• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 87 / 200 • 1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Ulrich » 2009.04.06. 18:50

ah egy rokonélek, erősen bízta benne hogy nem egyedül vagyok nemnormális :lol:

ja amúgy a menstruációval járó "elgyengülés " elkerülésére egyes kráni vadászklánok külön mágikus tetoválást alkottak ami sterilizálta az illető hölgyet, bár a gyermekáldást így elfelejthette de nem vágták le azokon a napokon mert egy hasgörcs miatt megremegett a kezében a kard
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje.
Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
Ulrich
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 46
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 18:54

Most adtál egy jó ötletet Ulrich!

Kalandötlet:

A Boszorkányerőd urától egy darabka szar megszerzése, ami eldöntheti a Zászlóháború sorsát!

Párbeszéd a Vörös és a Fekete hadurak között:

-Nálam van a Fekete lobogó!
-Nálunk meg ez...! -nyitják fel diadalmas arccal a lezárt ládát.
-Nyertetek...

Igen az OM IV. talira javasolni fogom a modulíróknak megfontolásra, szerintem mindenki oda lesz érte... 8)
Már a címe is megvan:

"Egy maréknyi szarért..."
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 19:02

Ulrich írta:ah egy rokonélek, erősen bízta benne hogy nem egyedül vagyok nemnormális :lol:

ja amúgy a menstruációval járó "elgyengülés " elkerülésére egyes kráni vadászklánok külön mágikus tetoválást alkottak ami sterilizálta az illető hölgyet, bár a gyermekáldást így elfelejthette de nem vágták le azokon a napokon mert egy hasgörcs miatt megremegett a kezében a kard

Nem feltétlen gyengülnek el, tapasztalatom szerint ekkor válnak a nők igazi hárpiákká.
Ha nagyon csúnya halált akarnak az áldozatnak, szerintem épp "azokon a napokon" küldik akcióba az ügynököt, természetesen Nospa nélkül.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altair » 2009.04.06. 19:07

Ulrich írta:ah egy rokonélek, erősen bízta benne hogy nem egyedül vagyok nemnormális :lol:

Ulrich, ha ettől jobb lesz én se vagyok normális, csak rajtam nem látszik :P
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz."
//Kovács Ákos//

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg."
//Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Altair
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 167
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.04.06. 19:27

Úristen Castor, micsoda ötlet! Ölni fognak a szarért :lol: Mármint a modulírók is :D Nekem tetszik, én rá fogok szavazni ;)
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.04.06. 19:45

Üdv!

Látom ismét üde témánál vagyunk. 8) :)

A kaland épülhet arra, hogy a csapat a Nagyonmágikus Hashajtó nevű csodaszer titkos összetevőit kell felkutassa és összekotyvassza, ami annyira erős, hogy még egy Boszorkányherceget is rekettyésbe kényszerít. 8)
(Természetesen lehetőséget biztosítva a toroni szimpatizáns JK-knak lehessen Vörös Hadurakat meg lovagezredeket is "beetetni a cuccal". :lol: )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 20:28

Bocsánat, de nem én dobtam fel a témát, csak folytattam amit Ulrich a seggtörlő szivacsfával elkezdett.
Ti jöttök mindig a testiséggel... 8)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 20:33

Amica írta:Úristen Castor, micsoda ötlet! Ölni fognak a szarért :lol: Mármint a modulírók is :D Nekem tetszik, én rá fogok szavazni ;)

Ugye? És képzeld hogy fokozhatnánk a hangulatot ha a fődíj is AZ lenne...
Így a modul címe szó szerint értrendő a verseny díjazásával.
Tök jó ötlet, kihozzuk olcsón, és még szerencsét is hoz.
Kérdés ki adja a trófeát a győztesek kezébe. :D

A közösség szellem jegyében mindenkitől kérünk mintát a befizetett nevezési díj mellé, amiből majd össze-fazekaskodunk egy szép szobrot.

Szinte látom magam előtt az osztatlan lelkesedés extázisát... :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 20:37

Most már csak attól félek, hogy Ulrich elkezdi a felszerelési tárgyak kapcsán a papírzsepkendő funkcióját feszegetni, amire megint lehet reagolni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2009.04.06. 20:42

Ettől a témától eszembe jutott egy régi story, bár lehet, hogy az Érdekes esetekhez kéne írni...

