• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezés, megbeszélés, tájékoztatás

Moderátor: Admin

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 28 / 28 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.25. 19:55

Sziasztok!

Mindenkinek szeretném megköszönni a II.OM-találkozón való részvételt - hisz nélkületek aligha ért volna valamit az a csekély fáradozás, amit a szervezésbe ölni kellett.

Attól eltekintve, hogy a karakteralkotás eléggé döcögősen ment - igen, sajnos (vagy nem) még a helyszínen is kellett igazítani pár karaktert a játszhatósághoz - bár az is igaz, hogy többnyire apróbb elszámolások, pontatlanságok voltak ezek és nem égbekiáltó dolgok.

A magam részéről szinte végigizgultam a találkozót abból a szempontból, hogy minden jól sikerüljön, mindenki elégedetten távozzon és a következőre is eljöjjön (mintha nem tudnátok, már most tavaszra tervezzük :)).
Remélem ez maradéktalanul sikerült - ha pedig volt aki kissé fancsalian távozott a találkozóról azt sajnálom személy szerint. Az esetleges negatív élményeket - ha nem személyekhez kapcsolódik, hanem a szervezéshez, lebonyolításhoz - én szívesen meghallgatnám, ugyanis a hibákból lehet a legjobban tanulni; így a következő találkozót már úgy szervezni, hogy ezeket a hibákat előre kiküszöböljük.

A modulért köszönet Thornak és Dreemernek, hogy mindent beleadtak, elkészültek vele.
Szerintem jó kis kaland volt összességében - lényeges szempont az is, hogy a rendelkezésünkre álló időben végig lehetett játszani.
A kalandnak volt több buktatója - de mielőtt sértődne bárki is: nincs olyan kaland, amelynek ne lenne, mert nem lehet minden JK cselekedetre felkészülni, előre látni - lehetetlen!
Con arcán látszódott néha, hogy bizony töri a fejét a "hogyan tovább"-on, és sietősen felpattant Dreemert "zaklatni" - ebből is látszik, hogy mi sem voltunk angyaliak és átlagos csapat.
Persze... mondhatom, hogy talán Connak volt a legnehezebb mesélnie, hisz a mi csapatunk a történések előtt pár nappal verbuválódott össze előtörténetileg - így egyben/együtt tartani bennünket nehéz lehetett. Viszont szépen megoldott mindent :)
/Azt is, hogy a tolvaj nőmtől hogy lehet elszedni az összes szakmai kellékét... :D :P/

Szóval mindent összevetve én köszönöm Connak a mesélést, a társaimnak a játékot - azt hiszem, hogy ezt élőben nem tettem meg. ^^
Élveztem a napot, még akkor is ha sokat bénáztam és nem bírtam magam 100%-ban odatenni a játékhoz - remélem ezt a csapatom elnézi így utólag nekem. ^^

Még annyit talán megjegyzek, hogy a találkozó befejezését még igen csak gyakorolnunk kell :D
Igen, most is lemaradt a csoportkép, pedig Enriquel nagyon készült rá, hogy amit elmulasztottunk tavasszal most pótoljuk. Meg is beszéltük örömmel - igen, szupi!... de hát az idő hiányában - vagy inkább az ismételt későbbi játék befejezés, KM-i megbeszélés, eredményhirdetés, emléklap és díjosztás negyedórás hajrájában sajnálatosan elmaradt.
De optimista az ember - majd a harmadik találkozón 8) - a gyakorlat teszi a mestert és időnk van megtanulni a helyes időarányt mindezen dolgok elvégzésére - remélem TI pedig adtok hozzá lehetőséget és folytatódni fog ez a lassan hagyománynak mondható találkozó.

Köszönöm még egyszer Mindenkinek!

Yvett

Ui.: A fényképeket én is várom nagyon, és remélem mind látható lesz, ami készült. :)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.10.25. 20:07

Én is köszönöm mindenkinek a belefektetett munkáját.

Még azt például kihagytátok, hogy mikor a varázslóval épp kellemes perceket szereztünk egymásnak, az Arel-pap meg azt hiszem talán a pszi-mesterünk is hallagtózott, és kiderítették "nagy nehezen" a varázslónk hangjából,hogy mi történik ott.
Arel-pap szeme felcsillan:- A kígyó még benn van a szobában? :D
-Igen.
-Engedelmesség állatok, állati kémek.*kígyó mászik, mászik, tekergőzik, hogy jobban láthasson, de nem tud valamiért mozogni*
Drága jó elf kopóm kiszúrta. :D Szegény Arelita... :lol:

Legelején még:
Azt hiszem a pszi-mesterünknek nem volt lova, és ezért felkérezkedett varázslónk mögé, így egy lovon mentek. Beszéltük, hogy merre menjünk. Varázsló mondja, hogy húzódjunk le, utána mindenki mondja, hogy akkor énis lehúzódok. Varázsló: Induljunk el. Erre mi is mondjuk, hogy akkor mi is elindulunk. És egyszer a varázsló mondja: Én megyek előre. Mindenki külön-külön mondja, hogy megyünk utána. Pszi-mester: Jó, akkor én is megyek utána.
... De hát te mögötte ülsz.
Pszi-mester:...akkor főleg.
(Bocsi, ennél nem emlékszem pontosan, hogy kik beszéltek. Lehet, hogy keverem az arelitával.)

Esetleg első csábításom, mikor Vogomernél pofára estem. Vagy a 12-es(?) szépségű Arel-pap csábítása a 18-es szépségű Lujzánál, ami be is jött egy kis mágia segítségével. És utána meg megjelent Lujza-mama.

Pár órás lovaglás után megérkeztünk a várba, a lovagon kívül mindenki megfürdött,és átöltözött. Mondjuk ő is átöltözött :D . Aztán utána még tovább izzadt, majd hashajtóval el küldtem egy pottyantósba, aztán bejött a bálba...Pár ember nézett csak különösen. Még mi is elfordultunk tőle. Még korábban Arelitánk kért váltásruhát, amit a szolgák pár óra alatt szervíroztak is neki.

Meg kirohantam az erdőbe, bagolyra rányomtam egy bénítás átkot, fuvallattal leszedtem a fáról, és sikeresen el is kaptam. Majd eggyéválás. Sikerült is, de bibi, hogy senki sem értett rajta kívül a boszorkánymágiához. Ezért meg kellett volna tanulnom repülni bagolyként. Második próbámnál egy ugrás során eltörik a lábam, pár Fp-veszteség mindkét testemre....Aztán sikerült tisztáznunk, és tudtam repülni.

Na, nekem ennyi jutott eszembe, Siffad. Ezeket jegyeztem meg úgy, mint poénos helyzetek.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.26. 7:25

Mondjuk a csoporképpel kapcsolatban egy ötlet bár jókor jut eszembe, akkor kell elkészíteni mielőtt elkezdjük a játékot és akkor tutti mindenki rajta lesz. Eszembe juthatott volna hamarabb is :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.26. 18:26

Üdvözletem!

Jó látni hogy sokan elégedettek a talival :)
Sajnálom hogy a történet nem aratott maradéktalan tetszést minden hol :(
Ez volt az első versenyem és első nagy közönség elé tárt modul aminek a készítésében részt vettem... Talán ez is közre játszott.

Ellenben mozgat a kérdés érdekel valakit az eredeti modul? Az ami alapján meséltek a KM-ek? Felvetettem több szőr is, hogy lehetne publikálni szerintem de nem nagyon kaptam vissza jelzést egyénélőre... igaz eddig csak a KM-eket kérdeztem...

Másrészt sajnos a tali idejére nem készült el az a 4. novella amit magán szorgalomból készítettem. A novellák leírják a 10 ével későbbi állapotokat a party ténykedésének függvényében. Esetleg kíváncsi ezekre valaki? Megjegyzem nem feltétlenül boldog mindennek a vége.. sőt... szerintem ennek is megvan a maga szépsége...

Kérdezem továbbá a négyes csapattól:
con-nak mi módon sikerült titeket elvezetni a várba? A nemesetek halálán keresztül?

Dreemer
U.i.: Yvett de Crei-vel mélységesen egyet értek sok mindenben amit itt nem rég leírt...
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.10.27. 9:24

Engem érdekelne a teljes modul, nekem nagyon bejött a kaland.:)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.10.27. 10:29

Engem is ha már sajnos nem lehettem ott:)
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.10.27. 10:33

Hmm igen sok az érdeklődő...

Rendbe szedem az utolsó novellát is aztán utána nézek mi módon lehetne minden kíváncsi emberhez eljuttatni. Úgy becsülöm ha nem jön közbe semmi a héten végzek vele.

Esetleg ha valaki ismer valami egyszerű modot kb 2-3 MB megosztására sok ember közt nyugodtan szóljon. Nem sok ötletem van...

EDIT: Laurana, meghirdetett egy ZK-t a modul alapján! Ezért aki abban részt akar venni nehogy el merje olvasni! Kráni 13 fok a renitensekre vadászgatni egy Déli városálmokat érintő vidéki túra és nyaralás keretein belül :)
<Az utat a Ranagol&Aqvir barátai Tours szervezte, garantáltan nem fog csődbe menni :) >

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.10.27. 15:24

A megosztás legegyszerűnbb módjaha feltöltöd valahová és a többiek letöltik ha nem megy átküldöd nekem msnen és feltöltöm majd kilinkeljük és kész mindenki elolvashatja a teljes modult és megnézheti miről is maradt le.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2008.10.27. 17:13

Kissé késve, de én is köszönetet szeretnék mondani a szervezőknek és a csapattársaimnak meg a KM-nek, a kellemesen eltöltött napért, személy szerint nagyon jól éreztem magam, a tavaszi találkozóra is szívesen mennék. Annyi észrevételem lenne csak, hogy jó lett volna, ha marad egy kis idő a játék végén ismerkedésre, kötetlen beszélgetésre. Persze tudom, hogy ezt nem könnyű összehozni, és hogy a mi csapatunk volt az egyik legtovább játszó (tehát mi tehetünk róla, ha nem jutott idő másra :))
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

Előző

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 28 / 28 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28

Vissza: II.OM találkozó/verseny