Orwennek (és másnak is - mert van ) azért van .com-os mail címe, mert ők még a tiltás előtt állították be ezt maguknnak. A tiltás után már átállítva sem fogadja el a rendszer
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Beállok a sorba. Ma, 14:14-kor reagküldést szerettem volna eszközölni... ezt kaptam: Egy backup és újra rányomtam az Elküldre. Eredmény: kicsit lassabban mint szokta, de sikerült a küldés.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Én sic satlakozom. MA 15:25kor egymás után 3szor dobta ki ezt az üzenetet, egyszer amikor elolvastam a tavernát és a fórum kezdőlapra mentem vissza, utána, amikor Isshae reagjához akartam lépni e topikban és harmadszor amikor a replyre kattintottam ^^.
M.
ui.: közben megérkezett a 4. is, de egy "vissza" majd újra betöltés megoldja a problémát, ha egy kicsit lassabban tölt is be.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Nah, volt egy kis felreconfig, es tul volt hajtva a server, de ma delutan elvileg minden rendbejott. Ha tovabbra is eszlelnetek ilyet kerlek szoljatok.
Nem akarok vészmadárkodni, de csak két hibaüzenet után töltött be az oldal, sajna printscreenem nincs nem tudtam hogy már él . az egyiknél a szerverre hivatkozott.