Szóval a karakterek egy kisebb erődítménybe volt rekedve, amit körbevettek az ellenséges csapatok. Valami városállamok közötti csetepaté volt asszem délen. A csapatban volt egy varázsló, egy boszorkánymester, egy tolvaj és egy fejvadász. A boszmester kotyvasztott valami vízben oldódó hashajtó cuccot, amit a varázsló által láthatatlanná tett tolvaj és fejvadász éjszaka sikeresen bejuttatott a támadó csapatok ivóvízkészletébe. Amikor másnap elkezdtek támadni az ellenséges csapatok (kezdődő hasmenéssel küszködve, amit persze megpróbál az ember visszatartani) csak a tüsszentőport kellett szórni a várfalról...
Mi fetrengtünk a röhögéstől, a KM meg dühöngött az ötlet miatt és amiatt, hogy megdobtunk mindenféle próbát amit csak kitalált.
„Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.”
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 319
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 20:53

A legdurvább táp amit egy versenyben csapatban használtunk ez volt:

Négyen voltunk ilanori fivérek, a legidősebb Doranban tanult varázsló volt, amúgy az íjászatra hegyeztük ki a karakterek harci tulajdonságait.
Olyan átlag 80%-90%-os eséllyel lőttünk íjjal túlütést.
(A csapat varija felrúnázta az íjakat.)

A táp ott volt mikor a varázslónk készített mindőnknek egy-egy tegez nyilvesszőt. A nyilvesszők eredetileg nem nyilvesszők voltak, hanem mázsás uszadékfa rönkök, márványoszlopok, amiket átalakítás varázsjellel nyilakká formázott. No, ilyen "nyilakból" volt nálunk vagy egy tucat.
A túlütésnél ugyebár megtörnek a varázsjelek, és a nyílvessző visszalakul az eredeti formájára, és az elég durva mikor valakinek egy fél márványoszlop vagy egy szál rönkfa lóg ki a fejéből.
Gyakorlatilag minden monsztát ledaráltunk ezzel a módszerrel, mielőtt nyikkant volna.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.06. 21:00

A boszorkánymesternek kéne egy olyan rontás, hogy hasmenés... :D Castor honnan jutott ez mind eszedbe? Egy marhaságot nekem is napokig tartott volna összehordani. :lol: Ha már mókás történeteknél tartunk, akkor a mostani hétvégén összeültünk játszani, és folytattuk a 13 éves tolvajon életútját. Nah amikor egy zárat próbáltam feltörni egy étterem belsejében, a kissé zajosra sikeredett akció miatt bejöttek az aj előtt állomásozó őrök. Gyorsan bebújtam a pult alá, de az egyik oda is benézett, és én gyorsan alvást tettem, mert jobb nem jutott eszembe. Aztán úgy tettem, mintha felébrednek, és ijedt arccal megkérdeztem, hogy 'Hol vagyok?' Az intelligencia próbát mind nagyon elvétették, és az egyik még haza is kísért, persze útközben végeztem vele... Későb a 120%-os akrobatikámmal (kb 12 métert ugrok nekifutásból) fél Erionon keresztül üldöztek, miközben a háztetőkön ugráltam. Nah aztán mivel elegünk lett ebből az ő tolvajának is meséltem. Most az a rész jön, hogy a tökéletesen megtervezett kincsrablás során, melynél a szedett-vedett kalandozó csapattal, amit napközben toborzott, hogy megölik az elit őröket, és bemennek a raktárba, ahonnan már egy másik csapat kilopta a kincset, és fölöslegesen fáradtak ennyit... Mindezt azért, mert imádja megszivatni a JK-it, és most viszonzom. :P
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.04.06. 21:22

Castor, ekkora bődületes baromságot kanyarítani! :D Könnyesre röhögtem magam a széken görnyedve, Alauronnak alig bírtam felolvasni a reagod, mert a fele belefulladt a hahotámba. :lol:
Kellett már egy kis pottyantós hangulat is :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.06. 21:32

Örülök, hogy azért te is benézel hébe-hóba. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.04.07. 7:24

Üdv!

Castor

Egyébként ki vállalja a fazekaskodást, ha az "alapanyagot" sikerül is összegyűjteni postán érkezett csomagokból? 8) :D

Rannien

Van ilyen varázslat, bár igaz nem csak enyhe hasmenést okoz, hanem annál maradandóbb élményt:

Boszorkánymesteri rontások: Bélsorvasztás 8)

"Érdekes kaland": Kapcsolódva a témához egyszer volt egy várba behatolás, amikor az okos varázslónknak eszébe jutott, hogy másszunk be a csatornából a latrinán keresztül. Maradjunk annyiban, hogy hallgatott rá a csapat... és a csapat törpéje rosszul járt az egyébként emberi méretben combközépig érő lében gázolásnál. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 87 / 200 • 1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok