Meg valla a helyszin nagy voanalkban:
Valahol Gorvick meelt avgy mi fene mellet.. a szomszáédban
Valalmi kis sziget lesz azt hiszem...
A miértek:
Juliska néni házában valalk ikapált, és talált egy dobozt bene kincskereső térképpel rajta tételes lista a dolgokrol...
A kincs magában se leen kis miska de egy két törtéenlmi meg egyéb irományt is emelget, ami Anomvick idelyében kerütl a relytekhelyre ahol most is van.. mármitn ak incs...
Ugye shadonbol való eretnek kivándorás idelyén voltka kik viték a kincseiket és hát tuközben egy lakalasm dfa alat akaparták...
Na most ti elsztek azok a szerencsések akik a kincskereső expedició védelmét látjátok el!
2 feladatra 2 csoport jelöltettett ki.
Támadás:
A körnéykne lebzselő csunya kincsvadász csapatokat kell jobb belátásra birnia, ez a TV és fönix dolga lesz.. vagy nem nekem midnegy majd ti ki tlaáljátok
Védelem:
A csodálatos karaávnt és expediciot meg kéen védeni... kiktöl? más fosztogató mocok csapatoktol, a környékbeli ngazdagoktol akik esetleg ak incsre oályáznak.. és az egyéb potenciális vezsély forásoktol.. pl arelita aki unatkozik.
A közönséges utonűló problémáa nem enek a csapatna ka feladata... ara van külön derékhad.
Quator és széptevő csapta ideális ere a posztra szerintem...
Mármost ki miért van itt?
Hát ere sok sok magyarázat lehet. Becsvégy, kalandváyg, menekülés a gonosz férjek, apukák, behajtók elöl... köteleség tudat, sogron akaratáank követése vagy csak szimőplán fel akarna kvlalit égetni a sogroniták, esetleg keresztbe teni pár gotrvickyinak..
Ha ezek nem felelenk meg az adot karakternek akkor tesék vlalmi sajátot ki tlaálni jutlamazásal együt.. ha az liki a karihoz akor az lesz a jutalam a karinak

Quator:
A harc:
Soakt fejlödtem, mostmár mehy az orctáamdás ksicsoportban sétáló jk elen is...
Akkor peduig midnen elenfél kihivás

A műásik hogy egyedi de komoly eneleek is vnak a látó mezöben.. lásd riválsi fosztoató partyk...
Cash:
Holna putnak inditom ma nem jött össze

Élő fém cucok:
Quator, emlékez pls a CoC renszerem ott mit modnanak az eféle holmikrol? Mert azokat az irány elevek itt be fogom tartani!
Nem lesszit semi feladat megoldó tárgy!
Dreemer