• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kapuk Tere

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
38 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.05.16. 16:18

Egren cwa Trimelion:

*Különösebb incidens nélkül telik az utad, a helyi lakosok azért meg-meg bámulnak, de ezt betudod a bizakvás hiányának. Hol sûrûbb, hol elhagyatottabb közegbe érsz, így az utad felemás tempóban telik, de sikerül kérdezõsködnöd és válaszokat kapni. A fogadó elõtt pár perc alatt végzel a lovad elhelyezésérõl a közeli pajtában, mindössze pár rézért.*

//Ok, vettem :D//
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

Re: Kapuk Tere

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.06.20. 9:51

(Elensar ~ Árnyék)

*Lovaikat vezetve rezzenéstelen arccal lépnek ki a kékes örvényből... Szegény párákat sokkal jobban megviselte az út...*

<Nem tudom, helyes-e ma este tovább állni, vajon bírják-e a lovak...>

*Aggodalmait vázolta testvérének, amaz bólintással nyugtázta a jelbeszédet miközben a kapuőrök rutinkérdéseire válaszolt, s visszajelzett.*

<Akkor holnap reggel... rendben... kell egy liget, és hajnalban indulhatunk>

*A formaságokat letudva a legközelebbi park felé veszik az irányt... Squelver valószószínűleg ezt is megtudakolhatta...*

<Nem értem a féregéltűek nyelvét... de nem is érdekel...>

*Némán sétáltak egymás mellett... Árnyék pattanásig feszült izmokkal fürkészte környezetét, míg el nem értek a ligetbe, hol nyugovóra térhettek...*
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.06.20. 10:04

(Elensar ~ Árnyék)

*Csendesen, eseménytelenül telt az éjszaka. Lovaikat kikötve egy-egy fán aludtak, hogy valamelyest kipihentebben folytassák további utukat. Felkelt a nap mire ismét visszatértek a Kapuk teréhez... Squelver meghatározta úticéljukat, s újra beléptek az örvénybe.... ismét közelebb kerülve bosszújúk beteljesítéséhez...*

//folyt köv Erigowban//
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.03.29. 14:28

- Garvel -

A Pyarronra nyíló kapuból egy szikár ifjú lép ki. Körülnézve elképed a tér hatalmas méretein, maga sem tudja, hogy került ide, hisz reggel még egy shadoni kereskedőhajóval érkezett Pyarronba. Egy kis nézelődés után elege lesz az emberáradatból és úgy dönt felfedezi Eriont, így kiszemel egy csendesebb utcát találomra és elindul...

Folyt. köv: Kereskedőnegyed
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.04.14. 15:12

(Njak Isman-Tökül)

//na akkor ide értem, remélem van még fogadós a negyedben//

A karaván amivel jöttem útját a Bazár felé veszi. Én csak kíséretemre bízott gyerkőccel az oldalomon hagyom el a kénylemes szekeret. Alapossan szemügyre veszem a teret és a sokaságot.
< erre még nem érzik az Ynmevre szállt amund isten szelét... csak nehogy ezeket a házakat is sárga homaokkal fedje be a szél.. >
Az ősi és új romok és pompázatos paloták között kiatrtóna követem kis kísérőmet.
A szállásomhoz érve pár pillantással eflmérem eljövendő napjaim végre szánt nyughelyem.

< Galradzsa legyen kegyes és adjon nyugodt álmot!>
Az ajtóhoz lépve benyitok, a dzsad fiúcska ki idáig hozott már percekkel ezelött eltűnt az áramló forgatagban.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.04.15. 19:53

JK: Njak (Dzsenn varázsló)
Esemény: Szálláshelyen
Helyszín: Erion Fogadó-negyed
Időpont: Kora délutáni órák
Helyszínen eltöltött idő: Njak (1.nap)

*A fogadóba lépve az ajtónálló nagydarab őrök egy pillanatra utadat állják, de mikor felismernek, azonnal tiszteletteljesen meghajolnak az irányodba.*

-Üdvözöljük fényes tekintetű. A nagyúr azonnal itt lesz. Addig foglaljon helyet.

*A fogadó belső kinézete egészen olyan, mint amilyen egy sivatagi fogadóé kellene hogy legyen. Jópáran vannak bent, de főleg dzsad félék, vagy azok üzleti partnerei. Az egyik őr átvezet a bent lévő népek között, egészen az egyik hátsó szobáig. Ez a szoba az otthoni palotátok szépségét idézi, már amennyire ez itt lehetséges. A falon gyönyörű sejemszőnyegek, a földön selyempárnák, vizipipák, edényekben gyümölcsök várnak. A fényt két fényes gömb szolgáltatja, amelyek felől mágiát érzel. Pár percig vársz, amikor is Atyád lép be a szemközti ajtón. Arcán ugyan az a kortalan mosoly ül, mint mikor elváltatok. Olybá tűnik, h egy percet sem öregedett.*

-Szalam gyermekem...rég vártam jöttödet. Hogy telt utad? Mesélj mi történt veled, mióta nem láttalak.

