Miután mostanában több rpg könyv olvasásába (d20 Modern és kiadványai) merültem bele, határozatlan ideig nem viszem a zárt kalandom, és az Északi Városállamok -el sem kezdett- vezetéséről is lemondok.
Az élet sajátoságainak és elfoglaltságaimnak köszönehtöen nem tudok reagálni sem ténykedni az elröe látható... 1-2 hónapban. Ha leszek akkor irok a ZK-ba...
KM: Rannien Siey, én Kaland: Holtak bosszúja, Felszabadulás JK-k: Garmacor, Laurana, Syris, Siffad, Lorin Szabadság várható idõtartama: április 17-től(péntek) április 20-ig(hétő). Ok: Németországba kiruccantam, és nem tudom mennyi időm lesz az OM-re, de nyugi lesz reag, csak lehet hogy várni kell rá, de rám most ne várjatok.
Bár mostanában nem pörögnek az események Gorvikban, így nem nagyon tűnik fel, hogy mától május 5-6-ig nem leszek gépközelbe. Ezért aztán addig válaszok se lesznek Gorvikba. Az oka a svájci jégkorong VB, ha minden jól megy akkor 10 napot töltök odakint. Utána (ha minden jól megy) lesz szabad hely, és 1-2 személyt még be tudok vállalni. Addig lehet gondolkodni a koncepciókon, de PM-et majd csak május első hetében küldjetek, addig úgyse tudom elolvasni.
Az elmúlt egy-két napban nem tudtam foglalkozni az oldallal. Ez az állapot még lehet, hogy eltart további két-három napig, de megpróbálom úgy rendezni a dolgaimat, hogy ráérjek. Megértéseteket köszönöm!
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Egy hetelős munkára kaptam lehetőséget ami az előrejelzések szerint, eltarthat 2-3 hétig is. Nem tudom lesz e lehetőségem ez idő alatt reagolni. Az egyik munkatársam hoz magával laptopot is és ha eltudom kunyerálni tőle néha, azért felkukkantok. A HB és az Abaszisz kalandokat megpróbálom nyomon követni, viszont Erentől sajna vissza lépek (nem akarok más JK kat akadályozni, h csak foglalom). Hétfőtől (11.) kezdődik a számüzetés és nem tudom pontosan meddig tart, de jelzem ha ismét 100% os leszek... Megértéseteket köszönöm.