Moderátor: Admin
Vigo Odrich írta:A középre igazító(center) gomb a hsz-ben a dice kódot illeszti be a center helyett.
[cir=meret]a_kep_cime[/cir]
Példa:
[cir=150x200]http://marvell.index.hu/imgfrm/1/1/2/0/BIG_0001291120.jpg[/cir]
Revis del Archelon írta:Idő híján majd csak a következő pár napban menedzselném a profilomat, a jelenlegi avatar, aláírás, stb mentes állapot csak ideiglenes. Ehhez kapcsolódóan megkérdezném: a profilban feltétlenül muszáj .hu-ra végződő email címet megadni? Csak mert - hogy őszinte legyek - emiatt az egy fórum miatt regeltem magam citromailre, egyáltalán nem használom a hazai IT társadalom "remek" levelező rendszereit.
Yvett de Crei írta:A mail cím igen, muszáj, hogy .hu-s végződésű legyen. Hogy miért? ^^ A technikai rész Coné - én erre választ nem tudok adni ^^
Orwen del'Correl írta:Üdv!
Persze utólagosan le lehet cserélni a mailcímed. Nekem is gmailes, (.com) és erre kapom az OM-es leveleket.
Meridian írta:Üdv
Az miért van, hogy újonnan nem tudom az oldallal elfogadtatni, hogy megjegyezze a felhasználónevemet? Ráadásul akárhova akarok belépni, mindig külön kéri.
(Idióta poénok elkerülése végett: ha kipipálom a "felhasználónév megjegyzése" fület akkor sincs változás)
M.
Con Larrodan írta:Revis del Archelon írta:Idő híján majd csak a következő pár napban menedzselném a profilomat, a jelenlegi avatar, aláírás, stb mentes állapot csak ideiglenes. Ehhez kapcsolódóan megkérdezném: a profilban feltétlenül muszáj .hu-ra végződő email címet megadni? Csak mert - hogy őszinte legyek - emiatt az egy fórum miatt regeltem magam citromailre, egyáltalán nem használom a hazai IT társadalom "remek" levelező rendszereit.Yvett de Crei írta:A mail cím igen, muszáj, hogy .hu-s végződésű legyen. Hogy miért? ^^ A technikai rész Coné - én erre választ nem tudok adni ^^Orwen del'Correl írta:Üdv!
Persze utólagosan le lehet cserélni a mailcímed. Nekem is gmailes, (.com) és erre kapom az OM-es leveleket.
Sajnos a spam botok egyre ügyesebbek, ellenben azok amik a phpbb fórumait támadják a .hu-s mail szűrőn elvéreznek.Ez nekem is új amit Orwen írt, furcsa hogy működik.
Con
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó