KM: [Dreemer],Folyosó Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK: Különös Dartonita ; Lasura
*Ajtó mögött feltűnik a szolgáló lány alakja kezében a tálakkal.*
(Erv) -Kedves jó asszonyom, kérem Dartonra ne kiabáljon! Elmegy a követek étvágya! Kész katasztrófa ez a nap... történt egy... "Baleset". Egy nagyon nagyon súlyos baleset. Szállásunk szerencsére akad. Éppen van még egy üres szobánk. Sajnálom hogy így megrémült! Szegény Edgar kénytelen főzni és rendet csinálni egyszerre én pedig felszolgálók, a főpapnő meg ügyeit intézi... a holtak meg... -egy mondatvéget elharap láthatóan rettenetesen ideges-...a holtak meg pihennek a sírjukban. Igen ez egy temető, a boros pince alatt található a város egyetlen belső temetője. Teljesen biztonságos, akit ide eltemetnek nem fog galibát okozni az élőknek! Tekintettel erre a kis balesetre az első éjszakát nem kell fizetnie. Sőt ingyen vacsorázhat nálunk. Mit szól elfogadja az ajánlatot?
Zavartan pislogok, próbálom megemészteni a hallottakat.Pár percig gondolkodom, de sajnos ez az egyetlen egy lehetőségem van s nem akarok az utcán aludni.Megnyugszom idővel
-Igen elfogadom az ajánlatot, remélem nem bánom meg bár ez a temető a fogadóban nem kimondottan bizalomgerjesztő ha meg nem sértem.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
KM: [Dreemer],Szoba foglalás Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK: Különös Dartonita ; Lasura
(Erv) -Semmiség, a temető ne zavarja hát nem bizalom gerjesztő az tény... én már megszoktam. Mostanában szere-elharap egy szót- sajnos sok a temetés... Majd valamikor hajnalban lesz most is, ha éjszaka hangokat hall nem kel megriadnia... csak cipelik a hullákat - -meg a koporsókat. Apropó a temetésen süteményt is osztanak. Friss sütés lesz, ha szeretné reggel a megmaradt süteményt felviszem a szobájába. Kérem fáradjon be a folyosóra, és várjon amíg felszolgálom a második fogást...
//Amennyiben belépsz a folyósra a csuhás bezárja mögötted az ajtót ismét, és elindul a folyosó távolabbi vége felé//
KM: [Dreemer],Ebéd végeztével Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők: Pyaroni követek (Vipera kivételével) NJK: Lasura
//Férfiak, egy Hölgy lépet a színre, és elértem hogy csak egy fal válasszon el tőle titeket! Viperáék hiányában nincsen aki bajt keverjen... ülepszik a mese! Csak sajna sietni kell mert a hölgy igen csak gyors tempóban reagál... Alig bírom vele a lépést tartani!//
*Lasura eltűnik az ajtó mögött, hanyagul hátra hagy pár szót.* (Erv,Pyar) -Rögtön jövök...
*Lépteit élesebb fülű követek halhatják. Ezek után pár ajtó csukódás és egy erős dörömbölés halható közben beszélgettek. Kisvártatva, Hagos kirablását lehet hallani:*
(Erv,ismeretlen) -Te jó ég mi a fene folyik itt, úristen! Maguk mi a francot csinálnak? *Majd valami leves vagy egyéb folyadék toccsan egyet.* -Jól van asszonyom? Félre érti a dolgokat! *Aztán szófoszlányokat lehet hallani persze az éles hallásúak megértik a beszédet:*
-Kedves jó asszonyom, kérem Dartonra ne kiabáljon! Elmegy a követek étvágya! Kész katasztrófa ez a nap... történt egy... "Baleset". Egy nagyon nagyon súlyos baleset. Szállásunk szerencsére akad. Éppen van még egy üres szobánk. Sajnálom hogy így megrémült! Szegény Edgar kénytelen főzni és rendet csinálni egyszerre én pedig felszolgálók, a főpapnő meg ügyeit intézi... a holtak meg... -egy mondatvéget elharap láthatóan rettenetesen ideges-...a holtak meg pihennek a sírjukban. Igen ez egy temető, a boros pince alatt található a város egyetlen belső temetője. Teljesen biztonságos, akit ide eltemetnek nem fog galibát okozni az élőknek! Tekintettel erre a kis balesetre az első éjszakát nem kell fizetnie. Sőt ingyen vacsorázhat nálunk. Mit szól elfogadja az ajánlatot?
