• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 6 / 22 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22

Re: Redmondi Mesék (Shadowrun 3rd)

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.06. 20:50

(Richard)

<Valahogy volt egy olyan érzésem, hogy nem fog minden simán menni.>
Mikor meglátom a sunyuló alakot rossz érzéssel nézem a fura csomagot. Úgy döntök, hogy megnézem közelebbről a jóembert. A hátamra kapom a Remingtont, (amennyiben van valamilyen vállszíja) és kicsatolom a Thunderboltom tokját, és felcsavarom rá a hangtompítót.
Megpróbálok a lövész mögé lopakodni, nem áll szándékomban lelőni, csak tuti távolságból, olyan 4-5 méterről rászólnék, hogy "Fegyvert eldobni, rendőrség!" Ha hülyeséget csinál ólmot kap a búrájába, ha megadja magát akkor elő a bilinccsel.
Ha látok reális esélyt, így fogok tenni. Ha eddig is nagyon recsegett a tető, ergó esélytelen lenne becserkészni, akkor inkább hagyom a fenébe. Ha sikerül lefegyverezni gyorsan átkutatom további fegyverek, vagy detonátor után kutatva. Ha találok rádiót azt is elveszem, illetőleg beprogramozom a frekvenciáját a saját rádiómba, a kettes számú helyre. Ezek után átveszem a helyét, és nem kis pofátlansággal használni szándékozom a vadászpuskát, ha úgy alakul.

// Várom a reakcíót. :)
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.06.06. 21:01

(Sendas)

- Az én hangulatomon egy kis vér már nem sokat dob.

- Persze, másold le nyugodtan.

- Nem tartalak fel, majd megnézem otthon. Ha lesz kedved, szimatolj utána az ürgének egy kicsit, jó? Kíváncsi lennék, ki a fene, akire ennyire berágtak. Persze csak ha épp nincs jobb dolgod, nem fizetős meló.

Ekkor megcsörren a telefon.
Nem sokat agyal, attól nem fél, hogy Jim bekavar, akkor meg hamarosan kiderül mi a szitu - felveszi a telefont.

- Hi Srad, még mindig szabadlábon? Mi újság?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.06.07. 10:47

(Lilien)

-Nekem a holnap este tökéletes. Inkább választanám a tünde bandavezért, olyan ellen még úgy se próbáltam ki magam. Bár még egy szórakozó hely tulajával se volt dolgom, de maradok a tünde bandavezérnél. :D Nekem tökéletes megmérettetés, bár sokkalta jobban értek a capoeirához, mint a fegyverekhez. De legyen így! Ha elég jónak talál, akkor inkább verekedéssel szerzek pénzt, mint felszolgálással. Abban egy kicsivel több a kihívás. 8)

<Ilyet elég keveset tapasztaltam egy férfi esetében... Csak sikerült meglepnem. Elég kevés férfinél sikerült ezt eddig elérni. Úgy kb. 0-nál...>
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.08. 17:38

(Nightwolf)

*Amíg a nő elmondja, amit tud vagy legalábbis azt, amit el akar árulni megszokásból belenéz az imént kapott dossziéba és átfutja az adatokat. Végül felnéz Negatívra az iratokból és nemet int a fejével, hogy nincs kérdése.*

-Indulásnak ennyi elég. Jó utat és holnap megbeszéljük mire jutottam. Viszont látásra.

*Ezzel elköszön a megbízójától és elindul a dossziéval és újságjaival a markában, hogy a chrispoheri taxiállomáson találkozzon leendő soffőrjével. Az mondjuk még kérdéses mennyire is mennek majd messze, ha taxi kell hozzá és nem jár a célterületen a metró. Egyenlőre viszont nem filozofál ezeken a részleteken. Átgondolja mit hallott és ha van rá lehetősége út közben tüzetsebben is átnézi az aktát.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.06.08. 19:09

