• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 2 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.10.02. 13:22

/Armador/

Határozott léptekkel közeledik a térkapu felé, gondolatai egész máshol járnak. Hirtelen megváltozott életén mereng
<Nem gondoltam, hogy ilyen messze jutok hazámtól. Azt már csiripelték a madarak, hogy a tartományból elhelyeznek, de hogy Pyarronba... most meg még messzebb Erionba? ... Domvik kísérd utamat... Vajon mi lehet Danellel, meg a többiekkel?>

Búcsút vesz Erion városától, majd egy mély levegőt vesz, felkészülve a térkapu okozta megrázkódtatásra, majd belép. Túloldalt a kis émelygésből visszatérve, a hömpölygő tömegre eszmél, majd meglátja a felé közeledő két őrre lesz figyelmes.
<Na szedd össze magad Armador. Nem tudhatja meg senki, hogy Pyarron szolgálatában jöttél a városba. Nagy előnytől esnél el.>

- Jó napot uraim! Armador con Feroza vagyok, Domvik felkentje. Hazám ügyében jöttem Erion városába. Meg tudnák mondani merre találom rendtársaim házát?

Az útbaigazítás után elindul a rendház felé.

//OFF: Van egy kis gond. Nem tudok pyarroniul. Ez így elég furcsa ha ott szolgáltam...//
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 10:05

Syris

Bár a madarak valóban élelem gyanánt szólgálhatnak néhány állatnak te nem tartozol közéjük. Kevés rajtuk a hús és igazából ahogy elnézed őket inkább maradsz a táskád mélyén lapuló gyümölcsöknél és annal kevéske sajtnál amit multkorról meghagytál.
A nagydarab valami miután befejezte a lakmározást megfordul és rád néz. Két mélyen ülő fekete malacszeme körülbelül akkora mint egy öklödnyi kavics. Hatalmas fejéről zsíros ragacsos fürtökben csüng alá barnás haja- eddig azt hitted az csupán a szikla része- dereka felülről teljesen meztelen míg deréknál egy szoknya szerű viseltes rongy takarja el a kényesebb testrészeket.
-Hö?- néz rád az óriás- immár nem kételkedsz benne hogy az- majd szemeivel vizslatni kezd.
-Te...ki?-folytatja kérdését.Eléggé töri a közöst ezt hamar megállapítod.
Megtöli vértől csatakos száját majd várja a válaszod. Közben mélán testedet kezdi vizslatni.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 10:09

Yade

-Ezek... meg akarnak....-zihákja a lány közben a bokrok újra zörögni kezdenek és a távolban két közeledő alakra figyelsz fel.
-Gyere ide kicsikém! Gyere szépen! Felesleges futni... úgyis elkapunk. Ugye nem akarod hogy csúnnyán nézzünk rád? Na gyere szépen vissza!
Tekintetedet hola bokorra hol az előted térdeplő síró lányra veted. Hamar felfigyelsza lány karját ékítő egyenes hosszanti vágásról ami nem származhat mástol csak egy élesreefnt késről. Lassan kezd összeállni elmédben a hiányos kép s a két alakis egyre közelebb ér.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.04. 10:13

A lány felé fordulok

-Futás eridj haza.A többit bízd rám.Indulj!!!

Majd a bokor felé fordulok íjam felhúzva tartom és várom a két közeledő embert.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 10:22

Armador

A hirelen térválltás kicsit felkavarja a gyomrod. Mint mindig ez is egy kisebb kellemetlenséggel jár dehát mégis jobb mint egy féléves út, egy lélekvesztőn vagyegy karavánban. Miután átész lovad kicsit megvadul és a gyeplőt kezdi rángatni. Kell egy kis idő mire lecsítitod, s közben a városőr válaszol neked.:
- Meliyk rendházra kiváncsi?-megvárja válaszod majd hosszasan elgondolkodva megadja a helyes irányt.
-Azt hiszem arra kell mennie,-mutat a második útra balfelől- aztán mikor kiér a főűtra forduljon északnak, egy tucatnyi sarokután meglát egy míves kaupt, mután azon átment már látni fogja. De hogyha gondolja keríthetek önnek egy idegenvezetőt.

//Off.: HM-i ajándék: megkaptad 3. fokona pyarroni nyelv használatát, a pyarroni szolgálatodért cserébe.(Bocsi hogy ezt elfelejtettem de nem akarok mostmár emiatt változtatni. Remélem jó lessz így...
Off2.: A lovagod milyen tipusú? Szereti ha van fegyverhotdozója (szolga) vagy nem?-ez csak nekem lenne fontos nem sokmindent befolyásol.//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 10:27

Yade

A lány szemében könnyek jelennek meg ahogy kiejted a haza szót.
-Haza?...anya...apa...- könnyei záporozni kezdenek keze görcsbe rándul. -Én..nem..nemtudtam...-nyögi miközben zokog. Mondatát a bokrok közül előlépő két alak szakítja félbe. Nem messze (körülbelül tízlábnyira tőlled) lépnek elő a bokorból. Az egyik egy kövérkés, kopasz félig csupasz alak kezében egy fejszével. A másik pedig egy vézna köpönyeges félszemű ötegember nyakában valami lánccal. Öszülő ritkás haja, barna sunyi szemei és vigyorgó zsája azonnal elnyeri ellenszenvedet. Kezében egy tört tartva indul feléd. A lány felsikolt.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.04. 10:42

-A hátam mögé!!!!!!!Bújj el!!

Feléjük fordulok

-Mit akartok ettől a lánytól?Takarodjatok amíg szépen mondom

Azonnal célba veszem azt amelyiknek tőr van a kezében
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.04. 19:50

-Azt nem kötöm az orrodra, mamlasz!
Egyenesen állok, karbatett kézzel. Nyugalmat sugárzok, bár magamban mégis kételkedek.
<Mi van,ha megtámad? Lesz elég erőm legyőzni? Vészhelyzet esetére méregkezeltem a tőröm....Ááá mégse. De ostoba vagyok....Mindegy,... majd ha ezzel végeztem. Bár lehetőleg békésen kéne megoldanom.>
-Állj el az utamból, te behemót!
Majd elindulok felé lassú,de határozott léptekkel.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 20:03

Syris

-Belehe...behele...beheve...behe...-próbálkozik a szóval majd fejét kezdi vakargatni.
-Ah mi?-mondja majd egyik szemét kicsit felhúzza.Még jobban vizslat közben kicsit feléd is hajol.
-Én Filo, te ki?Te... vanni... őőő....őőő...-látszik rajt ahogy nem találja a szavakat és nagyon megerölteti magát.:-Barát?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.04. 20:15

-Az csak tőled függ, behemót.
<Milyen együgyű...Jobb is ez így. Legalább nem kell pazarolnom az energiám.>
-Állj el az utamból!
Megyek továbbra is lassan előre.
Állj már arréb,te ostoba!>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 20:26

Syris

Az óriás tovább méreget majd megjegyzi miközben közelebb érsz.
-Te, van, szép! Olyan mint Filo, babja! Te leszel Filo barát! Szép, barát!
Kiálltja közben ujjongva feléd nyúl hatalmas kezével...
Hirtelen megijedsz a karnyi ujjaktól és a koszos kéztől.Fogalmad sincs mitévő légy azonban biztos vagy döntened kell.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.04. 20:44

-Héhé! Csak ne olyan hevesen! Mégis mit képzelsz?
Egy ugrással megpróbálok oldalra kitérni az útjából.

//akrobatika 3, ugrás 26%//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.10.04. 21:42

...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.10.04. 21:44

Syris

A hegynyi lény elhibázza az elkapási hadműveletet, majd visszahúzza kezét látva hogy milyen gyors vagy.
-???-néz rád- Te nem Szeret Filo? Filo, akar barátni...de te nem szeret Ő!Brühühüh... nem szeret...brühühü... Filot senki se szereti...brühühühühh.- fakad ki sírásban az Óriás.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.04. 22:26

Hátranézek, kicsit szánakozóan végigmérem.
<Ez a kolosszus sír?! Barátkozni akar... Ez még hasznos lehet... Ha velem jön, és a barátjának tart majd, az erejével sokmindenben segíthet. Viszont olyan együgyű, hogy nem hinném, hogy bármiféle ármánykodást tervezne majd ellenem.>
-Ha akarsz, gyere, te ostoba... De minél hamarabb mosdj le, és ne érj hozzám!
Elindulok tovább a kanyonban, közbe rápillantok az óriásra, hogy nem próbálja-e megakadályozni, vagy hogy jön-e.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 2 / 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17

Vissza: Fogadónegyed