• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 64 / 76 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.03. 0:15

Revo

//Egy kicsit meg zavarodtam. Ha tényleg az ivóban van a csata ahol korábban a vacsorám költöttem akkor szeretném meg tudni mi van a többi követ úrral? Mi van a felszerelésemmel? És hogy egész pontosan merre is van a démon?//

Erv Yasha
- Ahogy elnézem menekülni csak felfelé érdemes kivéve, ha van ki út lefelé a csatornák irányába, onnan meg az utcára. Mondjuk én még így is az emeletet választanám. Onnan talán könnyebb lemászni. No persze a csatornával sincs semmi gond.
*Savanyú ábrázattal nézem az ivót.
- Az a gond, hogy a holmim ott van bent. Nem kéne csak úgy itt hagynom.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.03. 17:38

KM: [Dreemer],Fogadót megtámadták :!:
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 14 óra közepe felé
Résztvevők:Revo(Pelso), Eriror(Ruyan), és Yasha am Lloth[NŐ]
NJK: Lasura, egy különös Dartonita, Egy nagyon fúra kutya, Támadók, Nirmaje hadserege-város örség

*Általános helyzet leírás:
1. A fogadó ívó része az, ahol a követek ebédeltek. Jelen idő szerint ennek a helységnek az utcára néző fala romokban hever. Az ivó közepén áll a 3 ember és a démonszerű lény.
A Démonal és csapatával Nirmaje örsége felvette a harcot, vagy 100 ember sorakozik fel az utcán.
Az ivóban tőletek egy kutya és a különös Dartnita vette fel a harcot a rémséggekell.
Az ívóban tartózkodó személyek (követek), nem láthatók a folyosó felől. Semmiféle életjelet nem adnak magukról. Úgy tudom a követek felszerelésüket felvitették szobáikba, így az ivóban az nem található meg (javítsatok ki ha tévedek).

2.Revo, Yasha, Erior jelen idő szerint az ivó mögött húzódó folyóson áll. Ahonnét a konyhába a pincébe lépcsőn a szobákhoz, ajtón át a fürdőbe lehet eljutni.

3. A lépcsőkön lejött egy nő, és tuszkol titeket a pince felé, mellesleg azt üvöltözte hogy lekel menni a pincébe. Láthatóan kicsiny beszédetek nem hatotta meg túlzottan, csak jobban bepánikolt.

4. A pánik hangulatot fokozza a felnyíló vasajtó ami a szabadba vezet... bizony pár tucat szegmens és volt vas ajtó nincs vas ajtó...*

(ismeretlen szolgáló, Erv)
-Dartonra ceszék meg! Élni karnak vagy mind itt kívánnak meghalni? Nekem úgy is jó ha maradnak, de akkor végük! Meneküljenek! Utánam!

*Azzal átvág köztetek és elkezd lerobogni a pincébe.*

//Remélem minden érthető most már ha nem, akkor pm nekem. Másrészt legközelebb ha valakinek valami nem világos nyugodtan írja meg pm ben :) //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.03. 17:52

Látván a rohanó szolgát úgy vélem jobb ha követjük..

Uraim, gyorsan szedjék a cók- mókjukat és meneküljünk...
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.05. 0:29

Revo

//Leginkább csak nem tudatosult bennem a harc helye. Olyan tömör volt. Akkor ezek szerint felvitték helyettünk a holmink, mert a követ urak még nem hagyták el az ivó területét. Én akkor maradok ennél. E szerint is írok a továbbiakban.//

- Egyet értek. A szolga biztos tud valamit abban az irányban, amit mi nem. Ellenben én még sem mennék el innen egy szál karddal. Ha meg bocsátanak. Meg keresem a holmim. Ha mégse az emeletnek tartanak, akkor már alig váram a legközelebbi találkozást.
*Ezzel meg is indulok az emelet irányába. Amerre a felszerelésünk láttuk el tűnni még valamikor a vacsora alatt. Meg keresem, a számunkra ki jelöl szobákat.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.05. 11:51

KM: [Dreemer],Szétválás...
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Résztvevők:Revo(Pelso), Eriror(Ruyan), és Yasha am Lloth[NŐ]
NJK: Lasura, egy különös Dartonita, Egy nagyon fúra kutya, Támadók, Nirmaje hadserege-város örség

//Pelso: rendben, akkor minden tiszta :) //
//Mindenki: Ruyan merre van? Nem tudja valaki? Mindegy úgy veszem beijedt és megy lefelé... ha sokáig nem ír még akkor megy a jégre ő is! Nem szeretem ha egymást hátráltatják a JK! Sajna sokszor én is hátráltatom őket... ez van... :( //

*Yasha a pince mélye felé rohan. Eriror félelemtől ittasan követi. A lépcső alján pár fáklyával gyérül megvilágított pincébe érkeztek, falak mellet hatalmas pokháó hordok sorakoznak. A pince tuloldalán ujabb lépcsőt pillantotok meg. A helységben egy részeg alakot láttok aki békésen durmol egy hordónak dőlve. Szolgáló tovább rohan a szemközti lépcsőn lefelé.*
(Erv)
-Jöjjenek, gyorsan! Felszentelt területen nem eshet bajunk! Itt már Darton az úr!

