• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hullamborton

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 7 / 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16

Re: Hullamborton

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.08. 20:17

KM esemény [Cadoras]: Elojatek a viharhoz
Helyszín:Ifin - Abaszisz
Időpont: Delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Quator

Az alak elgondolkodik, mintha maga sem tudna, miert szolt volna hozzad, de aztan megiscsak kiboki:
- Hat ha on nem is szorul segitsegre, az en uram, egy Centarior viszont igenis szukseget latja nemi segitsegnek. Igen bo lenne a jutalom, s nem akarmilyen feladatrol lenne szo.
- Kerem, ha erdekli, holnap este talalkozzunk ezen a helyen.
- Ha kerdese lenne meg, batran tegye fel.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.11.08. 20:24

(Vyrn Thyn)

*Kicsit elgondolkodom én is, hogy ez most miféle játék? Általában nem szoktak csak úgy találomra leszólítani fontos feladatot hangoztatva az utcán.*

-Nos kérdésem lenne. Milyen feladatról van szó és mi a fizetség? Eléggé időrabló érdemtelen ügyek után rohangálni. Ha elmondja miről lenne szó és érdekel, akkor itt leszek holnap, ha nem, akkor meg nem raboltunk egymás idejéből egy napot.

*Közben a fintorok ismét alábbhagynak, ahogy figyelem az alak válaszát. Bár nem múlt el az érzés, hogy ez is csak valmai trükk lesz, mint a hajózási vállalatnál, de az mindenképp érdeklődésemre tarthat számot, hogy így akar "felfogadni".*

<Ezek vagy terveznek ellenem valamit vagy tényleg ennyire rászorulnak a segítségre, hogy ilyen kétségbeesett módon verbuválnak alkalmas harcosokat maguknak.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.08. 20:28

Helyszín:Ifin - Abaszisz, kikoto
Résztvevők: Yasha am Loth

Amikor otthagyd az oreget, az csak csovalja a fejet, s meg annak ellenere, hogy tovabbra is motyog, ki tudod venni, hogy azt mondja:
- Modortalan
A ket alakhoz mesz, akik, mint latod nem is matrozok, hanem sokkal inkabb katonak. Oldalukon szablya, rajtuk viseltes borvert. Az egyiknel szigony is van.
Tergas felol erdeklodsz.
Az egyik kerdoen a masikra nez, de az csak megcsovalja a fejet:
- Tudod, hogy Tergas hogy van mindig a nokkel...
- No de hogy noket toborozzon egy effele kuldetesre?
- Ne becsuld le, he! Lattam mar egy-kettot, hogy tucatnyi ferfit rendeznek le...nemelyik egesz ugyes harcos - szol ra a tarsara, majd feled fordul - Elnezest holgyem a tarsam neveben is. Lokhir vagyok, o pedig itt Karls. Neha eleg konzervativan szemleli a dolgokat... Szoval konkretan mire is kivancsi? Mert hogy ha a kuldetesrol erdeklodne, rossz helyen teszi. Egyedul Tergas tud rola, no meg a kapitany. talan toluk kerdezze inkabb. - nez rad bocsanatkeroen.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2008.11.08. 20:32

("Cizus" Shrka)

