A Zárt kalandok között senki nem indít mostanában ETK alaput??? Csak mert, van egy karim és szívesen játszanék vele (Yllinori elf harcos). De nekem kissé macerás az UTK és a karialkotása. Ha valaki ilyesmiben töri a fejét, nyugodtan dobjon meg egy PM-mel...
Köszike előre is!
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Remélem Yvett azért majd be nézel valamikor a tavernába, még mielőtt másodjára is le kelljen ezt írni.:
Isten éltesen sokáig!
No emberek hogy ne csak szülinapi köszöntőkkel teljen ez a kocsma, leírok ide egy egész érdekes esetet ami ma esett meg velem.: Éppen a busz megállóban álltam fél kilenc előtt nem sokkal várva a buszt ami majd szépen hazavisz Debrecenből amikor a dolog történt... ott álltam csendesen mellettem a fekete tokban a maga komorságával a szaxofonom hallgatott, mellettem a megálló fedett részében még várakozott vagy két nő és két 18-19 éves srác, és a buszmegálló sarkában olyan Gollamosan furcsán egy eszkimónak álcázott nyakik bebugyolált idős nénike. A nénike átlagos emberkének látszott, aztán egyszer csak elkezdett duruzsolni... jó hát duruzsoljon magába öregek gyakran beszélnek magukba miért ne tehetné? Aztán a nénike mintha nem is egy buszt várna fogta magát és elkezdett sétálgatni, pont arra ment amerről a busz szokott bekanyarodni, és mivel én is pont arra néztem ezért bekerült a látóterembe, ami nem is lett volna baj ha ki nem szúrom hogy nem csak hogy rám néz de egyenesen nekem beszél! Szerencsére ilyenkor kevés autó járkál már Debrecenben - a hajnali dugókhoz képest persze- és én sem vagyok süket, ezért hallottam mit mond a néni.: - ... felismerlek te majom, azt hiszed nem? Hiába próbálkozol... nállad van?... Kicsit ledöbbentem, és inkább másfele néztem hátha mégse nekem mondja a néni ezt hiszen azért mégiscsak , életemben nem láttam még ezt a hölgyet mit beszélne nekem? Na meg közben folyamatosan távolodott. Aztán kb 15 méterre tőlem megállt és fellélegeztem hogy ezaz mégse nekem szólt a duma. Na igen... az emberi hülyeség kifogyhatatlan én meg ehhez túl naív vagyok. A nénike, ismét gondolt egyet ugyanis magán és visszajött... csak hogy akkor már pont mellém. Már ekkor tudtam hogy ez nem jó... aztán oda hajolt kicsit közelebb és mint a Nyírágyázi- nagy-piacon a csempészett cigarettával kereskedő alakok(-Kő cigi? Priluki 200) megkérdezte.: - Nálad van? Hova tetted a gépet te majom? Na ezen már tényleg ledöbbentem... "kizárt hogy nem nekem mondja"... Ránéztem és mint aki nem is hallotta.: - Parancsol hölgyem? -Tudom hogy nálad van te majom... -??? - Vagy nincs nálad? akkor annál a másik majomnál van, az isten*****... Erre a mögöttem lévő másik fiú felé biccentett majd oda is ment. Aztán elkezdtem vacillálni vajon mit keresett ez rajtam? Milyen gépet? Vagy elloptak tőle valamit vagy csak megbüntették az ellenőrök és most azokat lát mindenkiben? Na de az ellenőröknek nincs gépük... Azután a nénike felszállt egy 1-es buszra és elnyelte a debreceni Vágóhíd narancssárgás íve... nagy bánatomra...
Na most hogy kipletykálkodtam magma újabb 17 évre megyek és írok egy-két reagot:P Mindenkinek jó éjszakát.
Tyű, nénike... Párszor én is látok fura figurákat. Anno debreceni campuson egy középkorú nő mászkált, és egyhuzamban beszélt a semmihez. Akik már látták korábban is, azt mondták, rendszeres arra sétáló, és hogy valami nagyon okos, intelligens nő volt a maga szakmájában, amikor még nem buggyant meg. Totál úgy csevegett, mint aki láthatatlan kísérőknek vakerál. Hasonlót a miskolci sétálóutcán is láttam.
Egyébként kinek van ma szülinapja? Az én gépem azt írja ki a fórumnál, hogy senkinek
Olvass vissza mert félreértesz a mi 80 reagunk előtt vagy 10 oldalon keresztül csak azt olvashattad. Szóval nem az a gond hogy beírod hanem az hogy csak ezt írják be...
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Velem is történt vmi ilyesféle... Ma mentem állástájékoztatóra (amiről kiderült h konyhai edényeket kéne eladni ) Debrecenben a Csapó utcán. A cég székhelye a nagy kereszteződéshez közel volt, ahol található a Forum is, Debrecen új bevásárlóközpontja, magyarán Pláza2. Egy kis utca mellett haladtam el, amikor láttam két hajléktalan hapsit. Nem törődtem velük, de ők annál inkább velem, ugyanis megláttak és elindultak. A fiatalabbik elől ment előttem, a másik pedig mögöttem. A szemük sarkából figyeltek, én meg csak úgy szedtem a lábam! Pedig voltak az utcán rengetegen. Aztán az előttem lévő felbotlott egy lépcsőben és ennek hála megelőztem, de még utána is láttam h követnek ... Végül megtaláltam céget és hála az égnek, mire kijöttem eltűntek. De az a nézés, ahogy be akarnak cserkészni ... rémisztő volt! Nagyon megijedtem akkor!
A másik amit ma láttam. A buszból figyeltem h az egyik megállóban egy fiatal lány a falnak dőlve áll, egy hapsi meg vizsgálgatja h minden rendben van-e vele. Lerítt h a hapsi a futtatója ... Aztán meg észrevettem h ez ugyanaz a lány, aki régebben pénzt kért tőlem sírva. Mondtam neki h nincs, erre elment a többi embert kérni, de azok se adtak. Aztán nagyot néztem, mikor már megint mellettem állt és panaszolta sírva h senki sem ad neki ... Egyébként roma lánykáról van szó, aki kb annyi idős lehetett, mint én.