Résztvevők: Nightwolf

A dossziéban pár fotó, és pár sor van mindössze egy lapon. Nem túl sok. Miután elköszönsz, Negatív tovakopog a vonat fele, maga után húzva a bőröndöt. Utánanézve alig feltűnően, de kellemesen ringó csípővel halad célja felé. Pár másodperc múlva rájössz, hogy a műsor valószínűleg neked szól... Ott a kalauznak átadja a jegyet, és felszáll a vonatra - anélkül, hogy hátranézne. Biztosra veszed, hogy tudja - figyeled. Majd te is visszasétálsz a metróhoz, és a jó negyed órás metrózás alatt megnézed, hogy mit is kaptál. Két személy leírását. A talizmánárus nőét, és az ork lányét. Mindkettő nevét, mobil számát, korát (62 és 12 év) lakcímét - Redmond közepe - olvasod, egy számlaszámot, amiről a mellékelt kód segítségével névtelenül lehívhatsz 1000 nujent (vésztartalék) - áll mellette.
Megérkezve az állomásra, felmész a felszínre. Egy jókora lebetonozott parkoló fogad, körülötte tíz emeletes bérházak. A környék elég szegényesnek tűnik. A téren autók tucatjai parkolnak, és az egyik sarokban felleled a taxi jelzését egy oszlop tetején. Arrafele veszed az irányt. Ahogy közelebb érsz, látod, hogy három taxi várakozik. Kettő az Americar szériából, a harmadik pedig valami egészen más. Eddig ilyet nem láttál, mondjuk nem is jártál még erre... Egy masszív, feketére fújt városi terepjáró, brutális gallytörő rácsokkal, reflektorsorral a tetején, és különféle, a kasznira utólag felhegesztett acéllemezekkel. Az egészet sárga haránt csíkok díszítik, mint a gerendákat szokás, és taxi feliratokat mázoltak az oldalára. Az autó mellett két humán, és egy troll beszélget. A troll kezében egy táblát látsz, Mr. Nightwolf felirattal... A troll szép példány. Neonkék Punk taraja, tucatnyi piercingje díszíti a fejét. Páncéldzsekiben ácsorog, az terepjáró motorházán egy méretes, baljósan krómozott shotgun pihen. Ha nem a taxi mellett állna, azt gondolnád, hogy épp a védelmi pénzt szedi... Vagy csak Negatív újabb tesztje? ötlik fel benned óhatatlanul a kérdés.
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.08. 19:12

Időpont: 2060. május 22. (Kedd) 21:10
Résztvevők: Lilien Tadayoshi

Memphis nyugodtan végighallgat, majd egy gonoszkás mosoly jelenik meg a szája szegletében, úgy válaszol:
-Rendben, akkor legyen a tünde srác... őt legalább nem kell kímélnie. Holnap este várjuk. Kérdés van?
Majd a turmix maradékát felhajtja. Ha nem teszel fel egyéb kérdést, feláll, jelezve, hogy a megbeszélésetek véget ért, és kikísér a kinti bárpultig. Közben mondja:
-A mai nap a ház vendége, már ami a fogyasztását illeti. További jó szórakozást!
Majd megfordul, és visszasétál ahhoz a boxhoz, ahol az érkezésed előtt beszélgetett. Leül, és tovább folytatják a csevejt. Közben látod, hogy néhány emberrel több van már bent, és érzed magadon a kíváncsi tekinteteket. Monica érdeklődve kérdezi:
-Na, hogy ment? Egyből az asztalra tepert? Mit mondott? Mikor kezdesz és mennyiért? Mesélj!
Majd a pultra támaszkodva várja a válaszodat.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.08. 19:16

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Westwood, Jim lakásánál
Időpont: 2060. május 22. (Kedd) 14:32
Résztvevők: Sendas Jent

-Utánanézek, és ha találok valamit, szólok. -mondja Jim.

Majd amikor felveszed a telefont, Srad beleszól:
-Ideiglenesen vagyok szabadlábon, amíg le nem zajlanak a tanúvédelmi egyeztetések... De most komolyan. Van egy munkám. Nem túl megerőltető, ha profin csinálják - ezért gondoltam rád. Ha ma este megfelel, akkor találkozzunk vacsoránál a Luigi pizzériájában. //Olasz pizzázó// -Sajnos a melót ma este meg kellene majd csinálni, szűk a határidő. Na csá, és addig ne piálj be, tiszta fejű munkaerőre van szükségem!
Utána lerakja a telefont.
Jim érdeklődve néz rád:
-Jó hírek? Na, itt egy doboz sör - nyújtja feléd.
Közben hallod, hogy nyílik a bejárati ajtó, és egy vidám női hang szólal meg:
-Szia drágám! Megjöttem!
Majd bekukkant a szobába Jim barátnője. Csinos arc, kedves természet és kellemes alak jellemzi. Most egy szűkebb farmernadrág, sportcipő és egy világos, mintás póló van rajta. Mikor meglát, elmosolyodik, és megszólal:
-Szevasz Sendas! Te itt? Mi újság? Hogy megy a szabadúszás? Maradsz vacsorára? Spagetti lesz, ha megfelel.
Majd elrobog a konyha fele.
Jim rád néz, és mondja:

-Tudod, hogy jól főz. Maradsz?

//Jim barátnője egy pláza ruhaboltjában eladó - néhányszor már ettél náluk, kedvel téged//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.08. 19:19

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Everett negyede, dokkok
Időpont: 2060. május 23. (szerda) 11.42
Résztvevők: Richard Simms

//Akkor a módosított terv://

Felcuccolsz, és óvatosan, nehogy meglásson, lesunnyogsz a raktár tetejéről. Egy kisebb kerülővel - nehogy észrevegyen megközelíted a másik raktárépületet. A tűzlétra itt is a sikátorra nyílik. A sikátor előtt egy középkategóriás szedán parkol. A létra alsó foka három méteres magasságban lehet, fentről lehet leengedni a maradékot. Ahogy jobban megnézed, friss lánc csillog a létrafokokon, és egy lakat zárja le... ezt nem fogod egykönnyen lehúzni az utcaszintre. De talán jobb is, mert iszonyatos zajjal vágódik le ilyenkor a vaslétra. Körbenézve tálász néhány kidobott kisebb faládát, azt gyorsan alárakva már eléred az alsó létrafokot. Szerencsére jó erőben vagy, és fel tudod magad húzni, bár nem esik jól. A lánc megfeszül, de nem enged, és ennek hála csendben feljebb jutsz. Közben az adóvevőd feléled, jelezve, hogy megérkeztek a többiek. Távolabbról motorzúgást hallasz, és a kerekek súrlódását a betonon. Fogytán az időd. A létra tetején majdnem belefutsz egy körömnyi, betonszürke kis dobozba, ami a falra van erősítve. Megnézed: egy aprócska hangszóró, meg valami elektronika. Egy miniatűr riasztó. Gyorsan odacsapva törötten lemállik a falról. Utána már gond nélkül felérsz a tetőre. Látod neked háttal az alakot, kb. 20m-el arrébb fekszik a tetőn. Nem sejt semmit. Hiába volt felkészült, veled nem számolt. Szerencsére beton teteje van az épületnek, így nem esik nehezedre zaj nélkül megközelíteni. Mikor kb. 8 méterre lehetsz, ráförmedsz, hogy:
-Fegyvert eldobni, rendőrség!
Erre idegesen összerándul - valószínűleg a frászt hoztad rá. A puskát elengedi, de közben fordul meg, hogy egy pillantást tegyen rád. Nem sok esélye van, mert gyorsan bilincset csattintasz a kezére. Odalent Alejandro és társai kikászálódnak a kocsiból, és körbenéznek. Te átkutatod a férfit, de további fegyvert nem találsz, sem detonátort...
Közben mondja, hogy:

-Hé, vannak jogaim! Szeretném hallani őket! Meg a vádpontokra is kíváncsi lennék! Meg a jelvényére! A sorszámára!
Majd elhallgat, és valószínűleg azon gondolkozik, hogy még mire legyen kíváncsi. A füléről letéped a rádióját, és letárolod a sajátodba ezt a frekvenciát is. A pasast utána a markolattal hatástalanítod - még felveri a környéket //hacsak nincs jobb ötleted//. A fegyverét birtokba véve látod, hogy belső fegyvercsatolóval van felszerelve, nincs ravasza, se optikája. A helyéről tökéletesen belátod a találkozó helyszínét. Mikor kézbe veszed a puskát, és célzásra emeled, egy pici piros led villan meg egy pillanatra nem sokkal a markolat felett. Mi a fene lehet vajon?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.08. 19:35

(Nightwolf)

*Látva Negatív mozgását és megérezve, hogy ez az ő játéka a férfi hagyja, hogy a nő kiélvezze a helyzetet és amíg fel nem száll tovább kíséri tekintetével. Majd mikor eltűnik Negatív a vonatajtóban halványan elmosolyodik és így indul neki a feladatának. A Redmond kerületnévtől sem retten vissza, csupán átfut az agyán, hogy kevés lőszert hozott, nomeg lehet nem ártana a vadászpuska sem a "beton-vadonban". 8) Metrőzás alatt áttanulmányozza a papírokat, majd összehajtva kabátja egyik mély belső zsebébe dugja a dossziét. A taxiállomáson szétnézve és meglátva a masszív terepjárót és mégmasszívabb soffőrjét csak helyeslően bólint.*

<Troll-taxi. Kellemes meglepetés. :) Reklámjukat már láttam, de nem gondoltam, hogy utazok is majd egyszer ezzel a "társasággal". Így már jobb a lőszerek és űrméretek aránya. 8) :D >

*Lassan-komótosan odasétál a beszélgetőkhöz és egy mindhármuknak szánt köszönés után a trollhoz intézi szavait.*

-Jónapot az Uraknak! A nevem Nightwolf és béreltek nekem egy fuvart mára. Ha nem tévedek Önnel lesz szerencsém utazni.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.06.08. 20:02

(Lilien)

-Csak annyi, hogy holnap mikor és hol találkozzunk?

Én is elfogyasztom a még meglévő itókámat.

-Nagyszerű! - mondom egy széles vigyorral az arcomon. :D

-Hát én is meglepődtem... Szóba került a capoeirás tudásom, és felszolgálói állásajánlat helyett egy utcai bunyósat kaptam, már ha holnap megverem az egyik tünde haverját. A részletek majd holnap derülnek ki. A beszélgetés végén már nem is vett nagyon nő számba. Kissé megleptem. :D De gondolom téged is. :P
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.08. 20:58

(Richard)

- Le vannak szarva a jogaid. - és lecsapom a pisztollyal.
Jól megnézem magamnak a pasas arcát, ha később összefutnék vele... Amikor felvillan a vörös led, elgondolkodom egy pillanatra. Hallottam már sztorikat pár kapcsolt fegyverről, amelyek csak a tulajdonos kezében lévő fegyverkapcsolat jeleire működtek. Volt néhány igazán őrült sztori is arról, hogy az illetéktelen fegyverbitorlónak az arcába robbant a stuki. Csalódottan teszem le a puskát, pontosabban megcserélem a Remingtonnal. A saját fegyverem célzásra emelem, és végigvárom a találkozó végét.
Aztán gondolok egyet, a belső rádiómat Alejandroéra állítom, a fülemre pedig feltapasztom a zsákmányolt darabot. Így bármelyik adón szólnak be hallani fogom...
Ha minden simán megy, a frissen lopott cuccokkal lelépek, a jóembert kis gondolkodás után magára hagyom. Majd kibekkeli a szabadulását.

<Majd veszek másik bilincset valami biztonságis boltban.>

// Nincs kommunikációs megosztó beültetésem, amellyel több frekvenciát figyelhetek egyszerre.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.06.09. 15:07

(Sendas)

Sradnak:
- OK, este megbeszéljük a részleteket. Tankkal menjek kajálni, onnan megyünk dolgozni, vagy előtte haza tudok ugrani?
- Jól van, a műérzet chipjeimet félreteszem meló utánra, hátha kellenek fájdalomcsillapítónak.

Jim csajának:
- Helló! Mint aki víziszonnyal egyszer csak a sivatagban találja magát. Eddig minden percem beosztották, most meg nem tudom, mitévő legyek. Ha nem akarok csatornapatkánnyá zülleni, előbb-utóbb munkát kell találnom.
- Ellenállhatatlan a meghívás, meg a meghívó személye is, de sajna foglalt az estém. Meló van kilátásban, és abból nem sok jut manapság. Azért köszi, jó fejek vagytok.

- Nem is zavarok tovább, ha van valami szóljatok. Valamikor beugorhatnátok hozzám, új rejtett világításokat szereztem a kecóba, nektek biztosan tetszene.

Lelép, hogy összeszedje a melóhoz szükséges cuccokat, és megpróbál rápihenni, hátha az éjszaka nem lesz alkalma aludni.

* Nem túl megerőltető, ha profin csinálják. Na persze, jó duma, ha kiderül, hogy nagyon is megerőltető, akkor én vagyok a hülye, amiért nem csináltam elég jól. *
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.09. 19:51

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Everett negyede, dokkok
Időpont: 2060. május 23. (szerda) 11.51
Résztvevők: Richard Simms

Megnézed a pasast, de nem ismerős. Humán. Szögletes európai vonások, rövid kefehaj, borotvált arc. Mint egy katonáé.
Leteszed a puskát, és célzásra emeled a sajátodat... Francba! kb. a maximális lőtáv másfélszeresnyire lehetnek! Csalódottan leereszted, és miközben a zsákmányolt fülest felteszed. Épp jókor, mert a diszkrét sistergése elhal, és csend telepszik a helyére, ahogy összekapcsolódik a közeledő párjával... Most mi legyen? Átérni a másik tetőre már nem fogsz, előbb érnek ide a másik fél emberei is. Talán csak egy-két perced maradt a döntésre és a cselekvésre. Közben a rádióban ismeretlen férfi hang szólal meg:

-Lassan itt vagyunk. Ne feledd, tárgyalni jöttünk. Alejandróra nem lősz, max az embereire, ha lövöldöznének, de addig nem!
Érzed, ez nem kérés volt, hanem utasítás, amihez nem vár kommentet.

