Tyű, de kihalt itt minden! Akad, aki lebetegedett, könyvolvasásba merült, nem semmi Jó, én se túl gyakran tolom ide a képem, hogy mozgolódjak, lévén nem sok kalandban játszom, no de ennyire! Tulajdonképpen három-négy zárt kalandot láttam aktívnak (ennyinél találtam friss, 03.16 és korábbi reagot), és 03.11.-i Hol játszhatsz éppen szerint 9 nyílt színhely él, ebből kettőben látok mozgást... (jó, tudom, van, ahol a HM jelezte, x ideig pihin van). Hogy is van ez? Punnyadunk?
Mivel lövésem sem volt, hogy melyik topicba kéne írni, ezért ideírtam, szóval előre is bocs. Lenne egy kérdésem: szeretném megvalósítani a pszi-mestert az ÚTK szerint is. Ezt úgy érteném, hogy fogok egy karaktert, és rákölteném a KAP-jai 90% pszi pontra. De ennek a karinak a pszije fejlesztése a fontos, és nem a harcművészetének a fejlesztése, ezért a Harcművész kizárva. Akkor gondoltam rá, hogy megcsinálom egy egyszerű harcosból, felveszem a Pszi érzékenység hátteret és a Pszi használatot 4. fokon, de a harcosnak közel sem olyan képzettségei vannak, amik a leendő karateremnek kéne. Mágiahasználók kizárva, mert nem használna mágiát. Szóval a kérdésem, hogy milyen kaszttal lehetne ezt megvalósítani leginkább?
Továbbá lehetséges-e egy nyáladzó agresszív orkot indítnai, vagy az elkomolytalankodásnak számít?
Navartna
Én most készülök több zárt kalandot is indítani, mert engem is kezd zavarni ez a punnyadás, és úgyis van sok szabadidőm.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai