Yvett de Crei írta:...
'teljes jogú' pap karakter: KAP költség = képzettség + előny + hátrány (ami az általános vagy az adott papná le van írva); Vallásismeretből legalább 1 Kegy pont + amit vásárol - A Kegy pontokat egy nap max. 8-szor (+1-szer) kaphatja vissza (könyv 258.oldal) - Kimaradt: szentszimbólum!
'pap utánzat' (kegyelt karakter): nincs KAP költség (csak a Kegyelt háttérre), nincs papi képzettségcsomag, nincs szent szimbólum - vallásismeretből legalább 1 Kegy pont + amit vásárol. Ezt az össz. pontmennyiséget egy nap csak egyszer varázsolhatja el... a pontjai a napkeltei imádkozáskor térnek csak vissza (valamint, ha istenének tetsző cselekedetet hajtott végre)
A két karakter közötti különbséget jó volna, ha meglátnátok.
Egyik fentebbi reagomban írtam, hogy a JK-n múlik az, hogy mit akar tenni a karakterjével - ezen variációk között válogathat, ami neki jobban fekszik...
Nem azt írtam, hogy pap kasztot vegyen fel, ha mediator akar lenni - felvázoltam két lehetőséget, hogy ez hogy valósulhatna meg; felvázoltam, hogy melyik mit takar.
A mediatornak nem szükséges pap kasztot felvennie - de nem lesz szent szimbóluma, nem fog napközben imával Kegyponthoz jutni, stb...
Ha felveszi járnak neki ezen előnyök... de ez meg a statban üt vissza a későbbiekben.