Akkor tényleg önhibádon kívül "csaltál" a program szerint.
egyébként, ha a karineveknél tartunk:
Májném íz: Doji Yoshiaga
(Persze csak ha a KAP-rendszer is így akarja és sikerül kihoznom a kardmúvészt olyanra, amilyet szeretnék. Ha nem sikerül, akkor: Bubba, a mocsári törpörtyű. )
EDIT: Jah igen. Van karikép is csak egyenlőre kicsiben:
Bár még nem olvastam a külső leírását, vagy léttam képet hozzá, de alapvetően... nem. Mondjuk megnézném Adoniszt a 18-20-as erejű bárdot, hogy mit alkotna játék közben.
Mivel átlag alattiak a színésznevek terén ismereteim, így megnéztem a gugliban, hogy ki az az Orlando Bloom. ... Lególás! Ne haragudj, de nem győzött meg, hogy Adonisz legyen az a Dorisz.
Mondjuk Orwennek igaza van, hogy inkább írjuk le fonetikusan is a neveket. Bár ettől még a karakterek szívathatják egymást fals nevekkel.
Doji Yoshiaga = Dodzsi Josiágá (bár a Josiaga is okés, ki mennyire nyíltan ejti. )
Orwen
Te mikor csinálod ezeket a képeket? Nagyon jó és igényes munka! Gratula!
Mindenki
Nagyjából már fejben megvannak a statok is csak a képzettségeket sikerüljön megvennem.
Kérdésem, kérésem annyi lenne, hogy ti mennyire veszitek vérmesre a figurát? Igen, itt a "száraz" statra és harci-tápra gondolok. (Sajnos nem nagyon van összehasonlítási alapom, hogy mi számít jó/rossz/közepes harcértéknek 6-8 szinten. )
Jah igen. Mielőtt elfelejtem. Felszerkó és mágikus cuccos terén mennyire engedjük el magunkat?
Nomeg való-világi javak terén hogy legyen a nevezési díjas befizetés?
Dreemer
Bár mondtad, hogy neked minden mindegy és olyan lesz a kaland, ami illik a csapathoz, de azért van ötleted mennyire kell rákészülni a kihívásokra? Nomeg mi lesz a mesében? (Gondolok itt mondjuk Castor "írjatok 3-4 szót és azok lesznek" ötletének esetleges kipróbálására.)
Én statok tekintetében nagyjából az ÚTK ajánlását veszem tekintetbe a KAP osztásban. Ha lesz ember, aki bevállalja, hoyg intézi a pénzügyeket, akkor utalom neki a zsét. Ha nem lesz, akkor én lezek az, ekkor nekem jöhet.
Hm... Igazad van, Orlando Bloomot én sem csúfolnám Adonisznak. Artile do'Ryes (Ártile doRiesz) ...Dzsozi Józsi-árpa
Orwen:
Ügyes munka.
Mindenki:
Én tuti nem fogom vérmesre gyúrni a figurát, alig lesz terveim szerint harcértéke, kivéve a CÉ-t. Ő egy szociális egyén lesz, csupa-csupa képzettségekkel. Mágikus tárgyak... Passz. Nem hiszem, hogy sok minden lenne nála, talán csak egy hatalom amulettje. Majd meglátjuk.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Ártéri Dorisz Egyébként jobban megnézve a gugli képeket ez az Orlando annyira nem rossz a kalózosban. Jólfésült és tényleg "bárdos" feelingje van.
A vérmesség és varázslatos tárgyak terén akkor én se rúgom el a pöttyöst. Bár harcértékben remélhetőleg meglesz a jó-közepes érték, hogy legyen értelme sértegetni másokat és túl tudja élni az esetleges párbajokat.
Shia-ko
Nekem végülis mindegy ki pénzeskedik és kinek kell utalni a zsét. Ha esetleg rám esik a választás, akkor annyit kérek, hogy azért legkésőbb úgy 20-ig utaljon mindenki, mert nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni az ilyen dolgokat. (Ha más vállalja, akkor én is azonnal utalom, mihelyst tudom hova küldjem a money-t.