• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vidéki történet (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
397 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Re: Vidéki történet (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.12.05. 0:08

Matt

Kissé zavarba jövök amikor kiderül számomra hogy csacsiságokat beszéltem a déli iránnyal, de a probléma megoldása miatt erőt veszek magamon.
- Hmmm, a Pentád után máshol nem állnak meg? Mindenesetre az már jó, a célunkhoz közelebb visz jóval. Az a Rumilant nyugatabbra van a Pentádtól igaz?

Kicsit eltűnődöm a válaszon amit ad. Közben Ayana szólongatására visszanézek rá is.
- Hárman utaznánk a hajójukon a hölgy, jómagam illetve a segédünk, illetve a lovat kellene szállítani velünk. Mibe kerülne ez a Pentádig? Nekünk Rowontól északra lévő partmenti városok egyike jobb végcél lenne ha ott megállnak akkor addig mondjon árat.
< No remélem az a nagyon nem olcsó megfizethető lesz számunkra >

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.06. 12:38

--------------------------------
KM: Siffad
Helyszín: Kikötő
Időpont: Psz. 3701.
Résztvevők: Ayana, Csendes Matt
Mivel ervül szólítottad meg, továbbra is ervül beszél. Viszont Bika a háttérből tolmácsol Ayana-nak (persze csak a lényeget)
- Ceadonban, Yankarban, Laidis-ben és Rumilant-ban kötünk ki a terv szerint, de ha megfizetik, akkor másik, útba eső kikötőnél is a partra viheti Önöket egy csónak - de a ló partra vitelét külön meg kell fizetni.

A menetdíjjal kapcsolatosan: a kabinbérlet 8 ezüst, ami a hölgynek nagyon ajánlatos. Az élelmezés további 2 ezüst Yankarig, még 2 Rumilantig.
A lovat 5 ezüstért szállítjuk el, ebben benne van az élelmezés és az említett kikötőkben való kirakodás. Amennyiben máshol szállnak partra, úgy további 2 ezüst.

Az utasok az utazás idején szabadon mozoghatnak nappal a fedélzeten, éjszaka veszélyes és nem engedélyezett. Harc esetén kötelesek részt venni a védekezésben, külön díjazás nélkül, viszont részesedhetnek a zsákmányból - a kalózokra egyes városokban fejpénz van kitűzve.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.12.06. 14:31

Matt

Végighallgatom a tájékoztatót, majd magamban kis számolást végzek.
< Akkor Ayanának 5 ezüst a ló 8 a kabin és 2 az élelem az összesen 1 arany és 5 ezüst hmmm, nekem kabin 8 ezüst élelem nekem és Bikának 2 és 2 ezüst azaz 1 arany 2 ezüst. Tényleg nem olcsó, de ez van... >

Visszapillantok Ayanára
< Vajon van ennyi pénze? Hmmm, mennyire udvariatlanság ezt megkérdezni? Azért ennyit nem szivesen fizetek mások helyett még ha csinos hölgyről van is szó... Ehh, egyenlőre mennünk kell, ne totojázz Matt>

A tiszthez fordulva
- Nos akkor egyenlőre Yankarig mindenképpen elutaznánk, majd menet közben kérek kis tájékoztatást Öntől hogy hol és miképpen érdemes nekünk Rowon felé partra szállni.

- Kérnénk akkor a hölgynek egy kabint és élelmet, magamnak is szeretnék egy kabint a hölgy kabinjának közelében, valamint élelmezést maganak és a segédünknek. Illetve a ló szállítását is kérjük. Remélem nem okoz gondot ha a segédünk az én kabinomban utazik. Kérem akkor intézkedjen ezek szerint! Mikor akarnak indulni?

Megvárom a válaszát és hogy intézkedni kezdjen, majd visszasétálok a többiekhez.
Bikának mutatom hogy fordítson Ayana felé.
- Nem olcsó ez az utazás, ajánlották hogy kabint béreljen mert nem volna szerencsés együtt utaznia a matrózokkal, illetve a lova szállítása is hmmm költséges. Van másfél aranya az útra élelmezéssel együtt?

