Mivel cukorfalat pm behalt, itt kívánok utólag is boldog szülinapot Castornak! Mondd, csapatos banzáj híve vagy; esetleg a kis létszámú, csendes ünneplést kedveled?
Fogalmazzuk úgy azokkal ünneplek akikkel együtt felszabadult tudok lenni és feszültségmentesen el tudom engedni magam. Sajna az ember családjának tagjai nem mindig férnek bele ebbe a kategóriába, aztán ilyenkor mindig balhé van, hogy kiket hívok el és miért, ha x-et meghívom y-t miért nem, mert ő meg meghívott a sajátjára (hozzáteszem minket győzködtek hogy menjünk el eredetileg nem akartam) és különben is az egész merénylet mögött biztosan a feleségem és az anyósom áll. Aztán azon én pöccenek be hogy miért a párom csesztetik, szóval nem mondanám hogy általam olyan nagyon várt ünnep a szülinap. Legutoljára gyerekkoromban ünnepeltem feszélyezés érzés és rossz szájíz nélkül, mert akkor csak amiatt szenvedtem, mert a tesóm galád módon lelopott a hat gyertyámból kettőt és szadista vigyorral a képén nézi hogy a "Lacika 6 éves" feliratú tortámon négy gyertya van én meg mikor erre rádöbbentem tortás fejjel ordítok, a számban egy nyálgombócos tortafalattal. (Fotó dokumentum van róla. ) 25 évvel később már azzal is kínlódok, hogy elvárás hogy vannak "együtt a család" bulik amiket ha törik ha szakad tartani kell, akkor is ha a jelenlévők közűl akadnak akik meg tudnák fojtani a másikat egy kanál vízben. Az nem lényeg hogy te jól érezd magad, mert a szülinap nem rólad szól, hanem arról hogy kirakatot kell csinálni a "mi egy család vagyunk" c. szappanoperához. És hiszti van ha ehhez nem akarok asszisztálni.
Castor ezért van az, hogy én pl. megpattanok ha tehetem. Nálunk annak van egyébként hagyománya, hogy a családom hímnemű tagjai megfeledkeznek az ilyesmiről.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Ismerős családi kör, annyi kivétellel, hogy én teljesen kivonom magam és emiatt kissé bumburnyák, különc figurának tart a rokonság. (Nem új keletűen, már gimisként se tartottak normálisnak, lévén nem voltam simulékony, kedves, jól nevelt kisleány, hanem adtam a távolságtartó, érdektelen, uncsi fejet.) Közös karácsony? Neeem. nagynéném szülinapi összeröffenése? Színemet se látták évek óta. Helyettem muteromék és az öcsém kénytelen elszenvedni ugyan azokat, amikről írtál. A mi rokonságunkban apai nagyanyám az, aki az együtt-a-család élharcosa, ő próbálja mindig összehozni a népet, s nem veszi észre, rohadtul nincs értelme mert minden csak látszat és kényszer, nem igazán lenne rá igény... legfeljebb nagybátyámék lihegnek élvezettel, hogy még egy összejövetel, amikor nagyzolhatnak és villoghatnak szűkebb-tágabb ismerőseik viselt dolgaival. Minden rokonságban lehet erre valaki példa Idei szülinapomat is két héttel eltolva tartottuk a valós időponthoz képest, lévén nem otthon lakom és nem akkor járok odahaza, amikor nekik rendelésre kéne. Akkor is csak szüleimmel, öcsémmel meg anyai nagyimmal "ünnepeltük". Azért idézőjelben, mert nekem a saját szülinapom semmit se jelent, nem dobódok fel, nem lombozódok le, hogy még egy évvel öregebb lettem. Ha a szüleim nem tartanák észben, nem is emlékeznék meg róla semmilyen szinten.
A cuccom még mindig a lektornál. Mivel én ősszel kerülök sorra, a tavaszi munkákra feküdtek rá. Így sajna borítótervet se tudok betenni, és lehet, a kiadásig várnom kell vele akkor is, ha kész lesz. Rákérdezek, ilyen infókat kiszivárogtathatok-e A kiadó a Novum Verlag, és eddig szerintem még nem írtam. Se a Delta Vision, se a Tuan nem méltatott figyelemre, így máshol kellett próbálkoznom. A többit inkább nem említem, hamar kiderült, sok fantasyt kiadó cég inkább külföldiből szeret magyarra fordítani és azt terjeszteni
Megint sok szülinapról maradtam le ... BOCSIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezúton is boldog szülinapot minden kedves érintettnek ^^" Hadesnak is természetesen bokáig érjen a füle Nálunk hála az égnek még él az együtt a család jelmondat, bár ritkán, mivel apum külföldön dolgozik és általában ő szállít minket ^^" Dédimamám szokott könnyeket potyogtatni, valahányszor lát minket Az én szülinapom elég furcsa, ugyanis egybeesik a névnapommal Tavaly jól belehúztam: ballagás és érettségi közé esett De öcsém se járt jobban: neki egy napon van a szülinapja apukáméval cirka 27 év és 12 óra eltéréssel
Rokonos-ünneplős témához: Nálunk a születésnapok és általában az ünnepek szűk családi körben telnek. (Tehát tényleg csak azok, akik szívesen látják egymást.) A nemszeretem rokonsággal egyszerűen nem tartjuk a kapcsolatot, így a kirakat-ünnepségekre nem hívnak és ők se jönnek.