-Igen elfogadom az ajánlatot, remélem nem bánom meg bár ez a temető a fogadóban nem kimondottan bizalomgerjesztő ha meg nem sértem.
(Erv) -Semmiség, a temető ne zavarja hát nem bizalom gerjesztő az tény... én már megszoktam. Mostanában szere-elharap egy szót- sajnos sok a temetés... Majd valamikor hajnalban lesz most is, ha éjszaka hangokat hall nem kel megriadnia... csak cipelik a hullákat - -meg a koporsókat. Apropó a temetésen süteményt is osztanak. Friss sütés lesz, ha szeretné reggel a megmaradt süteményt felviszem a szobájába. Kérem fáradjon be a folyosóra, és várjon amíg felszolgálom a második fogást...
//Ha nem tesztek semmit akkor feltűnik pár pillant múlva Lasure és felszolgálja ebédetek 2. fogását.//
//off: Nyugodtan mászkáljatok el.. nézettek meg ha akarjátok a zaj forrását, vagy tegyetek azt amit jónak láttok! Most jó kedvem van, nem fogok JK húsit enni... Amúgy is van elég a pinyóban //
-Nos ha biztosít arról, hogy nem lesz semmi gond akkor elfogadom a vendéglátást.Étvágyam nem igen van a most látottak miatt de reggel megköszönnmé ha eszébe jutnék mikor a megmaradt süteményhez nyúl.Esetleg tisztálkodási lehetőség van?És a lovamat is elszállásolnám ha lehetne..
Várok a folyosón míg elvégzi a dolgát
KM: [Dreemer],Szoba foglalás Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK: Különös Dartonita ; Lasura
(Lasura,Halkan,Erv) -Darton templomában mindenki nyugalomra lelhet...akár örök időkre is. -Van egy fürdő szobánk nem rég lett takarítva.Amint lesz szabad időnk meleg vízzel is szolgálunk. Ügye Edgar? -*tekint a csuklyásra, aki bólint egyet, közben picit ropognak a csontjai, biztos meszes a gerince* -A lovát majd Galalin nagyúr istállójában elszállásoljuk a nagykövetek lovaival együtt... így olcsón megoldódik a dolog * * -Hány hétig kíván maradni? //várni kell egy kicsit ha nem ír senki a követek közül hogy jönnek nőt nézni akkor megyünk tovább! Ha jön akkor történeti szálat nyitok neki//
//Igen a követek várják a többi követ felébredését a téli álomból.//
//Igen a követek várják a többi követ felébredését a téli álomból.//
//Mindig örülünk az új tagoknak.// <…HÁT MÉG IS MI EZ A RIBBILIÓ…> - Megyek, meg nézem, ki zajong itt. *Meg törlöm a kezem és az arcom. A rongyot és az étkészletet félre téve hátra tolom a székem és elindulok a konyha felé. Az ajtóhoz érve be kopogok. Bebocsátást nyerve körbe nézek. Erv Konyhában jelenlévők - Elnézést a zavarásért. Remélem nem haragudnak meg de szeretném megtudni mi is a zaj forrása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.10.28. 10:49-kor.
