Muffint mégse tudok vinni, így inkább viszek egy-két doboz belga csokit. Az legalább biztos, hogy ehető.
Akik vonattal jönnek
Szerintem felismerek majd pár embert a régebbi képekről, szóval ne lepődjetek meg, ha egy 13 év körüli srác egy ÚTK-val integet az állomáson felétek, bár a nagyszerű arcmemóriámat ismerve lehet, hogy teljesen más emberek felé fogom lóbálni azt a szerencsétlen MAGUS könyvet. Ha minden jól megy 8-tól várlak ott titeket, aztán megrohamozzuk együtt a HEMO-t. Csak ne igazolódjon be Altair jóslata.
Többiek
Nézzétek holnap reggel a híreket, hátha benne leszünk.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Bár látom már senki se lesz fenn, azért mégis csak írok hátha vannak köztünk elszánt kockák. Szal debreceniek, valaki nem tudja hogy lehet lefaragni a vonatköltségből? Szal pl ha vagyunk tízen akkor az már diákcsoport vagy feltétlen szükséges még tanár is mellénk? Jah és ha igen nicsn köztünk tanár? (Castor nem ugrasz el kisérőnek? )
Üdv és el ne aludjatok.:Lorin
Jah isten éltessen mindenkit, még Alauront is aki már csak szellemként néz néha vissza az egyre porosodó accjával .
Bibibí, nekem nem kell hajnali 4-kor kelnem, mert hál' Istennek nekem helyben van a tali. Nah de inkább nem fecsegek, hanem indulok is, bár szerintem ezt nem olvassa estig senki, aki a találkozóra jön...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Én nagyon jól! Jó volt a társoság, jó volt a modul is, egyszóval minden jó volt (na jó ez inkább három ). Bár még mindig nem tudom, hogy ki kicsoda nagyrészben. Fényképezni nem tudtam, mert nem találtam meg a gépet. Remélem a többiek csináltak jó sokat.
Szerintem nagyon jó hangulatban telt a találkozó, legalábbis mi szó szerint fetrengtünk már-már a röhögéstől. Szegény Dreemer, meg votl, amikor az asztalra borult, mert már sok volt a hülyeség, amit sugároztunk.
Emellett a találkozó rész is jó volt, főleg hogy az eleján olyan fél11-11-ig lehetett "vegyülni" és szabadfoglalkozás volt, így nem rögtön durr bele és a végén is sikerült időben befejezni, hogy ne legyen az eddigi rohanás. (Még kártyázni is sikerült 1-1 partit Erinnel a játék előtt. )
A modul is jó volt, bár mi az idő nagyrészét a röhögéssel és a saját magunk előidézte fals szálakon kódorgással töltöttük.
Nagyon sok poént és élményt lehetne felsorolni, de hirtelen nem is tudom hol kezdhetném, hogy ne maradjon ki semmi, így most inkább csak egy szösszenetet említenék, ami eszembe jutott:
-A zombik nem állják utatokat. -Bennük legalább van életösztön.
(Emellett nagyon sok törpés dolog is történt, de azt nem nagyon lehet visszaadni itt fórumon. Pl a fejetlen fapapucsos-skótszoknyás törpe, aki egy láncon hordja a feját a saját nyakában. )
Tehát jól szórakoztunk, azt hiszem ezt a mi kis csapatunk nevében is mondhatom. Köszönet mindenkinek!
Főleg köszönet Dreemernek, hogy ilyen jó légkört teremtett és elviselt minket egy egész napon át!