Dierol
Castor jól írja, az l5r=Legend of the Five Rings. Ez egy szamurájos-orientál szerepjáték, ami nem jelent emg magyarul. Csak angolul, spanyolul, franciául és azt hiszem még vagy 2-3 másik nyelven is.

Egyébként magyarországon nagyon kevesen ismerik sajnos, ez valószínűleg a viszonylagos beszerezhetetlenségének köszönhető, nomeg a full angol könyveknek. (Egyedül a 7 regényből álló Klánháború sorozat jelent meg magyar nyelven is hozzá, ha jól tudom.)
Viszont van gyűjthető-kártyajáték változata is, amit szintén kevesen ismernek, de egy fokkal azért többen és abból van magyar Kotei is szervezve minden évben.
Node visszakanyarodva: Már elég régóta próbálom becsempészni néhány vállalkozó kedvű játékostárs látókörébe a dolgot, de eddig csak Kijoe érdeklődött és kérte "kölcsön" a könyveket a második találkozón.

Amúgy nem te maradtál le valamiről eddig, hanem nekem kell (és én lassan már kezdem is) megszokni, hogy az általam említett/játszott rpg-kről a többség nem is hallott, vagy ha igen, akkor természetesen mindenki a csini-új-neo változatot ismeri, én meg a régi-ósdi-leharcolt ős-ó-változatokat.