*Pelso feliramodik a lépcsőn, a felső emelten hosszú folyosó közepén áll, jobb és bal oldalt szobák sorakoznak, minden szoba megvan számozva. 1-13-ig. Melyik szobába mégy?*

*Aki oda figyel halhatja amint hatalmas dörrenéssel megadja magát a vas ajtó a kíméletlen ütlegnek! Immár semmi nem szabhat gátat a kintről jövő ismeretleneknek!*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.05. 17:06

Oh ne pókok....amilyen gyorsan csak lehet futok a lány után.....<ez meg mi a ...>gondolom a részeg láttán,s követem a lányt...<remélem nem a temetőbe megyünk..>
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.05. 20:44

Revo

<… Miért is nem jegyeztem meg, hogy melyik szobát szánták nekünk… Most nézhetem végig mindet…>
*Megadóan meg vonom a vállam és sorban benyitok a szobákba, egytől tizenháromig. Egészen addig míg nem találom meg a táskám és a számszeríjam.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.06. 11:16

KM: [Dreemer],Úton a mélybe...
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Boros pince
Résztvevők:Eriror(Ruyan), és Yasha am Lloth[NŐ]
NJK: Lasura, egy különös Dartonita, Egy nagyon fúra kutya, Támadók

*Lélekszakadva rohan élen Yasha mögötte Eriror, a folyos felöl robajló léptek zaját halljátok. Aztán valami pokoli nagy rándulás vág titeket a falhoz. Az egész épület megremegett akárha földrengés rázta volna meg.
Yasha borzalmasan nagyot esik a lépcsn, és ismeretlen okokból pokoli fejfájás lesz úrrá rajta. Látása elhomályosul, feje megsérült, alig látja a boros pince alatti területen mi van előtte. Erior eltünt szeme elöl.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.06. 11:20

KM: [Dreemer],Felső szobák
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Felső szint
Résztvevők:Revo(Pelso)
NJK:Támadók

*Revo lélekszakadva rohan felső szintre, próbálja nyitogatni a szobákat sorra, Számos közülük zárva van.
Végül a 6. szobába sikerül belépnie, az Arel pap felszerelését pillantja meg az ágyon...
Nem jó tovább... Következő szobában saját felszerelésére bukkan.*

*Az alsó szinten hallja amint beszakad a hátsó vas ajtó és legkevesebb 3 ismeretlen rohan be a fogadóba. Legalább egy ismeretlen jön felfelé a lépcsőn... Másodperceid megvannak számlálva mit teszel?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.06. 12:44

Ahogy rohanok a lány után,hirtelen a földön találom magam a fejem őrülten fáj, valami őrült nagy robaj..valakik közelednek
-Mi az isten?Erior??..szólongatom de nem látom sehol....<..Hol vagyok...?>
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.06. 14:13

Revo

*A szobába belépve magamra zárom az ajtót. A reteszt elhúzom. Az ágyhoz lépve hátamra kapom táskám, kalapomat a fejemre húzom. Tegezemet át vetem a vállamon. Számszeríjammal a kezemben az ablakhoz lépek. Ki kémlelek. Ellenségeket keresek, ha ki ugrom, mire esek, le tudok e valahol mászni?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.06. 16:57

KM: [Dreemer],Fejfájás vége...
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Boros pince alatt
Résztvevők:Yasha am Lloth[NŐ]
NJK:-

*Halk szavaidat még a falak sem visszhangozzák. Körbe tekintesz lassan, látásod egyre homályosabb, érzed, valami meleg ragacsos folyik szét fejeden. Távolról egy kiáltást még hallasz, de ezek a távoli zörejek nem zavarják elkövetkező békés álmodat. A boldog tudatlanságba veszik elméd...*

//Elájultál, súlyos fejseb miatt//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.06. 17:03

KM: [Dreemer],Felső szobák

*Amikor belépsz szobádba pokoli remegés fut végig az egész fogadón, kis híján eleste, alig tudtad megőrizni egyensúlyodat. Sietve vissza reteszeled az ajtót. Magadra öltöd felszerelésedet.
Kitekintve az ablakon felülről láthatód az ivó romjait. Az utcán távolról mágikus tárgyakkal felszerelt lovasok érkeznek, vértezetük csak úgy hányja a szikrákat. Most ki lépnél az ablakon akkor az ivó fölötti tetőn állnál. A tető alatt van a démon...*

*Mire idáig jutsz hallod, felért valaki a lépcsőn. Kisvártatva balta csapása alatt beszakadó ajtó hangját hallod. Aztán pár pillanat múlva egy másik ajtó szakad be...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.11.06. 17:49

Revo

<… Ezt a Zaurak agyú tuskót… De hát az ő dolga… Engem ez nem fog hősi tettekre sarkalni… Testi épségem még mindig fontosabb, mint, hogy hány őrültet küldök magam előtt a fátyolon túlra ifjúi hévvel…>

*Elveimet követve ki is mászok az ablakon. Az ablaktáblákat magam után be hajtom. Még ha nem is csukom be. Ezek után el is indulok a ház oldala felé. A lovagoktól és a harc feltételezhető helyétől minél messzebbre. A ház oldalához érve meg kísérlem a leereszkedést.

<… Vajon életben van e még a lovam amit Gallaintól kaptam? … Hát a harc helyéből ki indulva… Szegény pára… Jut eszembe mi lehet a többiekkel... Remélem az a szolga tudja mit csinál és amerre menekült valóban a szabadulás hozzon ebből a káoszból...>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.06. 17:55

KM: [Dreemer],Tető ackrobatika

*Kilépsz a tetőre, elsőre nem is gondoltad volna mennyire ingatag. Cserepek csúsznak szét lábad nyomán. Időben vissza rántod testedet. Más út nem lévén ismét próbát teszel, ezúttal szerencsésebb vagy. Kilépsz lassan a tetőre. Innét két irányba mehetsz a várfal felé és egy közel lévő sikátor irányába. Csak lassan és roppant óvatosan tudsz menni nagyon ingatag a tető, a legutóbbi épület rengés nem tett jót a tetőnek...*

//Merre mész?//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 64 / 76 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...