//2009.06.06. 21:00 - szöveg közepén szerepelt a távolság... kb. 160m//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.09. 19:53

Időpont: 2060. május 22. (Kedd) 21:12
Résztvevők: Lilien Tadayoshi

Memphis még kifele menet válaszol:
-A találkozó akkor lesz, amikor ideér, és jó lenne itt találkozni. Vagy esetleg megadja nekem a címét?

Kint a pultnál Monica mondja:
-Verekedni akarsz? Hát, te tudod... Ezzel azért megleptél. Memephis kevésbé. Ő üzletember. Ha pénzt hoz neki valami, akkor kihasználja, és óvja. Az alkalmazottai vagyunk, és úgy is kezel minket, pedig sok szemrevaló csaj van itt. Eddig senkinél nem próbálkozott. Az hogy nem vett nőszámba, azért lehet, mert hasznot remél tőled is. Szokj hozzá. Mondjuk az biztos, hogy nem meleg, mert mióta itt dolgozom, volt már pár barátnője.
Ja, kérsz valami komolyabbat? Elég széles, és valódi a szeszválaszték, nem valami pancsolt műpia. Egy olasz pasi hozza rendszeresen.
Hátulról megszólítanak:
-Mit iszol szépségem? Meghívhatlak?
Mikor félig hátrafordulsz, egy nagydarab - kissé pocakos, hosszú hajú harmincas éveiben járó férfit pillantasz meg. Egy kissé viseletes póló, egy szakadt farmer, és egy bakancs van rajta. Az arca alapján nem szívesen bíznád rá a pénzedet - nem túl bizalomgerjesztő a kisugárzása. Szerencsére az emberi tekintetben tükröződő gondolatok nem mindig valósulnak meg... A csapos ránéz, és csak annyit mond:
-Carl, hagyd békén, nem a te súlycsoportod!
Látod, hogy Carl arcán egy pillanatra ijedség, majd csalódottság fut végig, vet egy lapos pillantást Memphisék felé, majd annyit mond:
-Bocsánat, összekevertem valakivel...
Utána visszaoldalog az egyik asztal körül a fotelokban pöffeszkedő társaihoz. Gúnyos pillantások, és nevetés fogadja.
Monica megszólal:

-Nem kell aggódnod miattuk. Szóval mit kérsz?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.06.09. 19:56

KM esemény [Dierol]
Helyszín: Seattle, Westwood
Időpont: 2060. május 22. (Kedd) este
Résztvevők: Sendas Jent

Srad:

-Nem kell tank, csak legyél éhes. Bár ott úgyis megjön az ember étvágya. Nem biztos, hogy haza tudsz menni...
-De le is törném a derekadat, ha bechippezve mennél dolgozni...

-Hát, ha nem, akkor majd máskor. Mondja Alicia.
-De a világításodat majd meglessük. Ja, meg főzünk is, mert a konyhád jobban felszerelt, még ha nem is használod...

Utána Jim kikísér, és elbúcsúzik.
-A munkához meg kéz és lábtörést! Szól még utánad, majd becsukja az ajtót. Hazamész, gyorsan összekészíted a felszerelésedet, és az órádat beállítva lepihensz. 19:00-kor ébredsz kipihenve arra, hogy bekapcsolt a rádiós órád. A vacsoráig még van egy órád, de oda is kell érni, ami kb. 20 perc lesz.
Kissé rendbe szeded magadat, magadhoz veszed a felszerelésed egy hátizsákban, és elindulsz a találkozóra. A metrón elzötyögsz a harminc utcányival arrébb található pizzériához. Egy kellemes park szélén található az épület, Egy hat emelet magas, igényes téglaépítésű bérház földszintjén van a pizzázó. Bentről ínycsiklandó illatok szöknek ki. A langyos esti levegőn a teraszon ül Srad. A teraszt körbe virágládák szegélyezik, kellemes színfoltként. Az utca előtte sétáló utca, lődörgő, az időjárást és a környezetet élvező emberekkel. Belépsz a teraszra, és vidám olasz köszöntéssel fogadnak a pincérek. Az egyik, mikor látja, hogy helyet foglalsz, odasiet, és egy étlapot tesz eléd, és udvariasan megkérdi:
-Óhajt valamit inni az úr, amíg választ?
Látod, hogy Srad egy pohár bor mellett várt rád.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
329 hozzászólás • Oldal: 6 / 22 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22

Vissza: Régi Kalandok...