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.07. 17:43

Bika tolmácsolása lévén értelsülök, az út drágaságáról. Kicsit kezdek zavarba jönni, de próbálom nem mutatni.
<Hmm...Bika elmondása szerint 1 aranyat és 3ezüstöt kéne fizetnem. 5 ezüstöt Orden miatt és 8-at magamnak a kabinra. Élelemmel annyit nem foglalkozok. Valahogy csak kibírom. Amúgy sem szoktam túl sokat enni, meg van még egy kis gyümölcs, kenyér meg még pár dolog a táskámban... Lássuk, mennyim is van?... A csizmámban 3 ezüst,... a zsebemben 55 réz...Ajjaj, azt hiszem ez nem fog menni.>
Látványosan elkedvtelenek, mikor rájövök, hogy mi is a helyzet. Orden felé fordulok. Megsimogatom a fejét, miközben hozzábújok. A fülébe suttogom:
-Azt hiszem maradnunk kell. Nincs elég pénzem.
Továbbra is átölelem a lovat, de már nem neki beszélek.
-Úrnőm. Most mit tegyek? El kell mennünk, de nincs elég pénzem... Segíts!...Kérlek...

Mikor meghallom Matt hangját, elengedem a lovat, és felé fordulok. Végighallgatom Bikát, és még rosszabb kedvem lesz, és ráadásul, hogy Matt még meg is kérdezte, zavarba jövök.
-Túl drága... Nekem meg alig van pénzem. Igazából csak 3 ezüstöm és 55 rezem van. Étel nélkül kibírnám, mert van a táskámban annyi, amennyi feltétlen szükséges, a kabin pedig felesleges. Elég erős vagyok ahhoz, hogy megvédjem magam, de Ordent nem hagyhatom itt. Ahhoz, hogy jöhessen a hajón, nincs elég pénzem. Ha lenne, én aludnék vele az istállóban, csak mert nem szeretek egyedül maradni. És egyébként is akkor minden megoldódna valószínűleg. De akkor sem biztos, hogy a kapitány megengedné,...sőt... Nélküle nem mehetek... Nincs senkim... Úgyhogy ha csak nem maradtok, akkor búcsúznom kell.
Mondanivalóm elején ránézek Mattre, majd gyorsan elkapom a tekintetem, elkezdem rágni a szám, és lesütöm a fejem. Miután végeztem, megfordítom Oredent, és elindulok arra, amerről jöttünk.
-Semmi baj, Orden, majdcsak átvészeljük... Ezt is megoldjuk, mint idáig mindent. Majd az Úrnőm megsegít.
Az utolsó mondatra megpróbálok egy kis mosolyt erőltetni az arcomra.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.12.07. 23:14

Matt

// Ayana zsákmányolt 3 ezüst 80 rezet is ;) az kimaradt a számolásból. //

A konkrét ügyek gyors intézése közben még zavarba jönni is elfelejtek, viszont ledöbbenek Ayana zavarának láttán.< Pedig eddig milyen talpraesett volt... >

*** Fehér ruhás öregember (Nevill atya) magyaráz egy nagy kövön ülve, a dorani tó partján
- Tudod Matt az emberek egyszer meg tudják oldani a gondjaikat egyszer nem, senki sem tökéletes. Még mi sem. Törekedni kell rá... Nem a mágia használata tesz minket azzá akik vagyunk, hanem hogy képesek vagyunk a dolgok mögé látni. Ne félj az emberektől, esendők mind ugyanúgy ahogy te érzed magad ismeretlen helyzetben.
A tó partja elhalványul.***

Nézek magam elé mint aki kísértetet látott, s egy könnycsepp gördül végig az arcomon.
A forduló lovas után lépek. S megfogom a kantárt
- Ayana! Várj!

Bikához
- Fordítsd! Van elég pénz nálam, kifizetem mindhármunknak vagyis mindnégyünknek amit kell.

< Ha egyedül megyek arra akkor valószínű nagyobb bajban lehetnék, vagy már a banda kezén.
Mondjuk ez nem is biztos, de mindenképpen halálra van ítélve ha marad.
Amit eddig Bika mondott az bőven elég arra hogy ismeretlenként egyszerűen elkapják itt ebben a romlott városban. >

Bikára nézve folytatom, de a ló kantárját fogom (ha tudom... ;) )
- Mindjárt jönnek a matrózok, s felviszik a lovat, s kértem két kabint egyet Ayanának és egyet kettőnknek.

< Nagyszerű Matt, első nap fele pénzed elszórod.
Sebaj, hogy is mondta Nevill atya? Amíg meg tudod fizetni a tanulópénzt addig semmi baj nincs...
Már csak egy probléma van, mi legyen a foglyunkkal? >

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.08. 19:33

//Ayana nem zsákmányolt semmit. :wink://

Épp elindulok, mikor érzem, hogy lovam valamiért megáll. Ekkor hallom a nevem Matt szájából. Mond még valamit, de azt nem értem, bár a hangsúlyából és a helyzetből ítélve van némi sejtésem. Értetlenül ránézek, hogy mit akar. Aztán mikor látom, hogy Bikához beszél, ránézek az idegenvezetőnkre. Mikor megértem, hogy mit "üzen" Matt, hirtelen visszatér a jókedvem, és megint mosolyogni kezdek. Elengedem Orden kantárát, hisz Matt úgyis fogja, és a varázsló nyakába ugrom. Erősen megölelem, nem úgy, hogy fájjon neki, csak ne tudjon olyan könnyen szabadulni. A fülébe suttogom:
-Köszönöm...
<Vannak érzések, melyek a szavak fölött állnak, és bármilyen nyelven is adunk hangot nekik, megértik az emberek...Köszönöm Matt, köszönöm...>
Nemsokára elengedem, és hálásan mosolygok rá. Majd a lovamhoz fordulok.
-Látod Orden, tudtam én, hogy jó ember. Mondtam, hogy minden meg fog oldódni.
Közben simogatom az állat fejét.

<Bár,... elég sokba fog ez neki kerülni... és annyira nem szeretek egyedül maradni...>
Kicsit ismét elkomorodok. Bikához fordulok:
-Kérlek tolmácsolj! Mondd meg neki, hogy ez túl sokba kerül neki, és csak nem költhet rám annyit, hisz mégiscsak ma ismerkedtünk meg. És egyébként is...-Közben zavaromban rágom a számat, és lesütöm a szemem.-Izé...Az a helyzet, hogy... Kicsit félek egyedül... Mármint tudom, hogy nem lesz semmi bajom, nem attól félek, csak... izé...hogy is monjam,... a magánytól...Nem szoktam egyedül lenni... A barátaim mindig mellettem voltak, de most nincsenek itt. Ezért Orden mellett próbálok maradni, ha lehet. Olcsóbb lehetne, ha vele maradnék az istállóban, ha esetleg a kapitány engedi. Igazából nem tudom, hogy működik ez...-Ha lehet, még jobban elpirulok.-...Én még sosem utaztam hajón...Bárhogy is legyen,... nekem mindegy, csak semmiképp nem szeretnék egyedül maradni. És mondd meg neki, hogy köszönöm. Valahogy meghálálom majd... Kérjen bármit...
Majd Mattre mosolygok kicsit szégyenlősen. Aztán új ötlet villan át agyamon.
-Bika, kérdezd meg, esetleg, hogy olcsóbban jöjjön ki, mit szólna, ha egy kabinban aludnánk. Nem tudom hány ágy van, de én a földön is elalszom. Már volt elég alkalmam hozzászokni. Persze ha zavarnám, akkor maradhatok kinnt is a legénységgel vagy valahol.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.09. 21:22

Helyszín: Kikötő
A szállásmester egy darabig várja a válaszotokat, majd Matt-hez fordul (erv):
- Akkor most maga állja a számlát? Mert intézkedni kellene a berakodásról, a következő dagállyal indulunk. Jönnek vagy sem?
És a kisasszonynak nem ajánlom, hogy a matrózokkal aludjon, mert abból nem sül ki semmi jó. Béreljen kabint, akár közöset is, bár ha nem férj-feleség az úrral, abból pletyka lesz.
Majd Ayanához fordul (aszisz)
Ha nem akarja, hogy az úr fizesse az utat és utazni akar, eladhatja a lovát is, innen nem messze van egy lókupec, ha a kapitányra hivatkozik, becsületes pénzt ad érte. De dönteni kellene, mert lekéssük a dagályt.
erv és asziszul is megkérdezi:
- Most akkor hányan jönnek? És EZÉRT is fizetnek? - mutat Bikára.

Helyszín: Az Emlékezet fedélzetén
Résztvevők: H’yssadin Sychín
A kabinból jó ideje nem hallasz semmit, pedig előtte a famor jól hallhatóan kiürítette a korsót, majd nyugtalanul forgolódott a priccsen.

Résztvevők: Alex Leron
Ima közben megszédülsz és hideg fuvallatot érzel. Feltekintve egy bomlófélben lévő tetemet pillantasz meg, amint pár lépésre tőled lebeg. Végigmér, de mivel nem mutatsz félelmet, megszólal:
- a kyr meg fog halni
azzal eltűnik
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.12.09. 23:22

Matt

< Hajjaj, ilyen érzelemhullámok közepette nem fogunk unatkozni. Mi lesz ha megharagszik rám? :o >
Nem sietek kiszabadulni Ayana öleléséből, s kipirultan próbálom aztán megfejteni Bika nyökögését.
A tiszt szavaira kicsit összekapom magam, s gyorsan reagálok.

- Mint hallotta a helyzet a következő. Hárman utazunk, s a lovat is visszük. Nekem nem úgy tűnik hogy a hölgy eladná akármennyit fizetnének is érte. Kabinból egyet kérünk csak, s próbálunk elférni benne hárman. Ha ez nem sikerül akkor segédünk - biccentek Bika felé - kénytelen lesz a matrózokkal utazni. A hölgy és jómagam semmiképpen nem szándékozunk ezt tenni.
Kicsit elmélyülten számolgatok, majd kotorászom az övtáskámban az erszényem után, s leszámolok neki 2 aranypénzt.
- 8 ezüst a kabin, 5 ezüst a ló, 3 személyre az élelem 6 ezüst összesen 1 arany 9 ezüst Yankarig. Ha lesznek további költségek amire a maradék 1 ezüst nem elég, azt majd útközben rendezem. Még két kérdés: Hány nap alatt érünk Yankarhoz? Mennyi idő múlva indulunk?

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.12.10. 6:49

(H’yssadin Sychín)

*Visszaindul a kabinhoz, majd halkan benyit, hátha elaludt a famor, nem akarja felébreszteni, legalább amíg alszik addig sincs vele gond. Mielőtt benyitna azért még körülnéz figyel-e valaki.*
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.10. 19:15

-Dehogy is adom el.-Vágom rá, amint tudom.
Megfogom Orden kantárját, majd jelzem valahogy, hogy felőlem indulhatun fel.

<Vajon akkor Ordent hova fogják felpakolni?>
Végigvizslatom a hajót, hátha kapok választ a kérdésemre. Mielőtt elvennék tőlem lovam, hogy felvezessék, lezedem róla fontosabb dolgaimat. A nyeregtáskákat, a fegyvereket, a kötelet.
-Ne félj! Remélhetőleg nemsokára találkozunk. Jó helyen leszel a hajón.-Simogatom az állatot, és közben kedvesen rámosolygok.
Annak, aki jön érte megjegyzem:
-Nehogy bántódása essék.
Ezután, ha Matt és Bika mennek, követem őket.
<Azért lassan nem ártana enni. Kezdek kicsit éhes lenni. Nemtudom mikorra intéznek el mindent. Lehet ki bírom még addig, míg felérünk a hajóra, és elvezetnek bennünket a kabinba. Mellesleg azt hiszem más dolgom is lenne. Nem ártana valamit kezdenem a sebeimmel. Szerencsére bírom a fájdalmat, de azért örülnék, ha mégse érezném. A bordáim sajognak ott, ahol belémszúrt az az átkozott. Mikor megöleltem Mattet, akkor éreztem meg kicsit. Érdekes...Egészen el is felejtettem. De jó. :) Jó lenne, ha nem érezném a fajdalmat. Dehát mindegy is. A lényeg, hogy majd a hajón el tudom látni a sebeim. Remélem maradt még valami szövetem, hogy bekötözzem magam... Azt hiszem mielőtt idejöttem, elhasználtam a maradék kis csíkot is... De megnézem majd. Remélem még maradt valahol eldugva a táskámban.>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.11. 10:45

