Damakot anno Hakea-ék találták ki. (Ha jól rémlik, akkor Tyssonnal, Sionnal meg Connal. Meg azt hiszem Meridian te is benne voltál, bár lehet erre rosszul emlékszek.) Aztán Hakea kért meg, hogy vállaljam el a Dzsad-negyed kidolgozását és terelgetését. Roxanne-nak karaktere volt Damakban (egy azonos nevű Ellana-papnő), azt hiszem még meg is van a gépen.
Quator: igen, jól emlékszel, én vállaltam el a kikötőnegyed megalkotását és későbbi HMségét, amiből nem lett semmi, de az anyagok még ma is megvannak, próbáltam elég részletesen írni a kerületről Azért ajánlottam fel Rahmudnak, hogy ha esetleg ilyen régen kitalált dolgokra van szüksége, amit fel akar használni írjon nyugodtan.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ha esetleg a dzsad-negyed leírásai hasznosak lehetnek az új Damakhoz szívesen odaadom. Nekem is megvan minden, amit anno összehoztam. (Bár a negyed NJK-inak értékei még ETK szerint vannak kidolgozva.)
Gondoltam újra jelentkezem Nálunk is elég ramaty az idő, pedig én fázós vagyok ... A NYARAMAT AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Micsoda pech h csütörtökön még rosszabb lesz az idő. Ja és lehetne már júli elseje is ... nem elég h érettségizem még vizsgamunkát is le kell adnom + vizsgákat is iktattak be az ötödéveseknek -.-" Hurrá ... Ráadásul haza sem vihetem a munkám Egész júniusban suliban leszek ...ez nem ér ...
Volna egy kérdésem, mert ilyen irányú ismereteim pontatlannak és hiányosnak nevezhetők. Fel tudná nekem sorolni valaki szép sorrendben a Gorduin ciklus köteteit?
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
No itt szeretne szót kérni a fanatikus M.A.G.U.S. regény olvasó. (Na jó ebből a fanatikus nem igaz, mivel még egyelőre csak pár könyv: talán 10... ) Első rész A halál havában, második a Csepp és tenger, harmadik az Észak lángjai, negyedik a Karnevál (a régebbi változat az két kötetes). A többiben már nem vagyok biztos: talán a Keleti szél majd A bárd és a démonok... Valahogy így néz ki, akik tényleg értenek is hozzá, azok javítsanak ki, ha elrontottam.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai