Srácok... hogy a f....-be kell használni az OM-wikit? Én nem tudtam új lapot létrehozni egyáltalán - csak a meglévőket tudnám szerkeszteni (pedig beregisztráltam és úgy sem ment ). Van valamilyen trükkje? Esetleg hol találok leírást, ahol tanulmányozhatnám ennek a menetét? ... Pedig még szőke sem vagyok...
Jó úton haladtál, alapvetően a szerkesztés a célravezető.
Tegyük fel akarsz egy új bejegyzést nyitni "Bögrefülepuszta" címmel a Tájak városok közé.
Ha azt az oldal szerkesztési nézetben megnyitod ahol fel vannak sorolva az országok láthatod, hogy milyen szerkesztési jeleket, karaktereket használtak hozzá, hogy a felsorolásban megjelenjenek. Ha ez megvan Bögrefülepuszta meg fog jelenni a rendes lapok között, ha mented a szerkesztés és kilépsz a főoldalra. Újra belépsz a Tájak városok közé, ahol már szerepelni fog Bögrefülepuszta is szerkeszthető linkként, katt rá,és akkor már lehet feltölteni.
Milyen le írást találtál? Engem is érdekelne az anyag.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.