Alex Leron

*Imám közepette hűvös szellő csap meg és egy kicsit meg is szédülök. Tudom mit jelent ez, már számtalanszor átéltem. Gyermekkorom óta tudom, hogy van ilyen képességem, amivel látom a holt lelkeket. Most is ennek aa jelét éreztem, ezért körül nézek a kabinban, hogy merre lehet. Egy félig aszott szellemet látok és szűkszavúan annyit mond hogy a kyr meg fog halni.*

<Kyr? Miről hablatyol ez? Várjunkcsak! Mikor felszáltam láttam egyet. De hol lehet? A szomszédos kabin! Onnan halottam valami toroni szót!>

*Azzal felpattanok és kirontok a kabinomból. Az ajtaján először benyitok, ha zárva van berúgom.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.13. 14:02

- Nos, a berakodással hamarosan végzünk és az esti dagállyal indulunk. Az út meg a széltől függően 2-3 hét. A pénzt a kapitánnyal kell rendezni, a matróz rögtön odavezeti Önöket - mutat az egyik emberére. - A további viszontlátásra.

A matróz felvezet benneteket a hajóra és egy színes ruhákba öltözött, magas, szakállas férfihoz vezet.
- Kapitán, fizető utasok, a fedélzmester külde.
Mikor a kapitány felétek fordul, az arcán egy sebhelyet pillantotok meg. Széles bőrövet visel, melyben egy görbe kést visel, a kezében papírok. Végigmér benneteket és ervül szólal meg:
- Ááá, üdvözlöm Önöket az Emlékezet fedélzetén. Nos, gondolom, a fedélzetmesterrel mindent megbeszéltek. Rögtön szólok a hajósinasnak és előkészíti a kívánt kabinokat. Kérem, hogy a kifutásig maradjanak a kabinokban. És most lássuk az anyagiakat.

Matt leszurkolja a pénzt, majd egy kölyökkel elindultok szállásotok felé - de a folyosón valami történik.

/Sychin, majd Leron reagja után cselekedhettek/

Résztvevők: H’yssadin Sychín
Már majdnem az ajtónál vagy, mikor a hátad mögül zajt hallasz. A lovag felnyitja az ajtaját és kilpéve a folyosóra, az ajtótok felé veszi az útját.
/te előbb reagálsz/

Résztvevők: Alex Leron
Megindulsz a folyosón és az ajtó felé igyekszel.
/Sychin előbb reagál/
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.12.14. 17:33

(H’yssadin Sychín)

*Az alak felé fordul, kezét a kardjára helyezve megáll közte és az ajtó között. Mikor bebizonyosodik, hogy a famor az útjának célja megállítja (feltéve, h a lovag keze nem a kardon van, mert akkor azonnal támad) Közben megbizonyosodik róla, hogy az ék, amivel kintről kitámasztotta az ajtót a helyén van még.*

-Üdvözlöm...az uram nem fogad látogatókat egyenlőre.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.14. 19:22

Alex Leron

*Kisietve a kabinjából a kyr kabinja felé halad, majd észreveszi, hogy a a folyosón egy fegyveres alak áll, akinek a keze a kardmarkolaton van. Ezt meglátva az ő keze is rácsúszik a buzogányéra.*

<Nolám, tényleg igaza volt a szellemnek. Bár tudom, hogy nem szabad hamar következtetéseket levonni, de ez elég gyanus nekem, főleg, hogy támadni is akar.>

*Kicsit meglepi, hogy ervül szólalt meg, de mikor meghalja hogy uramnak szólítja, picit megnyugodik. Valószínűleg a testőre.*

-Lófaszt nem fogad az urad, ha most nem megyünk be akkor az urad nem csak, hogy engem, de mást sem fog már az élők közül fogadni az tuti. Nincs időm elmagyarázni, hogy honnan tudom, de ha életben akarod látni, akkor be kell mennünk oda!

//Nibur akartam már mondani, hogy kintről nincs sok értelme kiékelni az ajtót, mivel nem valószínű, hogy egy szűk folyosón kifelé nyilnának a kabinajtók. Ez csak egy megjegyzés :)//
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.15. 22:43

/mivel első találkozás folyik, rövid leírásokat is kérek magatokról. egyébként szabad cselekvés/
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
397 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...