Igaz...ha ennyien leszünk, és rendelünk is nem csak a helyet foglaljuk, akkor tudok egy jó kis helyet a Gépiparival szemben...állomástól 2 percre. Csak egy tea 200 HUF körül kezdődik. De van egy kis elszeparált része...bár még megnézem, h nyitva van-e nappal is
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Nekem bármi más hely is megfelelő ezt rád bízom Nibur, mint "benszülöttre". Az mondjuk nem hátrány, ha nem dobnak ki minket, mikor előkerül a sós-édes rágcsa meg az üdítő-ásványvíz.
Azért az érdekes, hogy van egy kis elszeparált része... ami nappal nem is biztos, hogy nyitva van. Nibur milyen helyre akarsz te vinni minket?
Na jó nem...csak simán egy félpincés helyiség, gondolom direkt kisebb társaságoknak kialakítva. De ott tuti fogyasztani kell, tehát akkor még gondolkodom hogy hova mehetünk, ahol nem kell. Régen a könyvtárban volt ingyen szerepjáték klub, meg voltak klubok is ahol lehetett játszani, de mára már kihalt mindez...történelem lett, a történelem pedig legendává vált...ő izé...ez nem az a rész
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Ha lenne még hely és igény a "jelentkezésemre", valamint szívesen megosztanátok velem a légkört, akkor örömmel csatlakoznék hozzátok egy asztali gamere.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Egyetértek! Jöjjön minél több játszani vágyó ember!
Ha mondjuk még 3-an "jelentkeznek", akkor már sokkal ideálisabban 2 csapatban tudnánk játszani, ahol 1 KM és 4 JK van egy asztalnál. (Ide kívánkozik, hogy ha sokan lennénk szerintem beleférhet a terembérlés is, de ez nem erőltetés csak felvetés: 12 fő x 500 Ft = 6.000 Ft, tudtommal HEMO árai alapján ez 5 óra a nagyteremre 10-15 óra között pl. Persze ha többen vagyunk több, illetve ha Nibur tud olcsóbbat, akkor mégtöbb. Azért 10 embert egyhelyre leültetni nem kis teret kíván. )
(Itt megjegyezném, hogy mivel ez egy nem ugyan azt meséljük találkozó lenne és főként nem verseny jellegű, így akár nem ETK, sőt nem magus rendszerek is előkerülhetnek. Én, amiket vállalok akár mesélni is a maguson kívül: Shadowrun (2.kiadás), L5R, Vampire, StarWars (D6) )
A megbeszélős különtopic nem lenne rossz, mert akkor nem ezzel telne meg a taverna.