Egy majdnem 3m magas dús, világosbarna szőrzetű, állatszerű lény sétál az utcákon. Pofáján az érdeklődés, és a meglepődés látszik. Ruházata egy ágyékkötőből, és egy mellényből áll, melyet majdhogynem elrejt a különböző fém, fa, és fonatból készült kiegészítők. Sörénye három fonatba van fogva, melyből kettő elől, a harmadik hátul lóg lefelé, és nagyobb fagyöngyök, és bőrszalagok vannak belefűzve. Hátán egy méretes málhazsák, és egy bebugyolált fegyver, melynek érdekes az alakja.
A szagok, és a különösebbnél különösebb emberek látványa miatt keletkezett bűvöletből a gyermekek rázzák fel, akik egyből letámadják, és aranyos kacajukkal megbabonázzák. Békésen nézi, ahogy mulatoznak körülötte, ám egy páncélos ember közeledik. Arcáról leszedi a vidámságt, mert egyenlőre nem tudja, hogy mire számítson. Kihúzza magát, és várja, hogy a harcos lépjen először. Szerencsére jámbor mint a bárány. Termetéhez képest egy fiatal legyénhez illő hangon szólal meg:
- Ááhhh-há-há!!! - habog, meglepődésében - hát igazából csak úgy jöttem erre arra. Igen köszönöm a segítséget. Tulajdonképpen hol is vagyok? Vagy már mondta? - probálja magát összeszedni, mert kicsit zavarban van a helyzet miatt - Gyógyító vagyok, és... hát... segítek ahol tudok. - Nem nagyon tudja mi a szokás egy harcossal szemben, hisz még nem járt városban, és hozzá hasonlóval sem. Próbálja nem megsérteni a szavaival. - a barátaim Cizusnak hívnak. - bárgyu mosollyal várja, hogy mit reagál az úr
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.08. 20:35

Otthagyva az öreget is hallom mit motyog...
<..még hogy én modortalan...nem én ültem pofátlanul le egy idegen mellé...>

-Nos társa jól beszél, nem szabad lebecsülni a nőket...elmosolyodom...nálunk nem csak a fegyver játszik vannak más taktikáink is ami kapóra jöhet...elnevetem magam..Nos hát a kapitányt nem szeretném zavarni, akkor megvárom míg Tergas visszaér.Önök is a csapathoz tartoznak?

megnézem magamnak jobban a két férfit......
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 9:47

- Hol is kezdjem... A centarior egy roppant hadigalya parancsnoka, s legenysege mind a hajozashoz, mind a tengeri csatakhoz ert. De sulyos kudarcot vallottunk.
- A Tuzkigyo megtamadott bennunket. Keves veszelyesebb hajo letezik a vizen ennel, kapianyaval, Salamanderrel a fedelzeten.
- Embereink megfogyatkoztak, de neki keves vesztesege volt. Most attol tartok mas taktikaval kell elnunk, ha vissza akarunk vagni. A kapitany hajlando 20 aranyat adni minden kalandozonak, ki segitene eltervezni, megszervezni, es vegrehajtani egy tervet, mellyel elpusztithatnank a Tuzkigyot.
- Nos, felkeltettem az erdeklodeset?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 10:07

Helyszín:Ifin - Abaszisz, Ezusthold fogado
Időpont: Kora delutan, Adron harmadik (Langok) havanak negyedik napja, meleg evszak
Résztvevők: Laurana

A mellekutca alig tart nyolc tiz metert, mikozben egy hivatalfeleseg mellett haladsz el, kibukkansz a masik oldalon.
Egy hosszu utcaba ertel, ahol ketoldalt lakoepuletek, egy Ellana szentely, meg egy hivatalfeleseg sorakoznak egymas mellett.
Nehany jarokelot latsz csupan, akik setalgatnak erre. Ahogy korulnezve azt fontolgatod, merre tovabb, ket jarokelore figyelsz fel - ket porra, akik ugyanabbol a mellekutcabol jottek ki, amelyikbol te is. Beszelgetesuk igen erdekesnek hallatszik:
- Ilyet aztan nem lattam meg soha eletemben! Ket labon jaro oroszlan!
- En meg regen lattam egyet a cirkuszban, de az sem volt ilyen...ilyen...
- Emberi? - kerdez ra tarsra, s tarsa elbizonytalanodasat latva elvigyorodik - bizony en sem lattam meg ilyen felember-feloroszlant.
- Bekesnek tunt, de valahogy en nem engednem a gyerekeket a kozeleben jatszani. Veszelyes lehet.
- A gyerekekrol jut eszembe, szult a feleseged? - valt temat a tarsa.
- Ne is mond, ez mar az otodik poronty, fene se tudja mibol tartok el ennyi ehes szajat. - sohajt gondterhelten amaz
- Ne is mond, otthon a lanyom olyan fene nagy etvaggyal rendelkezik, mint az anyja! Neha nekem is ugy tunik, mintha tucatnyi szajba kellene etelt adnom.
Erre jot nevetnek, s elterelodik a beszelgetesuk. De amit mondtak, erdekes volt. Ifin ugy tunik tartogat meg meglepeteseket...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.11.09. 10:16

(Vyrn Thyn)

*Figyelmesen hallgatom a rövid beszámolót majd a vévén megvakarom az államat egy féloldalas fintor kíséretében, ami akár még elégedettségnek is nevezhető.*

-Nos a lényeg, hogy a Quironeia egyik legerősebb csatahajóját akarják megtámadni és eltörölni a föld, azaz a víz színéről egy félig kihalt legénységű, legyőzött hajóval. Érdekes feladatnak hangzik. ... Mégegy kérdés. Mennyi időre is szól ez a 20 aranyas szerződés? ... Egyébként akkor holnap ugyanitt. ... Szerzett magának egy elitharcost.

*Megvárom még a válaszát és ha nyugtázza a helyet és időt vagy netán mond valami más találkozási pontot biccentek elköszönés képp és ha nincs más elintéznivalónk elindulok vissza a fogadóba. Figyelem az embereket az utcán, nomeg a felhőket az égen, hogy lesz-e vihar vagy sem.*

<Ezek tényleg bajban vannak. Nem csodálom, hogy minden lehetőséget megragadnak a toborzásra... 8) >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 10:28

Résztvevők: Wercole

Habogasod lattan a varosor onkentelenul is megvakarja a fejet, s ugy tunik, atertekel magaban par dolgot.
Mar azt varnad, hogy azt mondja: A szentsegit, ez beszel!, de csak kuncog egyet.
Nagy nehezen visszafogja magat, es abbahagyja.
- El..elnezest, csak furcsan hangzott amit mondott. Szoval ...khmm... - kohecsel egyet, hogy visszanyerje magabiztos fellepeset, majd folytatja: - Nos, ha gondolja, eligazitom a kikoto fele. Ott mindig van sebesult a kalozok miatt, meg nehany kirurgus is akadhat, akinek a segitsegere lehet. Neha nem gyozik cernaval - kuncogni kezd ismet, mintha valami vicceset mondott volna, de mivel latja, hogy nem erted a humorat, ismet kohecsel kicsit, s folytatja komolyabb hangnemben.
- A szolgalat szamomra vegetert, s szivesen elkiserem, de cserebe egy kupa bor jolesne igy szolgalat utan - mosolyog rad.
- No, mit szol? Mehetunk?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 10:48

Helyszín:Ifin - Abaszisz, kikoto
Résztvevők: Yasha am Loth

- Hat onnek van is fegyvere, az bizonyos - hummog az egyik, mire a tarsa oldalba boki.
- Holgyem, bocsasson meg neki, nem tudja az illemet. Hat a kapitany urat en sem zavarnam, az igaz. Tergas ugyis elmond mindent, ha majd felkereste.
- Nagyjabol arrol lehet szo, hogy visszaszerezzuk a kapitany...
Ismet oldalba bokik, de mostmar erosen. Fajdalja is amaz az oldalat.
Lokhir, aki oldalba bokte kozepmagas, kozepkoru katonaember, arcan atelt csatak nyomakent voroslenek a hegek. Barna hosszu hajat varkocsba koti, szeme sokat latott, foldbarna.
Tarsa, ki most az oldalat fajlalja fiatalabb nala, s csak egy heg van a bal arcan, de az nagyobb. Zoldeskek szemek, hosszu szoke haj, Lokhirral ellentetben szabadon viseli. Szalkas izmaik nem hagynak ketseget afelol, hogy jo volt a kikepzesuk.
- Nos - folytatja Lokhir - mint mondottam volt, Tergas majd ugyis mindent elmesel, ha visszater onhoz.
- Szerencses flotas - teszi hozza Karls.
- Segithetunk meg valamiben? Tudja, ki kell csereltetnunk a koteseim, s megnezni, a tobbeik hogy vannak.
Furcsanak veled, hogy mozgasaban nem fedezted fel, hogy serult volna, bar eddig talan kicsit merev.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.11.09. 10:58

