Con! Dél környékén volt valami gigszer a szerverrel. MySQL hibával dobott vissza és a 'recovery' sem ment. (csináltam print screent, ha kellene átküldöm)
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A karbantartás óta a fórum skinje szép szürke (Dark Fantasy), amíg be nem lépek... utána vált csak vissza az általam beállított és jobban kedvelt barna színvilágú másik skinre. (Epoch)
Az még hagyján de mire rájöttem hogy az UPC menu lenne a profil Viszont eltűnt a szép világoszöld szín a forumózók színe, most fehér épp nem tudom direkt vagy véletlen.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Alapvetően nekem semmi bajom az újítással, már ami a skint illeti, de e közül a kettő közül nekem is az Epoch jön be jobban. Javaslom, hogy néhány további lehetőséget be kéne venni a rendszerbe, bár nem tudom ez hogyan működik, szóval abban nincs ötletem, hogy ezek mik legyenek.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
no pont ezt akartam kérni én is meg ha lehtne az ilyen kis gombocskákat mint a reply meg társai members stb kiírhatnánk magyarul is ha nem nagy macera, gondolom túlsok angol nem olvas minket nekem viszont gyakran meg kell várni az egérrel a gomb fölött hogy kiírja mi az. ( hiába no tanulatlan vaok oszt nem értek külföldiül )
pl mi az a faq meg a ucp
gondolom nem f.ck meg upc ja és miért jó a sütik tölése - láttam ilyen funkciót de nem mertem blintre megnyomni.
ja és az is jó lenne ha pulzálnának az olvasatlan cuccok mint régen mert az figyelemfelkeltőbb volt mint ez a ikon.
Aműgy tetszik a lap széle, már hogy dícsérjek is
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje. Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
A fenti hozzászólásom végén a dice BBCode-os szövegre nem reagált, de a tesztelgetős részen igen... de ezzel már este nem volt kedvem foglalkozni... Az okára nem tudtam rájönni. Elnéztem valamit?
Miközben megpróbáltam elküldeni a dice-os részt is ebben a szövegben: "Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in /home/webusers/onlinemagus/forum/includes/dice.php on line 124" sorral kedveskedett... Most kihagytam a problémás részt, s úgy látom megérkezett.