KM: [Dreemer],A hideg víz Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 14 óra eleje Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK:-
*Ruháidtól megváltál, a kisebb dézsa vize hamar olajfoltos szép színes lesz. Lasura nem mondott butaságot láthatóan.*
*Ellenben a nagy dézsa vize.. finoman szólva hideg. Bár ahogy bele tetted a kis lábujjadat realizálódott benned hogy a jég hideg megfelelőbb szó lenne rá (KB +10-15C fokos lehet a víz...).
Mivel jéghideg a víz, így a lehető leggyorsabban tisztálkodom, majd a lehető legközelebb álló törölközőt magamra terítem és kinyitom az ajtót, és a hölgyet szólítom:
-Lasure...Lasure..hangosan kiabálom a nevét...
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
//Hüm, látom egyesek napi három reag alá nem adják. Hát én nem vagyok ilyen szerencsés így előre is elnézést, ha csak másrap érkezik a válasz miközben már túlléptél a pillanaton.//
*Meglepetten és szórakozottan szemlélem a jelenetet. A különös idegennek biccentek. Erv Idegen hölgy - Revo Erv Lasura - Ne is törődj vele. Amilyen hosszú út ál mögöttünk nem tudnál olyat mondani, ami elvenné az étvágyunk. *A kis balesetet látva mosoly suhan át egy pillanatra az arcomon. Mikor Lacura be „tuszkolja” az idegent a fürdőbe búcsút intek neki. - Csak nyugodtan. Előttünk az egész éjszak. Az ételünk ki hűlhet, de azt már nem vennénk a szívünkre, ha kegyed összeomlana lelkileg miattunk. Különben lassan szeretnénk vissza vonulni a szobáinkba. Ha kegyedet nem terheljük, letúlzottan a kéréssel szintén kérnénk egy fürdőt. *Szabadkozó mozdulatot teszek. De csak egy pillanat erejéig. - Esetleg segíthetek el takarítani a romokat? <Hüm vajon ki lehet az idegen… És mi dolga lehet itt?...>
//Karakter leírás: Átlagos testalkatú (70kg, 174cm magas) ezüstszín rövidre nyírt haj, kék szemű enyhén napcserzette bőr, hegyes fülekkel. Bársony nadrág, mellény, arany szegéjes selyem ing, szürke úti köpeny. Pecsétgyűrű a kezemen. Övén hat erszény. Fegyver: Rövid kard tokban az oldalamon//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.10.29. 18:35-kor.
//Bő beszédű volt. Na, mindegy. Felkérek minden követségi tagot, hogy lassacskán azért másszon ki a medve barlangból.//
*A bemutatkozást egy főhajtással köszönöm meg. Látszik rajtam, hogy kinézetén igen jót mulatok. De mint jó „követhez” méltón, vagy legalább, is mint a követek első embere „viszonylag” hamar elhessegetem arcomról az oda nem illő kajánságot. Mikor Lasura a fürdőbe tuszkolja fájó búcsút intek az idegennek. Szívemben kételyekkel ki is lehető ő és mit akar itt. <…Vajon ki lehet… Honnan jöhetett a cukorfalat elf kisasszony?...Elég viccesen festet talpig szaftban…Kár, máris a fürdőbe tessékelték… Szívesen megismertem volna… Na mindegy van még rá időm… A többit meg majd meg tudom később…>
//KM: Szálat felvettem. Mindent értek. Mehet a menet.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.10.29. 18:56-kor.
KM: [Dreemer],Fürdés után lepelben Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 14 óra eleje Résztvevők:Yasha am Lloth [NŐ] NJK:Különös Dartonita ; Lasura
//A mindenit gyors vonatba kapcsoltunk //
*Ajtót kitártad szélesre, látod Revo még ott áll a folyosón. A különös Dartonitával együtt. Revó jelen idő szerint Lasurának a romok takarításában... Milyen rendes *
//Pelso nem gond ha lassan reagolsz... próbálom fékezni a leányzót... de a külön szál sem segít... A nőkkel meg amúgy sem szabad vitázni apropó holnap délig kapnak határidőt akik nem reagoltak eddig aztán mennek a jégre, onnét még van vissza térés!//
Kilépek a fürdőből a törölközőben amit találtam és köhintéssel jelzem ott létemet, majd Lasurá-ra nézek s kérdem:
-Esetleg tudna adni valami ruházatot ha nem okozok vele problémát?Hisz így nem járhatok egy szál törölközőben.. elpirulok a férfi láttán....s elmosolyodom
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasha am Lloth 2008.10.29. 18:58-kor.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
KM: [Dreemer],Különös zajok... Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők: Pyaroni követek (Vipera kivételével), és Yasha am Lloth NJK: Lasura, egy különös Dartonita
(Lasura,Erv) -ó igen köszönöm a segítségét, bár igazán fölösleges...
*A nagy tál ezernyi apró darabra tört szét, Lasura a konyhából söprűt és lapátot hoz. Azokkal próbálja takarítani a törmeléket és a maradványokat... Segítesz neki így hamar végeztek... Ekkora érkezik a fürdőben végzett leány.*
KM: [Dreemer],Társalgás a folyosón, romok felett Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé Résztvevők:Pelso, és Yasha am Lloth [NŐ] NJK: Lasura, egy különös Dartonita
//Hupsz kissé szét csúsztunk, sebaj //
//Tehát a fürdő szobai és folyosói követ szálnak most van a vége... Ellenben új szál indul.Sajnálom ha valaki nem tud idöben itt lenni,és reagálni Rögvest csoportot bontok és megodlodik a probléma, bár akkor a hölgynek nem lesz JK hódolója sebaj egyik NJK-m csak sikert fog elérni //
*Lasura fölpillant, most végzet a söprögetéssel.* (Lasura,Erv) -Azonnal... -kiáltva- Cecil hozd e Reyna valamelyik ruháját, áh ne is! Vidd be a 13. szobába, ott van szabad hely.
//Na, ja kénytelen vagyok megadni magam. A törvény az törvény.//
*Segítek Lasurának amiben csak tudok. Hiszen én nem vagyok nemes. Igaz befolyásos rangú embert játszok, de nem nemeset. - Semmiség. Amúgy is egésznap a követ urak után takarítok és intézem az ügyeiket. Ez ahhoz képest kész felüdülés. *Yasha ki léptekkor újra visszatér arcomra a kaján mosoly. Ezúttal letörülhetetlenül ott is marad. Erv Yasha - Úgy fest egy kicsit alkalmatlan pillanatot választottam a beszélgetésre. *Oldalt fordulok Yasha-nak. Arcomról a mosoly valahogy nem akar elszállni. - Remélem, még találkozunk rendezettebb körülmények között. *Várom, hogy Larura el rendezze ügyes bajos dolgait és rendezett körülmények között tudjuk tudja meghallgatni kívánságaink.