Na, akkor szépen sorjában. Igen, van már kerületem (1150 ha). Szegeden végeztem még 2004-ben. És van szolgálati kocsim (UAZ ) meg szolgálati telefonom. Ami pedig, a munkát illeti azt Vigo Odrich reagja nagyjából ismerteti. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a csemete nevelés és az erdőtelepÍtés is az erdész irányÍtása alatt történik (legalább is nálunk). Ja, és ezt a munkát csak úgy lehet csinálni, ha szereti az ember. Külömben "halálra van Ítélve". Én szeretem és szerencsére a munkatársak és a fönök is elviselhető. Hát, nagyjából ennyi...
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem: melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"
A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta: "-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."
Egy csuklyás idegen lép be a tavernába. Kopogó hangos lépteire szinte mindenki elhallgat. Kezében nagy míves tekercset tart. Köszörül egyet torkán majd széthajtja a tekercset és hangosan beszélni kezd.
-Kalandozók,
Ti ki mind kalandra éhesek vagytok tudjátok meg hogy új zárt kalandot hírdettem, aki van olyan merész és bátor, hogy jelentkezzen az a megfelelő topikban értesülhet a részletekről.
Tisztelettel Saggaras Zenir
Majd az idegen összehjatotta a tekercset, és leült egy félre eső asztalhoz.
Mindenkinek Kívánok Boldog Karácsonyt, valamint azt, hogy ne csak ez a pár napotok teljen békességben, boldogságban, nyugalomban, hanem az elkövetkezendő év minden napja!
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A szeretet álmaiban békét ígér ... S ilyenkor is mutat csillogó képeket ... Hogy a látvány szerezzen újabb híveket ... S fojtsa el a hangját, annak, aki ítél ...
Ajándékként szelíd jelképeket vinnék ... Melyek idézhetnék az elszállt éveket ... Vagy helyettük mutatna újat, s szépeket ... Mivel a szeretet várt ünnepet kísér ...
S váltaná ki, egyszer, belőlünk a békét ... Hogy mindegyikünk arcán csillogjon mosoly ... S mutassa az átok meghiúsult végét ...
Mert a szeretet ünnepe, csak úgy komoly ... Ha kívánt álmodat valóvá teheted ... És önzetlen szeretet lesz a fegyvered ... ...
Boldogabb Karácsonyt ...
...
" La mayyitan ya qadrium, yatabaqa sarmadi … Fa itha yaji ash - shuthath, al - mautu qad yanatahi … "
" Meghalni nem halhat meg az, mi örökkön áll … Számlálhatatlan korok során, enyészik a Halál … "