a karit, de azért 6 szint alatt még sokmindent tanulhat illetve változhat szóval az egy teljesen külön dolog. Úgyhogy minnél gyorsabban kérném Syrisnek márt írtam PM-ben hogy ne várja meg amíg nyíltba engedik a karit. A két dolog független egymástól.

Tudom hogy a lustaság viszi előre a világot. Én is az vagyok ezért akarok egységes karilapokat látni. :)

Üdv

Garma

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.25. 7:48

Ja bocsánat ami az íjat illeti.
Elf ijjat sajnos tényleg nem használhat de visszacsapót később Yneven megtanulhat használni. Csak az elf íj is szerepeljen kettesen. Mivel otthon azt tanulta, de mivel Yneven nem fér hozzá így ott tanulhat visszacsapót részemről.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.25. 9:14

Garmacor írta:Szia!

Elf tőröd lehet, de nem kell rosszabnak lennie az átlagnál. Ha mégis ezt szeretnéd akkor megbeszéljük.

A szimplán elf alatt arra gondoltam, hogy az elf faji statokkal és bónuszokkal rendelkezik csak semmi OD és hasonlók.

A vari és a pap is elhivatott a saját vallása illetve művészete iránt és az életük ezekről szól. Nem fogják a másik dolgot tanulni.
Ez alól a luminatarok tényleg kivételek, de ők ritkák mint a fehér holló és azt nem fogom játékba engedni. A természet szférának pedig pont a gyógyítás az egyik legnagyobb előnye és a vari például pont itt van hártányban a papokhoz képest ezért tartom tápnak mert így pont egy a hátrányát lehet kiküszöbölni. Nem kasztmegkötés kérdése nálam hanem egyszerűen egy-egy képzivel illetve vari esetén kaszttal járó mentalitásé. Asztaliban magas szinten engednék ilyet, de versenyen nem.

Az előtöribe írtál olyat hogy megpóbálta felvágni az ereit.

A bot kapcsán. Tudom, hogy mi van az UTK-ban, de az a versenyen nem alkalmazott szabálykönyv. Mannát tárohatsz a botban részemről ha a többi KM is beleegyezik, de ezt velük is meg kell beszélnem.

Bármely szabálykönyvet nézed az elfekre fokozottan hat az összes nekromanta varázslat. El tudok képzelni spec esetben olyat hogy elf nekromanciát tanuljon, de nem jellemző szerintem. Ezzel együtt maradhat, de nem támogatom.

Az alkalmazott szabálykönyvek szerint kap a vari az iskolájától botot, de a képességei nem tisztázottak csak annyi, hogy mágikus. Ezért írtam azt, hogy amit tud a vari mert abból nem lehet vita.

A varázstárgy alkotásnál ez több KM véleménye nem csak az enyém. Te is tudod, hogy ilyen módon a vari szinte korlátlan hatalomra tehet szert és ezt valahogy vissza kell fogni.

Syris karija kapcsán az előtöri topicban olvastam már a karit, de azért 6 szint alatt még sokmindent tanulhat illetve változhat szóval az egy teljesen külön dolog. Úgyhogy minnél gyorsabban kérném Syrisnek márt írtam PM-ben hogy ne várja meg amíg nyíltba engedik a karit. A két dolog független egymástól.

Tudom hogy a lustaság viszi előre a világot. Én is az vagyok ezért akarok egységes karilapokat látni. :)

Üdv

Garma

Elf tőr.: Garma én nem rosszabbat írtam hanem HOSSZABB! Mint mértékegység tudod CENTIMÉTER meg hasonlók.:D Biztos esete olvastad mi?:D Na de egyenlőre hagyjuk majd később visszatérünk rá ha nagyon akarom de am mindegy. Tudod ez csak egy fegyver ami meg nem lényeg elvégre miért harcoljak ha harcolnak helyettem mások???:D

Od ot én nem írtam. De értem mie mondod. Az elf miatt több bónuszt nem is írtam fel...

Vari/Pap kérédés.
Megértem. Gondolom úgy sem lehetséges ha egyeztetsz a többi KM-el. Kár. Mindegy ez esetben viszont a kari nem lesz pap csak mélyen elméjül majd vallásában és sokat fog tudni rólla. Az gondolom engedélyezett. Más részt viszont akkor jobban foglalkozna az íjjászattal.

Íjjászat:
Írtad hogy Yneven nem férhat hozzá. Na most minek férne hozzá ha megkapja mondjuk otthon? Nem tom te hogy vagy vele de az Elf íj az úgy működik hogy hozzá van kötve az elf lelkéhez. (vagyis inkább annak egy kcsii része van benne). Ergo ez nem olyan mint a khossas hogy Erenbe nem tudom megvenni mert ott nem árúlják. Szal ha egyszer volt elf íjjam azt nem fogják tőllem elvenni.

Az érfelvágós dolog lhet a régebbi verzióbólmaradt fenn... gyorsan átnézem mit küldtem el és megmagyarázom. (hülyeségből egfyik verzióban sinc silyen mert az elfek ugyebár nem ölik meg magukat mert akkor kikerülnek az örök körforgásból)

Jó a botot remélem legalább ilyen formában megkapom...
Igazából az hogy mágikus elég kevés. Rajzolok lá egy varázsjelet és akkor is az lesz. Szóval azért örülnék neki ha már hurcolom hogy nem csak dísz legyen hanem a hatalmam tényleges jelképe.

A nekromanciás rész kimaradt. Alapból azért vettem fel hogy tudja az ilyen nekromantikus cuccokat pusztítani. Idézéssel sosem foglalkozna távol áll tőlle. (ergó ez csak elméleti rész meg be/ki záró varázskörök)

Varázsjelek.
Nos ezt illetően szerintem épp azért vari a vari hogy ezeket használja. Nem tud végtelen erősségű és végtelen ideig tartó mágikus tárgyakat alkotni. Szóval akkor semmi értelme a rúnamágiának ha nem használhatom.Természetesen nem szándékszom minden testrészemre egy másik rúnát rajzolni csak pár tárgyamra. Ez nem táp pusztán védekezés és felkészülés. Amúgymeg a vari 5. tsz-ű. Kevesebb manája van szinte minden kasztnál. Akkor ha felveszem a képzit akkor legalább enyiben ne legyen már lehúzva mert ez már tényleg idegesítő. Se pszi, se mana se varázstárgy? Ez így elég igazságtalan...
bár tény a mozaik mágia elég táp önmagában is DE attól még mindig úgyérzem hogy ezt a kasztot ilyen megkötésekkel nagyon lehúzzátok.
Nem akarok se Wyvernöket ölni se seregekkel végezni egyszerűen csak pár tárgyamra akarok egy két kimerülő és újratölthető (vagy akár újrarajzolható -ami még több idő) varázsjelet rakni. Még csak nem is azt kérem engedjétek hogy csinálhassak 63 MP-os rúnakardot mer az milyen jó. Csak azt hogy amit ki tudok hozni manából azt engedjétek, abból sem kétezret csak 3-4 et.
Remélem sikerült érthetően, nem bántóan, nem vitatkozó hangnemben kifejtenem mit is gondolok erről.
Egyébiránt gondolom az sincs megengedve hogy rengeteg varázstekercset csinálhassak.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.25. 11:34

bocsi tényleg félreolvastam. Rendben hosszabb lehet. Ebbe végleg nem fogok belekötni.

Ja a szimpla elf kérdése csak azért merült fel bennem. Merthogy előtöriben nagyon hangsúlyoztad hogy ő nemes elf. A félreértések elkerülése miatt írtam.

Az hogy sokat tud a vallásról az teljesen rendben van. Természetes, hogy ilyesmit tanulhat.

Ha jól emlékszem akkor azt írtad, hogy lényegében száműzték. Azoknak pedig nem szokták meghagyni az elf ijjat. Ha csak magától eljött akkor maradhat az elf íj is tőlem ha mással nem ütközik. Lásd anyagiak.

Érfelvágás akkor okés.

Ebben a formában a nekro is. Csak arra gondoltam, hogy nekromanta mozaikokat ne használjon.

A botnál amit hatalmadban áll azt meg tudod csinálni rúnamágiából, de majd még átnézem a használt szabálykönyveket.

A rúnamágiádat használd nyugodtan, csak egy tárgyon csak a hatalmadnak megfelelő méretű hatás legyen.
Itt az egy tárgyon van a hangsúly.
Tőlem annyi varázstárgyat csinálsz egyébként amennyit akarsz (na jó azért valamennyire ésszel)
Tekercseket nyugodtan írjál de pontos listát kérek róluk és ne feledkezz meg a papír áráról, de más korlátot nem igazán fogok szabni neki. Ja meg tudd őket normálisan hova tenni ne egy szamár nyeregtáskája legyen telepakolva velük :)

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.09.26. 9:03

Garma

Ez így abszolút elfogadható és korrekt!
Mit ad isten még veszekedni sem kellet...
:D
Ritka az ilyen
Ne aggódj nem fogom magam agyontápolni, na meg nem akarok "vírítni" más síkokon szóval...:D
Az elfem száműzetését értve a dolog úgy volt hogy meghalt a bátja, hogy ki ölte meg azt senki sem tudja, és mindenki ráfogta amgányos de egyéb iránt semmiben nem szokatlan öcsére (vagyis a karira) a megtartók bizonyították hogy nem ő volt de ettől még mindenki felrédn nézett rá és ezt ő nem bírta elviselni. Kapóra jött hát a rég feledésbe merült leganda és útra kélt a másik kontinensre, csakhogy mikor majd hazatér bizonyítsa rátermettségét és hűségét népe iránt.
szóval végülis nem kitagadták csak elment. de neki ez felért egy száműzetéssel de ez csak azért van mert érzékeny a lelki világa.

Ha maradhat az elf íj akkor annak örülni fogok.:D
Bár akkor cserébe lehet leadom anekromanciát. Mondtad hogy a statban is vannak gondok, vagy ha msot nincsenek is majd lesznek. Azokat majd írd már meg és akkor annál hamarabb el tom küldenia javított végleges változatot.

A többi karival hogy állsz amúgy?
Lernun ma adja ide a végleges kariját és el is küldöm. Vagy lehet hogy lepasszolom Syrisnek és akkor ő a sajátjával együtt elküldi.

Lorin
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.09.26. 9:16

Hali mindenki
bocsi a késésért, de sajnos internethiánnyal küszködöm :(
A karival az a baj hogy Lorinnál van és ma adja vissza. Hétvégén meg nem leszek itthon. De hétfőn el fog menni a végleges verzió remélhetőleg az összes hiányzóval eggyütt.

Kijoe
nyugi minden meg lesz oldva. A te karid már kész, dől hátra és lazíts. Minden meglesz időben. A versenyt megnyerjük, a hangulat jó lesz, hazavisszük az összes díjt :lol: Ehhez így kell hozzáállni :wink:
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.09.26. 17:35

Garma, akkor mehet a karim? Még nem mondtál rá áment :) Mi legyen a pszi-vel?

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.26. 19:26

Lorin személy szerint az íjat megadnám, de sajnos nincs elég lóvéd rá és a kiírás szerint nem tehetem. :(
A megbeszélt dolgok fényében még nézd át a karid ahol kell módosíts, küld át és akkor nézek statot.

Lernun hétfőn viszont mindenképp küld légyszives.

Siffad

Elnézésedet kérem a késlekedésért nekem is közbejött pár dolog. A pszi pont 22. Azt még írd majd át és különben rendben van.

Syris tőled mikor várható a kari?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.09.28. 10:23

Üdv mindenkinek!

Lorin a te karaktered nevét még nem tudom. Légyszíves írd le és akkor a csapatelőtöri kész lesz, kipótolom a hiányzó neveket és újra bemásolom ide, az lesz a végleges verzió.
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.09.28. 12:10

Én a Kijoe féle verziót - ellenérv hiányában - végsőnek tekintettem. Köszi ismét a töriért, Kijoe.

Névnek javaslom: Kut-Ászok (elvégre keresünk valamit), Lusta Banditák ( :D )

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.09.29. 13:30

Bocsi.

Mostanság nagyon kevés időm van. Már elkezdtem csinálni. Még számolgatnom kell.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
206 hozzászólás • Oldal: 11 / 14 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Vissza: Csapatszervezés