Istenem.... mire végigolvastam ezt a sok okosságot már a könnyen folyt a röhögéstől. Igaz Castor első reagjára is majdnem ez volt a reakció. Azért érdekes témára csaptok le az már egyszer szentigaz.
M.
			Moderátor: Admin

Ha jól tudom, most a helyszíneken nincs üres hely, talán Lorinnál akad egy-kettő. Figyelgesd itt a Csevegőben az Új kaland, avagy játékos kerestetik topicot, és az Online játék szabályai fórumban a Helyszínhíreket, ezekre a helyekre hirdetik meg az üres helyeket.
 Ha jól tudom, most a helyszíneken nincs üres hely, talán Lorinnál akad egy-kettő. Figyelgesd itt a Csevegőben az Új kaland, avagy játékos kerestetik topicot, és az Online játék szabályai fórumban a Helyszínhíreket, ezekre a helyekre hirdetik meg az üres helyeket.

Persze azért előbb-utóbb jó helyen és jó időben van a játékos kedvű ember.
  Persze azért előbb-utóbb jó helyen és jó időben van a játékos kedvű ember.  

Navaratna írta:Castor: mostanában gyakrabban benézegetek, hamarosan játszatni fogok egy zárt kalandban, szóval illik

Na úgy látom mostanában megint megnőtt Torozon forgalma.
 Na úgy látom mostanában megint megnőtt Torozon forgalma.  Remélem ez így is marad, és sokat baromkodnak az emberek majd még itt.
 Remélem ez így is marad, és sokat baromkodnak az emberek majd még itt. 

csúf meglepetés éri azt, aki belenyúl
  csúf meglepetés éri azt, aki belenyúl  ÉS mittomén kifolyna belőle már a matéria
 ÉS mittomén kifolyna belőle már a matéria  vagy valami mágikus baki miatt rászabadulna a világra a felhalmozódott mennyiség
 vagy valami mágikus baki miatt rászabadulna a világra a felhalmozódott mennyiség 
 szószerint...
 szószerint...

különleges szagelzáró pecséteit, és higiéniai bűbájait a sarki ABC-ben kaptuk a gabona pehelyhez ajándékként. A tarisznya mellé ajándéknak adunk egy "Hello Aquir"-os kitűzőt!
  különleges szagelzáró pecséteit, és higiéniai bűbájait a sarki ABC-ben kaptuk a gabona pehelyhez ajándékként. A tarisznya mellé ajándéknak adunk egy "Hello Aquir"-os kitűzőt! 

meg bűnözőtanya - és ettől szép -
 meg bűnözőtanya - és ettől szép -

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó