Vini
*Üldögélek, figyelek és nem is esik nehezemre. Hiszen a hetekig tartó, szekéren és hajón való utazás eléggé meg tört. De, azért a jóból is meg árt a sok! Így, felkelek és bemegyek a fogadóba, legalább a lábaimat is kinyujtóztatom egy kicsit.*
			Moderátor: Admin

-*irányítom rá a tekintetemet és válaszolok a kérdésére mosolyogva, majd folytatom.*-Gyönyörűek a falak, mintha élne a ház! Na, de nem untatom, ezt már biztosan számtalanszor hallotta és amint látom dolga is akad rendesen! És még az ebéd idejét is rám akarja pazarolni ennyi munka mellett. Ezt nem hagyhatom! Had' háláljam meg valahogy, had' segítsek valamit. Kérem...
 -*irányítom rá a tekintetemet és válaszolok a kérdésére mosolyogva, majd folytatom.*-Gyönyörűek a falak, mintha élne a ház! Na, de nem untatom, ezt már biztosan számtalanszor hallotta és amint látom dolga is akad rendesen! És még az ebéd idejét is rám akarja pazarolni ennyi munka mellett. Ezt nem hagyhatom! Had' háláljam meg valahogy, had' segítsek valamit. Kérem...  -*és lépek felé kettőt, mint ha már indúlnék is segíteni összerakni a hordókat. Arcomról pedig, sugárzik a jóindulat.*
 -*és lépek felé kettőt, mint ha már indúlnék is segíteni összerakni a hordókat. Arcomról pedig, sugárzik a jóindulat.*

-*és egy kortyot iszok az italomból, majd nekilátunk a dolognak. Mindent szép sorjában az ő utasításai szerint csinálok. De, mikor ismét megszólal, akkor megállok egy pillanatra, hogy válaszoljak.*- Hogy megvenni?! Áá, nem hiszem, csak kíváncsiskodok. Tudja nem régen érkeztem és még nem igazán találom a helyem. Ezért igyekszem minél többet megtudni. Új hely, új szokások. Érti ugye?
 -*és egy kortyot iszok az italomból, majd nekilátunk a dolognak. Mindent szép sorjában az ő utasításai szerint csinálok. De, mikor ismét megszólal, akkor megállok egy pillanatra, hogy válaszoljak.*- Hogy megvenni?! Áá, nem hiszem, csak kíváncsiskodok. Tudja nem régen érkeztem és még nem igazán találom a helyem. Ezért igyekszem minél többet megtudni. Új hely, új szokások. Érti ugye?  Szóval hallottam, hogy eladó, így hát gondoltam utána érdeklődök.-*majd tovább szorgoskodok.*
 Szóval hallottam, hogy eladó, így hát gondoltam utána érdeklődök.-*majd tovább szorgoskodok.*

Jelenlévő fórumuzók: Welina Shire