Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line
*Twou utasításaira a fiatal nő összehúzza a szemöldökét, látszik rajta, nem szokott hozzá, hogy utasítgatják. Határozottan a lovag szemébe néz, és mintha egy kis sértődöttséget lehetne kivenni az arcáról.
-Lovag uram, én Salina Umbranas vagyok, Cauntes Millana Umbranas grófnő az édes anyám. Így megkérnélek rá, hogy ne utasítgass engem.
*És ezután ruhája alól előbűvészkedik egy nyakláncot, melyen Umbranas városállam címere van, és a fáklyával megvilágítja, hogy lássa (lássátok jól).
-Így már sorsomról sem kell döntenetek.
*Ekkor meglágyul a hangja, és a rideg nemesi viselkedés helyett, kérlelő lánnyá változik.
-Kérlek vigyél magaddal, és csapatoddal a szörny keresésére. Látni akarom a bestiát, és kíváncsi vagyok milyen a ti életetek. Sokat hallottam már a te fajtádról, kalandozók. Kérlek, had segítsek. Ismerem a környéket, és az ittenieket is, kérlek.
*Szemei és arca szinte ellenállhatatlan bájjal szikrázik, ahogy kérlel.
*Mind a ketten közben körbe néztek, de egyelőre semmi különöset nem vesztek észre. Pár állatka mászkál a sűrűben, de messziről elkerülnek benneteket. A csillagok nem látszanak az égen, így valószínű vaskos felhő vonul el felettetek. A szél északról jön, és elég hűvös. Twou, az árnyakat visszaadod a természet kezébe. Már csak társadat rejted el, de érzed, nem sokáig tudod már a maradék árnyékot tartani. Lassan elveszted irányításodat az árnyékokról teljesen.