*Odasétál, majd megölel, ezután veled szemben ül le az egyik nagy párnára.*

-Testvéreid sajnos üzleti ügyekben vannak távol. Mint tudod igen sok a dolgunk mostanság. Neked is lenne egy fontos feladatom...de elébb mesélj...

//folyt köv az utcákon//
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.18. 22:25

Loba Paro

Doranból egyenesen a kalandozók városába, Erionba vezet utat. Rended egy mester nyit neked kaput személyesen, s áldását adja vállalkozásodra. Ugyanakkor valami különös érzést is belecsempész hangjába. Talán féltékenység vagy csak a megvetés? Nem tudod eldönteni , nem is érdekel. Az átjáróba lépve pár pillanat alatt mérföldek ezreit teszed meg ám ez számodra- hiszen elég behatóan ismered a mágia a ezen ágát- nem jelent újdonságot. Minden ingóságod veled, s minden amitől szabadulni akarsz, amit hátrahagynál Doranban maradt. A Kapuk terén, nyílik meg a te kapud is-pontosan tudod miért, nem kell különösebb erőfeszítés annak a mágusnak aki ide akar kaput nyitni főleg ha járt itt előtte hiszen épp ezért választották eme helyet a Kapuk Terének mert megkönnyíti a mágikus utazást, nem túl sokkal de megkönnyíti- s mikor kilépsz látod amint megindul feléd két őr ám mire odaérnek s végigmérnek mindkettő meghajol-az egyik feltűnően sokáig bámulja botod- majd a másik megszólal.:
-Az Istenek hozták városunkban! Segíthetünk valamiben? Amennyiben gondolja kerítünk önnek egy idegenvezetőt.
Az őr szavai egy pillanatig el sem jutnak hozzád, csak azon jár az eszed hogy végre szabad vagy! Minden értelemben! S itt a lábaid előtt terül el Ynev hatalmas városóriása, Erion. Valami furcsa eleddig kevésszer átélt izgalom járja át tagjaidat.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.19. 11:44

Loba Paro

A mesternek megköszönöm a segítséget
megérkezve a kapuk terére először gyorsan felmérem a helyet majd az őrökhöz fordulok
- Üdvözletem. Loba Paro vagyok Doranból.
- Köszönöm kísérőre nem lesz szükségem csak egy kis útbaigazításra és tanácsra.
- Tudnának javasolni valami nem túl drága fogadót ahol pár napig megszállhatok? Kérem az utat is magyarázzák el.
- Köszönöm.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.19. 21:25

Loba Paro

Az őrök hosszasan nézik egymást majd az egyik megszólal.
- Nos tudja Uram igazából... van egy hely ahová az Ön állama beli emberek mindig ellátogatnak. Nevezetesen Torozon Tavernája az. Természetesen az amennyiben olcsóbb szállást szeretne javaslom nézzen szét a Vándorok Útján. Ott minden második épület egy fogadónak ivónak vagy tavernának ad helyet. Az út innen nem messze kezdődik meg fogja ismerni az a negyed legnagyobb útja. Ha kimegy a térről és elindul egyenesen észak felé hamarosan egy másik ám jóval kisebb téren találja majd magát ahová nem engedik be a szekereket és fogatokat. Ott forduljon balra és már ott is van.
-Az istenek áldják Uram további szép napot!-
Búcsúznak el a katonák majd hagyják hogy utadra menj.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.20. 9:23

- Köszönöm.
majd elindulok a fogadók felé a javasolt úton a fogadókhoz érve egy nem túl drágának, de rendezetnek tűnőbe bemegyek és a fogadóshoz lépek
- Üdvözletem. Ételt, italt és egy pár napra szobát szeretnék.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.20. 21:14

