M.
Moderátor: Admin
Rannien Siey írta:No itt szeretne szót kérni a fanatikus M.A.G.U.S. regény olvasó.(Na jó ebből a fanatikus nem igaz, mivel még egyelőre csak pár könyv: talán 10...
) Első rész A halál havában, második a Csepp és tenger, harmadik az Észak lángjai, negyedik a Karnevál (a régebbi változat az két kötetes). A többiben már nem vagyok biztos: talán a Keleti szél majd A bárd és a démonok... Valahogy így néz ki, akik tényleg értenek is hozzá, azok javítsanak ki, ha elrontottam.
Sessaryen írta:Rannien Siey írta:No itt szeretne szót kérni a fanatikus M.A.G.U.S. regény olvasó.(Na jó ebből a fanatikus nem igaz, mivel még egyelőre csak pár könyv: talán 10...
) Első rész A halál havában, második a Csepp és tenger, harmadik az Észak lángjai, negyedik a Karnevál (a régebbi változat az két kötetes). A többiben már nem vagyok biztos: talán a Keleti szél majd A bárd és a démonok... Valahogy így néz ki, akik tényleg értenek is hozzá, azok javítsanak ki, ha elrontottam.
Hmm, nem kötekvésképp, de a "Jutalomjáték" nevű szösszenettel mi lesz? Az a 0. rész?
S.
Gargaroth írta:Üdv!
Szeretnék JK státuszt kapni...egyenlőre csak ezügyben írok...aztán majd folyt. köv....
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó