• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 10 / 17 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.25. 17:15

<Kissé kótyagosok, engem meg vonz egy vetett ágy.>
- Látom megvagytok. Én már szívesen lepihennék egy fogadóban, így továbbmegyek a város felé. Ha jöttök, csatlakozhattok. - Felállok, hogy el tudjak indulni, ha maradnának.
<Jó lenne, ha jönnének, bár nem tudom, hogy egyedül, vagy egy óriással vagyok feltűnőbb.>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2008.12.29. 9:59-kor.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.25. 19:38

<Igaz,hogy még nem vagyok teljesen magamnál,így valószínűleg nem látszok elég magabiztosnak,de nem tudom mégis mit képzel ez rólam. Elég fáradt vagyok és csak jobb egy fogadóban pihenni,mint itt.>
-Megyünk.
Filohoz tántorgok. Megnézem hogy van. Megpróbálom felkelteni úgy,hogy ha kapálózik,ne tudjon kárt tenni bennem.
-FILO!!!
Ha erre nem kel fel,valahogy megbökdösöm esetleg egy kis vízzel lelocsolom.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.12.25. 22:32

Syris

Látod amint az alak-akinek nevét még mindig nem tudod-feláll az öregembertől.
Első próbálkozásodra Filo nem kell fel, aztán megbökdösöd, a bökdösésből pedig pofon lesz, ám ekkor rá kell hogy jöjj az óriás vastag bőrén keresztül alig ha érzi meg gyenge karodnak ütéseit. Így marad a víz. Erre már sikerül valami szemrebbenés féleséget kicsalni az óriástól, és miután kulacsod csaknem egészét ráöntötted sikerül felkelteni.
- ÖEÁÁU...Vöööö? Hovagyok? Ehmikezekafenék? EAEUTOUI....EIA????

Shai-ko

Egyenlőre értetlenül bámulsz a félóriásra közben hallod amint a nő-kinek nevét még mindig nem tudod- kijelenti hogy veled megy. Miután felkeltette társát az feláll majd szédüléstől küszködve egy fának támaszkodik.

Mindeketten

-Filo...segít vinni táska!-Jelenti ki az óriás majd megindul a nő utazóládája felé a vállára kapja ezután bizonytalan léptekkel megáll előttetek és széles vigyorral a száján megszólal.:
- Filo készen lett!
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.26. 13:47

<A kérdés el van döntve, úgy látom. Az öreget vajon melyikük fogja hozni?>
- Shia-ko vagyok. Milyen néven szólíthatlak titeket? - Ha összekészülődtek, elindulunk. Figyelem a környéket, hogy ha a támadójuk, vagy más még vadászik ránk, akkor ne érjen készületlenül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2008.12.29. 10:00-kor.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.26. 16:35

-Ennek igazán örülök.
Megpróbálok egy kis mosolyt erőltetni az arcomra. Majd Shia-ko felé fordulok.
-Örülök a találkozásnak,Shia-ko. Ő itt Filo,mint már rájöhettél-mutatok az óriásra-,Dran,a kutyám és én Syris vagyok. Az öreget nem tudom. Nem sikerült még beszélnem vele. Indulhatunk?
-Filo,tudod hozni az öreget is?
Felveszem a kacsákat,ha a közelben vannak és elindulok.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.12.27. 15:14

Mindketten

-Igen-mondja Filo majd felkapja az öreget és ugyanezzel a lendülettel le ejti Syris "táskáját. Egy pillanatig bocsánat kérően vigyorog a nőre azután újra felveszi a ládát és elindul mögöttetek. A kutya is követ benneteket.

Most már mindketten érzitek az erőteljes füst szagot ami szemből özönlik felétek.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.27. 19:20

- Filo! Látod mi ég előttünk?
<Mi a fene? Gyújtogatók járnak a környéken?>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.27. 19:28

Filora nézek zseniális manővere végeztévelmajd semmitmondó arccal megszólalok:
-Jellemző...Remélem NEM tört össze semmi.
Shia-ko kérdésére kérdőn nézek Filora.
<Csak nem még mindig az előbbi szekér? Vagy talán tovaterjedt?>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.12.28. 16:46

Mindketten

Filo megvonja a vállát majd válaszol.:
-Biztos lenni az a....őőőő....nagy valami amin alatt guruló van! Ahol volt emberöreg.
Lassan nem csak a szagot érzitek de a füstöt is látjátok. Közelebb értek a kanyarhoz majd ahogy áthaladtok rajta egy szekér roncsait látjátok magatok előtt. Inkább csak füstölög semmint ég. Rakomány a már teljesen a múlté bár azt látjátok rajta hogy valószínűleg valami szálas gabona vagy széna lehetett. A szekér előtt pedig nincsenek lovak.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.12.28. 17:03

Aramet

Lassan léptetve haladsz Erion felé, Aszufel-hű hátasod- hátán. A legutóbbi kis faluban ahol megszálltál az öreg favágók azt javasolták menj a kisebb keleti kapuhoz amelyiken javarészt terményeket szállítanak a városba mivel ott kisebb a forgalom és hamarabb bejuthatsz a városba. Tanácsukat megfogadva indulsz útnak s meg is találod az ösvényt amelyet a favágók használnak. Egész nyugodtan -már már unalmasan telik a napod, megállsz ebédelni ellátod lovad aztán folytatod. Nem sokkal a nap delelőre érése után azonban váratlan dologra leszel figyelmes, a távolból tűzropogáshoz hasonló hangokat hallasz. Már éppen arra vennéd az irányt amikor elölről egy sikolyt hallasz amely feltehetőleg női torokból származik.

//Isten hozott nálam remélem jól szórakozol majd!//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2008.12.28. 19:31

Azonnal gyorsabb tempóra ösztökélem Aszufelt. A hang vélt helyétől biztonságos távolságban lepattanok róla-<Nehogy baja essen ha harcra kerül a sor>-, előhúzom másfél-kezes kardomat, a maradék távolságot pedig futva teszem meg, közben figyelek, nehogy valaki (vagy valami) meglepjen.

// Köszönöm! //
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.28. 20:27

<Na öreg, ez sem volt egy jó fuvar. Örülj, ha te túléled.>
Megnézem, találok-e bármi használhatót, majd folytatom az utat a város felé.
<Ki fekszik az ágyacskámban? Csak lennék már foggal felfelé. :S>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2008.12.29. 12:49

<Nagy szerencséje van az öregnek,hogy Filo pont erre járt. Vajon mi történhetett?>
Odamegyek a szekérhez. Nyomokat keresek,amiből rájöhetek ki vagy mi miatt történt a baleset.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.02. 13:50

Syris

Lehajolsz hogy, nyomok után kutass. A szekér körül még elég meleg van ezért túlságosan közel nem mehetsz a roncsokhoz.
Nyomokat nem nagyon találsz, olyanokat legalábbis nem amiből következtethetnél mi törtétna szekérrel. Leégett hogy mitől, meggyújtották? vagy csak a nap sütött túl erősen?, nem tudod megállapítani.
Már épp feladnád a keresgélést amikor megpillantsz valamit a hamu között. Valami fémesen csillog de túl messze van ahhoz hogy kézzel kivehesd az izzó parász közül.

Shia-ko

Társnőd a szekér roncsai között kezd keresgélni, és te egyre jobban unod hogy minden kis apróság miatt meg kell állnotok. Azon kezdesz gondolkodni vajon a következő mi lesz? Egy kiesett madárfiókát kell majd visszarakni a lombok magasában rejlő fészekbe?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.02. 13:57

Aramet

Alig három szívdobbanásnyit vágtatsz lovaddal miután ismét meghallod a női sikolyt. Úgy véled már elég közel vagy így lepattansz Aszufel nyergéből és futva indulsz előre. Közben kihúzod kardodat ami a már megszokott halk pendüléssel adja jelét annak hogy, kész a harcra.

A fák takarásából kiérve megpillantasz egy alig 10-12 éves kislányt amint a földön térdelve próbál hátrálni a két támadójától. Az egyik egy magasabb hórihorgas öregember akinek kezében tőr van egyéb fegyvert vértet nem látsz rajta ruhája egy fekete ing ami fölött lila tóga feszül. A másik alak egy jól megtermett, már már dagadtnak nevezhető férfi akinél egy fejszét látsz. Testén szakadozott rozsdás láncing feszül ám jórészt csak mellkasát takarja. Viselete ki is merül ebben a szakadt láncingben és egy viseltes térd alatt szakadozott bőrgatyában.
Ez utóbbi alak megszólal.:
- Na ne tökölj már ezzel a kis szukával, vágd el a torkát aztán menjünk...

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 10 / 17 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17

Vissza: Fogadónegyed