Eszemben sem volt riogatni, mea culpa ha így jött le. Sőt azt gondolom, hogy aki érett fejjel visszatér a szerepjátékokhoz, annak az OM páratlanul jó lehetőség. Mellesleg Isten tartsa meg a jó szokását annak, aki szeret KM-kedni főleg ha jól ismeri is a világot.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
na ja én meg 31 a kölyök 2, tarthatnánk lassan egy családi napot is. Az asszonyok meg a gyerekek bográcsolnak mi meg lerohanjuk a táborhelyüket és kifosztjuk, na ?
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje. Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
Tessék csak átvándorolni a csevegőbe, s közben nem elfelejteni, hogy egy-két angyali feleség olvassa ezeket a topikokat is (így a lerohanás nehogy visszájára forduljon )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Én egy szolnoki diák vagyok, Rannien barátom mutatta meg az oldalt. Kedvenc hobbim a JK-k szivatása (újoncok a kedvenceim), de sajnos még nincs otthon netem, ezért az öngyilkos jelöltek csak júniustól jelentkezhetnek a kalandjaimba. Továbbá szeretek jó számító gépes játékokkal játszani (Diablo II, Might and Magic VIII, Tropico, Battlefield, Port Royal, Baldur's Gate, Dead Worms...), kavicsokat gyűjteni, meg még sok mindent, de az most nem kerül felsorolásra.
Na, akkor üdvözletem mindenkinek. 30 múltam, Heves megyében koptatom a billentyűzetet, a MAGUS-al még 1993-ban találkoztam és hamar jó barátságba kerültünk. 99-ig gyakran játszottunk is osztálytársaimmal, haverokkal, azóta egy kicsit leült a dolog és inkább a fórumos és elektronikus RPG-k voltak címlapon, bár ezekben sajnos kevés MAGUS-hoz hasonló stílusút találtam. Remélem jó társaságot sikerült találnom, akikkel együtt vethetem bele magam Ynev csodás világába.
Fuhimi Rokuro - Fagyvár Semus ver Wyntar - XIV. Zászlóháború
Reméljük itt megtalálod a kellemes időtöltést, saját tapasztalatomból mondom remek kis fórum ez, indíthatsz akár nyílt helyszínen karaktert, vagy akár egy újonnan induló Zárt kalandba is jelentkezhetsz. Erre érdemes odafigyelni, mert hamar elkapkodják a helyeket.
Gargaroth! Ha minden igaz, ezt a rangot magad is kivívhatod a következő megoldással: (remélem a barna szín dominál nálad is - az alapján írom) Bal felső sarok: PM gomb. csoportok menüpont itt tudod bejelölni magadat olvasónak. Alul az elküld gombot nyomd meg.
Üdvözlök mindenkit! 19 éves diák vagyok, Veszprémből csatlakoztam hozzátok. 6 éve játszom szerepjátékokkal, elsősorban M.A.G.U.S.-t és VtM-et, bár az előbbi mindig közelebb állt hozzám. Az UTK-val még csak ismerkedem (eddig ETK-t használtam), tulajdonképpen csak e fórum miatt szereztem be, de bízom benne, hogy könnyen átállok majd. Szeretném mielőbb a játékosok közt tudni magamat, és remélem, hogy senkinek nem fogok csalódást okozni.
"Ha nem emeled föl a tekinteted, azt fogod hinni, te vagy a legmagasabb."
Az ÚTK-t megszokni nem nehéz, csak bőszen kell forgatni - hogy aztán jobb vagy rosszabb rendszer az ETK-tól... megoszlanak a vélemények, bár a többség jobbnak tartja. Taba el Ibarában ha minden igaz van még hely játékosnak: a Helyszínmoderátorral kell felvenned a kapcsolatot, valamint készíteni egy közzétett karaktert az Előtörténetek topikban - ott minden információt megtalálsz a hogyanról. Remélem neked is kikapcsolódás lesz ebben a közösségben játszanod!
Üdv!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Pár nap múlva töltöm be a 23-at és gyakorlatilag 9 éve ismerkedtem meg Ynev codálatosz világával utoljára kábé 3-4 éve játszottam rendszeressen azóta sajnos időm nem nagyon engedte, meg elcsábított a vámpírok setét világa.
Sajnos az UTK nincs meg és hát hogy őszinte legyek a hallgatói "fizetés" mellett örülök, ha a nyáron nem kell különösebben kunyerálnom majd otthon. Pedig szívessen újra kezdeném Ynev felfedezését, a különböző történeteket olvasgatva nagyon is hangulatos hely ez