nem sokkal késtem le a tegnapi napot, úgyhogy boldog szülinapot Garma
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Aki szereti a TSCC-t, aláírásgyűjtés megy a sorozat életben maradásáért. A linket a facebookról szedtem és validnak tűnik. Én már megtettem, azt a 2 percet Te is rááldozhatod ha szereted a sorozatot. A link: http://www.gopetition.co.uk/petitions/t ... icles.html
Teám mellett kucorogva, sötét kis zugomban, rontottam épp a levegőt egy vízipipából, mikor belépett az ajtón valaki.. A pipafüstöt félrehessegetve jobban szemügyre kellett vegyem. Ő az. Az egyetlen félelf akit sokra becsülök. Shia-ko Wucho. Ezer éve ismerem ezt a karaktert.. Üdvözletem hát neked!
Nyugodtan lehet itt beszélgetni az általad felvezett módon, régebben erre volt is példa. Most már "csak" névnap/szülinap/nőnap beköszöntő lett a helyből. Biztos a kiszolgálással van a gond vagy vizezik a bort.
Ja ha már itt vagyok: Boldog Nőnapot minden érintetnek!
ui: kizárólag a születés jogán nőknek ajánlom kívánságom
Sajna már nem járnak a kocsmába jedik, rongylábú dalnokok, párosujjú patások és más szerzetek, mint régen. Pedig érdekes "partykat" rendeztek a fent említett létformák éjszakánként. (Bár lehet csak annyi történt, hogy nem maradhatnak már ki péntek-szombat este. )
A vendégek mostanában tényleg csak köszöntőkre, rövid koccintásokra ugranak be és rohannak is tovább, ahogy Vigo kolléga is mondta.
Sajna egyet kell, h értsek az előttem szólókkal azon téren, h mostanság nem nagyon van ideje az embereknek, vagy ha van, akkor sincs fent sok tag az oldalon egyszerre, h lehetne olyan jó kis beszélgetéseket folytatni, mint régen. De egyszer hátha visszatérnek ama boldog békeidők
Ja és Boldog Nőnapot minden kedves OM-s leánykának
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"