Hát, pedig ez úgy néz ki lokális probléma, mert senki más nem panaszkodott még. Próbáld meg esetleg egy másik böngészővel, vagy nyomj a postírás közben egy ctrl+f5-öt.... esetleg szedd ki a gugli gyorsindítóját.
Reag írásánál a dőlt rész írására szolgáló gomb (i) nem működik nálam. Nem vészes a "probléma", mert tudom helyettesíteni, vagyis kigépelni, csak mégis kényelmesebb lenne. Kérdésem arra irányulna, hogy lehetne-e orvoslni a "problémát"? Előre is köszönöm.
Anathor
*Edited by Yvett de Crei: Egy kicsit rossz helyre írtad, így áthelyeztem ahová való
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
A dice-szal megpróbáltam olyat, hogy 3K6+2*2. Nem küldte el az üzenetet, és nem írt ki semmit, hogy bármilyen hiba lenne, csak tölt és tölt, hiába frissítgetem még mindig tölt, és nem küldi el. Lehetséges a beépített kockával ezt megcsinálni, hogy az eredményt még megszorozza kettővel, mert azt megtudja, hogy hozzáad?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
A 3K6+2*2 az 3K6+4 -el helyettesíthető. Ha viszont a (3k6+2)*2-re gondoltál, akkor egy kissé bonyolódik a dolog, s amely esetben valószínűleg a KM-re marad a szorzás... Ha mégsem, akkor engem is érdekelne a megoldás - később még jól jöhet