(Rawanyr mor Kyryon)
Lovamat arra irányítom, és lassan Shikhatorral lasan leereszkedünk a dombról. közben az alkonyi fényben azért sokszor tekintek a  romokra, melyek alatt húzódik a kicsiny szálás hol meleg ételt és szálást remélek.
			Moderátor: Admin

Ranagol kísérje új életében. Uram, bízom hogy kedvedre volt a tegnapi fickó. Őrülete és tombolása mindennél jobban megmutatta tehetetlen pondróságát az igaz hit kiemelkedettjeivel szemben
 Ranagol kísérje új életében. Uram, bízom hogy kedvedre volt a tegnapi fickó. Őrülete és tombolása mindennél jobban megmutatta tehetetlen pondróságát az igaz hit kiemelkedettjeivel szemben   >
 > Mégiscsak vannak katonák nem kevesen, mégis zaklatják az utazókat. Nem értem, ez nem logikus. A katonaság támogatja a Mithrill út elvágását? Az ács is mintha magyarázott volna belviszályról... Nagypolitika... Lehet hogy két katonának vettem a vérét? Akkor ezért volt ennyire harcias a késes muki, ha nincs mágikus hatalmam Ranagol kegyelméből, akkor halott vagyok... >
 Mégiscsak vannak katonák nem kevesen, mégis zaklatják az utazókat. Nem értem, ez nem logikus. A katonaság támogatja a Mithrill út elvágását? Az ács is mintha magyarázott volna belviszályról... Nagypolitika... Lehet hogy két katonának vettem a vérét? Akkor ezért volt ennyire harcias a késes muki, ha nincs mágikus hatalmam Ranagol kegyelméből, akkor halott vagyok... >

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó