No igen. És úgy is megverhető, mint a legtöbb telefonos amőba: folyamatosan egymás után hozod létre a fedetlen hármas sorokat, így védekezni kénytelen, előbb utóbb belebukik Mondjuk egyszer nagyon csúnyán lealázott, nem figyeltem oda
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Nos igen, az a verzió, az azért a, mert agresszív, túl van paraméterezve támadásra, így védekezni nem tud nagyon jól, nekem úgy tűnt, azt a leginkább gyenge. Castor, b verzión melyiket érted? Bár a leírás alapján az meg a defenzív lehet, ami meg szinte csak véd. Amúgy nincs a progiban semmi mesterséges intelligencia, szóval túl sokat nem lehet tőle várni, én meg meg sajna nem tudok még rendesen programozni, de azért még majd próbálkozom, skár AI-val is. Mindenesetre köszi mindenkinek, aki kicsit játszott/játszik még majd velük
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Kipróbáltam, nekem is nagyon tetszett. Ahogy Dierol is írta, legalább van sikerélmény. Legalább így itthon is amőbázgathatok, nem csak a suliban órák alatt az osztálytársaimmal.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Orwen Sajnos nem töltöttem ki. Elkezdeni elkezdtem, de mikor konkrét adatokra voltál kíváncsi, hogy mit kéne változtatni, rájöttem, hogy max. torzítani tudtam volna a végeredményt - mivel nem voltam ott... De ha már eredmény. Az "Akik öt, vagy többfős csapattal indultak, megoldható volt, hogy ne szoruljon senki háttérbe?" (igen/nem) kérdésre pont 50-50% lett az eloszlás Vagyis sajnos nem sikerült, igaz?
A következő talira majd eljösz, és akkor majd te is ki tudod tölteni. Majd úgy is megpróbálok Yvettel beszélni modul ügyben (lévén eddig 3-szor próbáltam megszerezni itt az első és második tali modulját), hogy akkor a harmadikét is küldje el, mert Ralog szerint még megvan neki. Bár nekem (inkább Dwingának) megvan, de csak nyomtatott példányban, amit Ralogtól nyúltunk le a talin. A kérdésedre én személy szerint nem tudok válaszolni, mert mi 4 fős csapat voltunk.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Dierol, töltsd ki nyugdtan, ha valamiolyan kérdésmerül fel, ami nem általános/ echte om-talis, akkor hagyd ki. A továbiakban is kitölthető, csak már nem teszem ki a friss eredményeket. (Ettől függetlenül nekem, saját tapasztaatszerzésre jó.)
Hát igen, mi is négyen volunk, és teljesen jó volt, senki sem hagyta magát háttérbe szorítani Szerintem 3 fő pict kevés, mármint nyilván az egy szorosabb kapcsolat, ergó mindenki többet tud harapni a játékból, de a 4 a legoptimálisabb.
Orwen, nem tudom, hogy kellett volna-e, de kitöltöttem.
Ha ilyesmit csinálsz legközelebb légyszi szólj... Ha más nem is, írd ki ide a csevegőbe. ^^ pl. én nem nézek csak ritkán aláírást (már ha feltudok jönni körülnézni a fórumon).
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nagyon hálás vagyok Neked, hogy kitöltötted! (Amúgy tényleg írtam, többször is, de megértem, hogy elfoglaltak vagytok. ami azt illeti, azt, hogy sikerült 16+ embert megmozgatnom, már győzelemnek könyvelem el )