-hmmmm...ez...FINOM! állapítja meg széles mosollyal, közben máe lassan második kupáját hajtja fel.
-szerintem annyira nem rosz hely ez mint ahonnan a térmágia engem ide ragadott. Persze kinek mi a rossz... finom leves... gyönyörű nők... persze rásegít az íjjászverseny, és ez a lőre amit nem nevezek fejedelminek mert olyat még nem ittam és nem tudom milyen az, de ez jó!

Gondolom Revo az mégsem fordult abban a furfangos agyadban hogy, egyszerűen a sorsra bízd a terv kiagyalását mi meg majd improvizálunk. Nekem mindegy csináljatok tervet. Ellenben vegyétek számba hogy ha kicsit is de kötődöm az elfekhez... nem hiszem hogy nekem kéne tárgyalni majd Victória úrnővel-ejti ki gúnyosan a Gallain feleségének nevét.
-És... embert sem ölök csak úgy! Viszont ha meg kell leckéztetni egy Ereni nemest abban benne vagyok! Sőt...-mosolyog kicsit aljasan.
-ha már itt tatunk-kezdi újra miután elfogyasztotta a levest- nincs kedve valakinek vívni egy kicsit? Unatkozom! Nemesnek lenni unalmas.... tényleg szerintetek egy nemes mivel múlatja idejét? Én eddig semmi érdekeset nem találtam ebben a szerepben... másoknak parancsolgatni meg amúgy se szokásom... legfeljebb ha verekedni kell.
-Hohohho! Mi jutott eszembe! Nem akarunk kimenni a pusztába és csak azért mert mi vagyunk a lardori követség elpáholni ezt az éjszaka támadó bandát? Na?