Igen, azt hiszem megfogtuk a lényegi részét a dolognak. Nem az a kérdés, ki hogy került oda, hanem az, hogy mennyire elégedett jelenlegi állapotával. Namármost biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten a lehetőségek adottak mindenki számára. Én nem sajnálnám azoktól a pénzt, akik önhibájukon kívül kerültek az utcára nem olyan régen, és azt a pénzt, amit tőlem kapnának, valami olyasmire tudnák költeni, ami segítene nekik a kilábalásban. De azok, akik saját hibájukból kerültek az utcára, és szarnak az egészre "jó ez nekem így is!" azoktól igenis sajnálom azt a pénzt, amit édesanyám komoly munkával vagy én diákmunkával kerestem meg, mert én is megdolgoztam a pénzért, és egyszerűen nem hiszem el, hogy Fkf, satöbbi nem kínálna állást csekélyke pénzekért, vagy esetleg kajáért, apró lakásért cserébe. De ha nem akarnak magukon segíteni...
És Terda, Te pont ezért lennél kivétel, mert ugyan albérletben laksz, de jelen pillanatodban küzdesz, hogy ez ne változzon meg, csak pozitív irányba. Az, hogy a... *véleményt visszatart* pénzemberek miatt teszem azt a munkahelyed becsődöl és -ahogy mondani szokták- "ágyesz-bugyesz, viszont látásra, fordulhatsz bizalommal a falnak, és az utcára kerülsz, az megint más. De nem hiszem, hogy ha ez a helyzet bekövetkezne, Te nem csinálnál meg minden munkát, hogy ismét sikerüljön legalább az albérletbe visszaküzdeni magad.
M.