Loba Paro

Elindulsz Erion széles utcáin- melyen számításod szerint legalább 3 szekér elfér egymás mellet- majd némi gyaloglás és kellő mennyiségű embertömegen való átverekedés után kicsit megpillantod a teret. Az ide úton furcsának találod hogy bár teljesen ismeretlenek számodra az emberek jó pár kalapot emel, barátságosan rád mosolyog, hölgyek esetén pedig integet. Éppen átmennél a térre amikor egy hatalmas hat ló vontatta fogat halad el melletted. A kocsis ostor pattogtatva ösztökéli a fekete méneket arra hogy minél hamarabb átvágjanak az úton. Amint viszont elhalad melletted a fogat a kocsi hirtelen hátrahúzva a kantárt lefékezi azt, a hirtelen sebesség változás miatt a lovak nyerítve fejezik ki nemtetszésüket. A hintó lelassít majd megáll. A kocsi -egy hosszú vörös szakálla rendelkező törpe- leugrik a bakról majd az ajtóhoz siet és kinyitja azt. Azon pedig egy magas rövid szakállal rendelkező testén egyszerű szövetből készült ezüst-szín tógát viselő férfi lép ki. Ami azonban felkelti figyelmed-hiszen művelt fővel, vagy nemesi sarjjal bármikor találkozhatsz- a férfi nyakában egyszerű hamis arany láncon lógó tökéletes aranykör.
Tisztában vagy ennek jelentésével. Előtted Krad egy papja áll aki valószínűleg nem a kalandozók kompániájába sorolható.
A férfi oldalán egy hosszúkás mindenféle díszítéstől mentes kardot látsz.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.21. 8:05

kicsit csodálkozok a sok köszöntésen, de gyorsan megszokom, a csinosabb korombeli hölgyeket egy mosollyal és főhajtással üdvözlöm
egy pillanatra meghökkenek a váratlan eseményen, de gyorsan visszanyerem a nyugalmam
- Üdvöz légyen Krad szolgája. Tehetek önért valamit?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.23. 13:38

Loba Paro

A Krad atya a tömeget kezdi fürkészni majd mikor megszólítod feléd fordul teljes testével és figyelmével.:
- Krad hozott utamba mágus!
Egy fejhajtással is kifejezi tiszteletét majd egy pár pillanatig némán vár aztán ismét megszólal.:
- Mi szél hozott Erionba? Vagy te talán azon kevés lélek közé tartozol akik segíteni szeretnének nekünk?
A kérdés érdekese hat számodra hiszen se azt nem tudod kit takar az a nekünk se pedig azt hogy miben kéne segítened.
Miközben a Krad atya veled beszélget a kocsiból egy másik alak is kiszáll aki fennhangon kiabálni kezd a tömegnek.:
-Erion népe! Kalandozók! Bárki aki tud valamit a nemesen született Norilen cwa Osentar inkvizítorról s eltűnésének körülményeiről, s segít annak előkerítésében 200 aranydukát üti markát!
Ez az alak szinte teljes ellentéte a veled beszélgető papnak. Fekete csapzott haja, szenvedélytő csillogó aranybarna szemei, enyhén borostás álla, és karcsú de izmos alkata van. Testén egy kék inget, egy fekete byzonbőr nadrágot és egy úgy szint fekete de zöld mintákkal díszített köpenyt visel. Oldalán egy viszonylag nagy kard, mellette egy tőr.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.24. 10:06

elcsodálkozok egy pillanatra
- Tanulni és tapasztalatokat gyűjteni jöttem. Segíteni? Miben? És konkrétan mit jelent a nekünk?
majd meghallva a kikiálltó szavait
- Szóval erről lenne szó.
- Nagyon szívesen segítek. Tudnánk beszélni valami nyugodtabb helyen a részletekről?
- Számos kérdésem lenne.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.11.25. 21:42

Loba Paro

-Természetesen.-jelenik meg egy apró mosoly a Krad-atya arcán- Az én nevem Meldiron atya. Örülök hogy a por között sikerült megtalálnom a gyémántot! Kradnak hála érte! Gyermekem, a legjobbkor érkeztél eme bűnfészek falai közé... de ennek részleteiről majd később egy nyugodtabb helyen.Grumil indulunk!-kiálltja oda a törpének aki villám gyorsan pattan fel a bakkra.
-Atyám én maradnék ha megengeded...-fordul a paphoz a kikiáltó.
-Rendben Uther... tudom Norilen jó barátod- itt hirtelen elharapja a mondatot majd lesüti a szemét. Aztán újra feléd fordul.:
- Nos akkor amennyiben nem akarsz tovább gyalogolni kérlek szállj csak be nyugodtan.-nyitja ki a hintó ajtaját.
Ahogy beszállsz megállapítod hogy a hintó belseje díszítésben jócskán elmarad a kintitől. Itt mindössze annyiból áll hogy az ülések párnáit vörös bársonyszerű anyaggal húzták át. A luxus másik inkább gyakorlatiasabb formáját szolgálja a kocsi közepén lévő hatalmas vas sárkány. Az atya hellyel kínál majd ha leültél akkor kettőt koppant a vezető oldali falon-ahol egyébként egy kis hártyával elzárható ablak is van- majd hallod amitn meglebben az ostor és a fogat elindul.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
38 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Fogadónegyed