Várhatóan péntek-csütörtök magaságáabn tudok pénzt utnak indtiani nem tudom mikora fog célt érni kb másnap... vagy következö munka anpon... ehh bankühyyekel midnig gynege votlam...
legutobb 2 hétbe tellet XD
Shien ko: anyi pénze van a karakterednek amenyit szeretnél, ha tul sok majd sikitok... meg ez függ az elö ötritöl is.
Tkari lap: hát olyat használ midnenki ami neki tetszik.
Mágiksu kyterék: Mindeki ameniyt nem szégyel anyit ir fel, max gyorsitot selejtezést tartok.. de ez nem jelemző amugy.
Modul: vallami már dereng, de pls mondja el midneki hogys minek örülne mert elfelejtettem...
-(Kicsit) gondolkodós -Képességkihasználós (ha szemfüles a játékos, hogy fel tudná használni egy porosodó varázslatát/képzettségét) -Harcolós (hogy kiéljük gyermeki szórakozásunkat is)
-Olyan modul, amiben van értelme, hogy sokan leszünk, és nem csak a "tűzerő" miatt hasznos. (Ideiglenes csapatmegoszlás, stratégiai pontok védése x. ideig, stb.) -Kellemes időtöltés, játék, móka, kacagás.
Kb. ennyi
szerk.: közös barátunk elvileg ma regisztrált, és most elvileg várja a reg. megerősítését. szerk2: Sikerült, Syfadias néven regelt.
Egyetértek Orwennel. -harc (mert az hozzá tartozik) -van értelme a nagy látszámnak és nem csak harci potenciálban -jókedv, móka, szórakozás -cociáliskodás (én örülnék, ha egyrészt lenne egy kis szerepjátékozás is nem csak a történet megoldása, nomeg tudjuk használni a képzettségeinket, tulajdonságainkat (mindenki az erősségét persze )
Most hirtelen ennyi, de majd lehet írok még, ha kell pontosítani.
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz a játékkal kapcsolatban.
Hja igen és az ork tankot mostmár szinte biztos hogy leváltom a humán szerzetesre. Valszeg egy kicsit alkesz alak lesz, amolyan részeges mesterszerűen. kb ennyi elöljáróban, a karakterrel ma estétől fogok foglalkozni.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Akor a nap hire: Lesujtott a kreativitás nevű menykö Motmár van modul is, igaz kisé még sajt szerüen (érsd: lukas mint az egér rágta sajt... ) De van és a miénk, atömörség fokozására és lukak tömitésére kelenek még adatok... ieltve a meglévöket elekzdem be épitgetni.
Ebben a szent/szentésgtelen minutumban ugy néz ki, bár nem végleges hogy délen fog zajlani a karakterek élete. (amig zátonyra nem fut )
A történet maga egyenlröe forudlatosnak tünik, csak ne mtudom hogyan fogjátok felfogni, megoldani amugy nem kell ,de nem egy fa ék egyszerüségét mondhatja magának.
Szerejátéknak teret adni én is eszretnék. Megprobálom ugy szervezni a doglokat hogy a csodás csapatnak legyen szüksége eme kéepségei hasznáaltára is, aminek egyik hozománya lesz a moka és kacagás...
Addig is egy ksi elöleg: Mi az: dartoniták ugrálókötleznek a temetőben? -??? -Hulla-Hooop
//miután a kinkeserves fályadalom kiáltásoknak vége folytatom.... igérem ezelkel a vicekel si készülni fogok, cask ugyis el fogom felejteni mindet...//
Másik ghirem hogy az élő fém tárgy nem kelt méfg el.. ha igy folytatoik akor roncstlepre fogom küldeni... Pedig már van egy szaprodásra képes variánsa is! Megeteded vasas rozsdával és emg fial
Amit nem tudok észben tartani ki mivel van...
Másik dolog amit nem tudok észebn tartani: A csapatnak van kedve/hangulata/hajaldósága/vágya atrra hogy komplex terveekt készitsen egy adot cél elérése érdekében? PL meglesni a 23 szépségű elfet fürdés közben.... ( persze komolyabakrol lene szó.. de ez tuti feleklti a figyelmet)
Továbbá érdekelne hogy a horor és misztiksu dolgokhoz kine milyen a viszonyulása... meg uyg áltlaában a vérontáshoz... emrt harc legyen eprsze, csakhát elgutobb is heves moralizálás volt... hogy akor emgöljük/nem öljük meg aztán meg tengervizel csapju kagyon vagy csak hátulról baltával?
Nyah ere mekora igény van?
Dreemer U.i.: mentem aludni, megálmodom a folytatását a kérdés és korekció áradatnak...
U.i.:2 Nem nem fogjátok midnezek elenére megmodnani hogy mijen els za történet, én se tuom megmodnani emre fogtok majd meni, de ez a ti dolgotok ugyis.... XD
Nekem a szerzetes is jól hangzik. A tank-kodás miatt meg ne aggódj, max majd a szerzetest toljuk előre a harcban. Komolyabbra fordítva, ahogy elnéztem a csapat nem lesz olyan agyonállat, hogy túl nagy ellenségekkel összeakasszuk a bajszunk a kocsmákban, fogadókban.
Dreemer
Én kyr-származék kardművész leszek.
A tervezgetést én szeretem, főleg ha az adott karakterek szereplése közepette megy. (Tehát nem csak annyi, hogy ki tud többet a világról, mint játékos, hanem a karakterek saját szájuk ízének megfelelően elvitatkozgatnak, hogy mit hogyan csináljanak.)
A horror nekem továbbra sem csúszik magusban. Ahogy az elmúlt két találkozóval kapcsolatban beszéltük arra van kifejezetten horror-szerepjáték. A magus inkább a lazább fantasy. A misztikus dolgokról annyit mondhatok, mint a múltkori talihoz: Alapvetően belefér, de azt nehezen viselem, ha a "naaagy hatalmas természetfeletti lények /istenek, démonurak, stb/" dróton akarják rángatni a karaktert vagy az eseményeket irányítgatni. Természetesen a misztikus történeti részeket meg hasonlókat én is szívesen hallgatom, hogy mi kerekedik ki belőle.
A vérontásban kivételesen nem leszek olyan eltökélt, mint a múltkor is voltam. (Tehát most nem én szúrom többször torkon az elbambult kislányt a fa mögött, amíg a többiek megnézik, hogy elég szoros-e a nyeregszíj a lovakon. ) A kardművészem inkább a lefegyverzésre vagy harcképtelenné tételre megy, nem szereti az öldöklést. (Rend, Élet jellem. ) Nomeg a kiprovokált vagy épp csak "vétlen áldozatkánt" belekeveredett párbajok jobban fexenek neki, mint a sok-sok elleni sárdagasztós csata.
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire sikerül a "snassz" zenélgetős bárd elől elhappolni a ritka virágkötészet szépségei iránt fogékony hölgyeket.
A szerzetes nekem is bejövős, kíváncsian várom a fejleményeket. (Másrészt így akár ingame elvitatkozhattok Quatorral a témában )
Dreemer
Én spec kifejezetten szeretem a horror&misztikus kalandokat.
Komplex tervek készítése: Persze, feelinges kiagyalni valamit, amit aztán megpróbálunk megvalósítani, bár ennél komolyabb témában, mint leskelődés.
Előfém: Kihagynám, ez már nekem tápkategória, mégha nem is lennének erős tulajdonságai, akkor se tetszene nekem, plusz nincs semmi értelmes oka, hogy egy főnix ilyet birtokoljon.
Nah igen, azért jövök inkább szerzetessel, mert mindig nagy zöld orkom van és most ki akarok próbálni valami mást, is , meg mostanában Jade Empire-ezek ami meg ugye ilyen karatézós/kung-fus RPG. (de akkor is drunken master forevör)
Tervezgetésben benne vagyok én is, és akár a 23 szépségű elf csaj meglesése/elrablása/etc. is megfelel a célnak, csak olyan körülmények kellenek hogy legyen értelmi kiagyalni. ;D
nah igen az élőfém. nekem személy szerint nem kell. (erősen táptóbiás szvsz)
Csak négy harcművészeti irányzat van? vagy van valahol valami még? Mert nekem a "Részeges Módszer"-hez kellene egy irányzat, csak ugye az az itteniekben nem nagyon van benne... vagy kreáljak az egyikből/több összevonásával?
Snassz bárd? Úúúúú, ezért minden nőt lenyúlok előled, sőt még időd sem lesz rájuk nézni! Káosz jellemmel a lehetőségek és egyéb aljasabbnál-aljasabb praktikák tárháza végtelen...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Ha nincsen enekd kelö irányzat akor am eglévöböl csinálj egyet
Valamit ami szerinted ok, szerintem uygis visza fogotat csinálsz ugy hogy vaktában rá bolintottam
Sihen - ko ha kel tényleg élö vas akor pm ben irjad meg pls...
Köszönm a történet pontositást, nyah akor meg is van szerintem mindeki megkapja a mágét... vagy nem
a mdul vázát ösze törtem ujra épitettem és elégég nekem tetszö lett...
Bár fogmalam nicnsen hogyan tudom majd le mesélni... mert kissé nagy terjedelmü lett.. Sebja majd le rövidititiek
Gondolkodo karakter szerintem nem elsz egy hátrány, harcot is tervezek bele vélameényem szerint nem sokat...
Nemsokára leeht hogy le is fogom irni, mert picit mrá neekm is komplex.. a véégn elfelejtem a fő fő fő hapci... gonosz nevét is.. ami azért ritka mod curdar lenne Meg azt se tudom hogyan jutok ah elyszirne emrt Garmacor akivel edig utaztam el mondta a dolgot és nicnsen igy aki kocsival vigyen a helyszirne
Lesz egy beszélő bicskád Csirip, aki egyedül megoldja a kalandot, ha mi elbénázzuk.
Lorgar
A Dart-nid-kinito a víz-stílusa. Te megcisnálod belőle a sör-stílust vagy tömény-stílust? Jól hangzik.
Anathor
Mondom én nem fogom direkt lenyúlni a nőket előled. Csak szépen "virágokat locsolgatok" meg csokrot kötögetek a "sarokban" és utána hagyom magam, mikor a tucat-muzsikától megcsömörlött fehérnép rámveti magát egy művészi szál ibolyácskáért.
Dreemer
Gyere vonattal. Szerintem (és ha jól emlékszem) Orwen és Lorgar is azzal jár találkozózni, így ott se leszel magányos.
Harc: Remélem lesznek feelinges ellenfelek. Akik nem csak a tipikus "... és Józsi526, a szintén feketeruhás tank is rátok ront 525 "ikertestvére" után..." lesznek. (Persze azért jók a töltelék katonák is, mert ők adják a tömeget. )