Résztvevők: Yasha, Zarek
A dzsad szinten koveti Prodenga peldajat, s kezet csokol, majd bemutatkozik:
 - Ramir el Habar, felfedezo es kalandor, szolgalatara, holgyem.
Ezutan a dzsad egy intesere az uresen maradt szek "kitolodik". Mintha egy lathatatlan kez ragadta volna meg, hogy kitolja az asztal alol. Ramir meghajtja a fejet, majd helyet foglal. Tergas csak sutan biccent, s kisse mocorog, lathatoan zavarban van valamiert. Az elobbi "varazslatra nem reagalt semmit, talan eszre sem vette. Bar valoszinubb, hogy csak a kacsintasra reagalt igy, mert kozben a ket ferfire tekintget.

És találkoztam pár "bajtársaddal is".Nem engedték , hogy segítsek nekik sebet kötözni.Férfiak..azt hiszik egy nő nem tud segíteni neki...pedig mekkorát tévednek
 És találkoztam pár "bajtársaddal is".Nem engedték , hogy segítsek nekik sebet kötözni.Férfiak..azt hiszik egy nő nem tud segíteni neki...pedig mekkorát tévednek  
  Ah fenébe! Nem rendeltem inni... bár mondjuk nem is kell, majd később szándékszom "felszentelni" eme remek tavernát. De miközben itt henyélek nem ártana munka után látni... haj micsoda jó hogy most már két embernek kéne valami munka után néznem. Nem mintha baj lenne hiszen hogy azon márvány arcot mosolygásra bírjam mindent megér!
 Ah fenébe! Nem rendeltem inni... bár mondjuk nem is kell, majd később szándékszom "felszentelni" eme remek tavernát. De miközben itt henyélek nem ártana munka után látni... haj micsoda jó hogy most már két embernek kéne valami munka után néznem. Nem mintha baj lenne hiszen hogy azon márvány arcot mosolygásra bírjam mindent megér!