Jobban végigmérve őket. lehet hogy nem kötnék bele egyik férfiba sem.Gondolataim Tergas neve hallatán elkalandoznak,, majd zöld szememet a két férfira emelem.
-Hát köszönöm a segítségüket,úgy látom mindenféleképpen meg kell várnom Tergast.Esetleg segítségükre lehetek valamiben?
<..mikor tér vissza már Tergas...miért gondolok rá ennyit?...alig ismerem...de hálásnak kell lennem neki, hisz megmentette az életem...>
Mikor a férfi kimondja, hogy szerencsés kissé elvörösödöm<..a végén még azt hiszik van vaami közöm hozzá..pedig nem....vagy mégis?...>
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.09. 10:58

Ugy tunik elegedett lett, hogy megnyert ugyenek.

- Nos az, hogy mennyi ido alatt oldjuk meg az ugyet, teljes mertekben onoktol fugg. Mint emlitettem tervezes, szervezes vegreajtas. Amint vege, onok megkapjak az aranyaik, s mindenki boldog lesz. Akkor holnap ugyanitt, naplemente utan.

Meghajol, s elindul sietve a belvaros fele.
Az egre nezven latod, hogy a viharfelhok mar elvonultak. Az eg tiszta, s derus.
Mikor visszanezel, mar nem latod ezt az alakot. Kofak, jarokelok, meg nehany munkas, akik epp valami porondfelet acsolnak ossze.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.11.09. 11:58

(Vyrn Thyn)

<Itt az ideje visszalátogatni a fogadóba és rendezni a számlát... több értelemben is.>

*Ezekkel a gondolatokkal tartok visszafelé szállásomra. Ha az úton nem botlok több érdekes alakba és engem se szólít le senki, akkor visszaérve körbenézek az étkezőhelységben. A fogadóst keresem fakó tekintetemmel és ha emglátom elindulok felé megbeszélni a pénzügyeket.*

-Fogadós holnapig maradok, szeretném rendezni a számlát. Egyébként a hajózási vállalat elég silány egy hely. Ha elfogad egy jótanácsot ne ajánlja máskor, mert most se azokon múlott a jókedvem.

*Nem fenyegetőleg mondom mindezt, csupán közlöm vele észrevételeimet színtelen hangon, néhány rángás kíséretében, majd türelmesen várom, hogy mi is lesz az ittartózkodásom végösszege vagy mikor alkalmas a fizetés.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.11.09. 12:29

(Rebecca de Viica)

*Lassú léptekkel kiérek a kis mellékutcából, nem is igazán figyelem, hogy mi történik körülöttem, még mindíg a fogadóban, és az álomban látott képek kavarognak az elmémben. Csak fél füllel hallom a két ember bezélgetését is, ám arra azért kissé fölkapom a fejem, mikro oroszlánt említenek, el is nézek abba az irányba, közben pedig azon gondolkodom, hogy mintha reggel akartam volna valamit...*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2008.11.09. 18:30

("Cizus" Shrka)

Csodálkozva nézi az illetőt, majd mikor a cérnás - általa humorosnak vélt - részhez ér, akkor kicsit elkomorodik, hogy mások kárán jót kuncog. Nem az ő dolga, hogy min mulat, így inkább figyelmen kívül hagyom.
"Bor. Egy kupa borra akarja meghívatni magát?" - erre a helyzetre sajnos nem számított, dehát így helyes, hogy ha segítséget kap, akkor neki sem szabad fukarnak lennie. Kis időt töpreng ezen, mert szeretné elfogadni az ajánlatot, de a zsebe üres, mint tél végén az éléskamra. Majd végül eszébe jut egy alternatív megoldás:
- Izé... ööö... nem igazán van pénzem, de ha a kocsmában elfogadnak segítséget 1 sörért, akkor talán tudok eggyel kedveskedni - kicsit lelapítja füleit, és mosolyog. - ha megfelel önnek...
Wercole

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
228 hozzászólás • Oldal: 7 / 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16

Vissza: Régi Kalandok...