KM: [Dreemer],Különös zajok... Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők: Pyaroni követek (Vipera kivételével), és Yasha am Lloth NJK: Lasura, egy különös Dartonita
//A követ urak kedvért nyitok egy új szálat hogy mindenkinek legyen ideje felébredni a téli álomból Mellesleg pedig sokat halottak mert csak egy félig nyitott ajtó választja el őket, első sorba azt amit leírtam a nekik szóló szövegben... Úgyhogy kéretik e szerint cselekedni... Az elf vagy félelf karakterek pedig igen jó hallással az utolsó szóig mindent halottak!// //Félre értés Pelso: A zaj a konyhába vezető folyosóról származik. Egyetlen hátsó folyosó van ami központilag köti össze a bejáratót a pincét, a konyhát, az ívót, a lépcsőt és a fürdő szobát.//
//Továbbá most egy új szálat nyitunk akkor és párhuzamos mesélés következik! Az új szál neve: Beszélgetés a folyosón //
13 óra vége 14 eleje-Beszélgetés a folyosón: *Revó sietve kimegy a folyosóra. Látja hogy a folyosón 3 an vannak, egy Dartonita szakács kötényben ami össze van vérezve. A dartonita szimbólumos alak csukjával borította fejét és egy pincelejáró előtt guggol le éppen. Valami folyik a háta mögött... A folyosón hányás és rohadó hulla szag üti meg orrodat. Lasura tőled balra egy lépésnyire áll kezében egy tál sült hússal, pörköltel. Töled jobbra egy ismeretlen hölgy áll. Felfegyverezve alaposan.*
(Revó,Erv) - Elnézést a zavarásért. Remélem nem haragudnak meg de szeretném megtudni mi is a zaj forrása.
*Lasure kissé zavarba esik, de pár pillant után magára lel:*
(Lasure, Erv) -Jó uram semmi az egész csak történt egy baleset... igazán nem szeretném ha elmenne az étvágya. Talán szerencsésebb lenne ha vissza menne enni még mielőtt kihűl a finom frissen sült hús!
*Azzal megindul befelé az étkező részbe, fordulás közben megbotlik szoknyájában szaftos tál tartalmának nagyja szegény ismeretlen nőn landol... Lasure elesik hamar feláll láthatóan semmi baja.*
(Lasure, Erv, az ismeretlen nőnek) -Jaj asszonyom! Annyira sajnálóm! Bocsásson meg! Ó te jó ég mit tettem!
*Végigtekint a csupa szaftos ruházatú ismeretlenen.*
(Lasure, Erv, az ismeretlen nőnek) -Te jó ég a ruhája! Gyorsan ki kell mosni, mielőtt megszárad aszaft, ha megszárad ki nem mossa belőle senki! Gyorsan le kell venni és be kel áztatni...
*Szélsebesen kinyitja a legközelebbi ajtót, és bestesékeli az ismeretlent. A fürdő szobába...* (Lasure, Erv, az ismeretlen nőnek) -Gyorsan vegye le ott a kis dézsa abba be tudja áztatni! Majd hozatok tiszta ruhát...
*Azzal becsukja a vastag ajtót...* (Lasure,Erv,Revonak) -Sajnálom az ebédjüket, és elnézést ezért a kis incidensért
//Minden érintet szabadon cselekedhet! Ez csak egy lehetséges lezajlása az eseményeknek ha senki nem tesz semmit! Azért írtam le hogy gyorsabban tudjunk haladni... ha valaki másképp akarja hogy történések menjenek írja meg hol és mit tesz!//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.10.28. 13:34-kor.
KM: [Dreemer],Darton áldása.... Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan) NJK:Reyna, az örök
(Reyna,Erv) -Akkor hát - körbetekint - kezdjük el az áldást...
*Fekete pengéjű tört húz elő ruhája ujjából, Szemeit behunyja, fátyolos hangon bebelezd egy nem minden napi imádságba:* (Erv) -Darton! Add hogy Tőröm szószegők halála legyen! -Enyhén elkezd izzani Darton jelképe nyakában, sárgásan -Add hogy kinek vére e tőrt öntözi akaratod ellen ne szólhasson! -Egyre erősebben izzik fel a szimbólum, most már sárga és piros fények játéka borítja be -Ki parancsod ellen szólni mer, vedd magadhoz!-A jelkép vérvörösen felragyog! -Ki vérével öntözi tört, parancsod fogadja!-A tőrre kezd áterjedni a különös fényjáték -Kinek testébe mélyesztem e tört, parancsod megfogadja, vérével a tört öntözi!-immár egész alakja vörös fényt áraszt! A tőr pengéjén vér jelenik meg a semmiből! -Adj erőt a vérnek, adj erőt ó hatalmas Darton hogy titkokat lelke örökké megőrizze!-Sárgás fénykígyók jelennek meg a tőrön. -Fogadd áldozatom elsőnek! Vegyed vérét másodiknak, Halgassék örökké miként te halgatsz a titkokról!-Törével bal kezén kis vágást ejt, vére azonnal megalvad. -Hallgasson örökké-finoman megvágja egy váratlan mozdulattal kezedet, egész alakod vörösen felizzik 2 fáklyányi területet bevilágít- miként te hallgatsz! -Tartsa meg titkokat miket reá ruháznak az elkövetkezendő órákban!-Tőrével a levegőben különös jelsorozatot ír le, tőre nyomán vércsíkok maradnak a levegőben, runák! A jelsor pár pillanatig még izzik aztán semmivé foszlik, ezzel együtt minden más fény is kialszik a folyóson. Pár pillanattal később a fáklyák fénye ismét világit. A különös vörös fények semmivé foszlottak, Reyna tőrét elrakta.
-Mehetünk - -Bekísér a borospincébe, majd mögöttetek becsukja az ajtót.
//ha bemész akkor folytatom, illetve ha nem ellenkezel a szertartás közben...//
-A fene..... semmi baj hagyja ,úgyis fürödni szerettem volna ,legalább van még egy okom rá:D
Követem a fürdőbe, leveszem a ruháim beleteszem a dézsába és körbenézek, mit látok a fürdőben van e fürdővíz, ha nem akkor értetlenül meztelenül állok és várom, hogy hozza a ruhát.
Kinézet:Per pill pucér:D Külső szemlélő felől nézvén Yasha 20as éveiben jár, nem tűnik túl magasnak ( 170 cm) és különösebben izmosnak sem (50-55 kg) ezüst hajzuhataga, szabályos, szép arcot keretez, melyből csak jadezöldírisze villan elő szinte természetfeletti erőt árasztva. Ám kevés ismerője tudja hogy fekete bőrnadrágja és fűzős női bőr ujjatlan felsője alatt sodronyszerű izmok lapulnak. a látszat ellenére az érzelmek embere, s sorsát mindenekfelett tiszteli. gerincén végigfutó tetovált niarei irásjelek örökítik ezt meg „ sorsom az utam, melyen haladok” művészi gonddal kovácsolt mesterkardjától szinte sosem válik meg, „ egyek vagyunk ő és én „ szokta nevetve mondogatni ha szóvá teszik ragaszkodását. Állandó utitársa Archor a fekete, pompás hátas.
KM: [Dreemer],Fürdöszoba, fürdés Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 14 óra eleje Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK: Különös Dartonita ; Lasura
//Külön esemény szál, a követek reakciójától független, indulása a fürdőbe való belépésétől//
*A fürdőben középen egy kb 100 Literes dézsa áll. Ennek alján némi víz.A falak mellett további vödrök és egy kisebb dézsa sorakozik. A falakon kutya szőr és föld látható nyomokban, a falak csurom vizesek, lassan száradnak. Bejárattal szemközti fal mellet 4 szék sorakozik. Székeken fürdő lepedőt pillantasz meg. Kellemesen langyos az idő.*
//Feltételezem nem a nagy dézsába rakod a ruhákat... oda inkább magadat rakod majd //