Sikeresen megérkeztünk, bár amíg bátyám itthon van, addig nem tudom garantálni az aktivitásom.
De ha egyszer úgy hozná a sors, hogy lekötözve hevernék egy pincében, ráadásul a Szabadulóművészet képzettségpróbám is elrontanám, akkor kit keressek meg Telepátiával, hogy írjon a Szabadságbejelntőbe, hogy bizonytalan ideig nem leszek?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
A win elindul, de úgy 5-10 percenként kikapcsol, újraindul. Az FF böngésző állandóan befagy. Nyomtatni nem enged... A linuxot meg fel sem telepíti ... Kétszer kaptam telepítés alatt olyan hibaüzit, hogy a merevlemez hibás lehet, vagy melege van a gépnek...
Volt 3 pm-em - míg választ adtam rájuk 8x vágott le az xp, és még 2x bootolás közben indította magát újra... Kedden megy szervízbe - előbb nem jutok be vele drbácsihoz -.-
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Esetleg nem ártana megnézni a kondenzátorokat, hogy valamelyik nincs-e felpúposodva, nem szorul-e cserére. A coolerrel minden rendben? Nem zajos, nem akadozik a proci vagy az alaplap ventillátora?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2009.06.21. 22:08-kor.
Hogy belekotyogjak a pálya széléről A vinyón max a chipek könyökölhetnek ki - a kondi már nem. Az az alaplapon jellemző. Mondjuk az is szép instabilitást tud okozni. De az ötlet jó, meg lehet nézni. Esetleg még egy mem teszt sem ártana. A linux telepítőjén biztos van.