"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Hm.... Azt látom, hogy többen itt gurítotok a nyílt játékhoz induló tőkét és egyebeket, csak nem értem a miértet. Ez a karakterhez tartozik, ott van a helye minden ilyen dobásnak.
Mindenkinek!
Megkérnélek benneteket, hogy minden - a karakterhez, kalandokhoz tartozó - dobást ott generáljatok le, s ez a topik maradjon meg eredeti céljának: a fórumozók tesztelhessék a kényelmi eszközök működését, hogy az "éles" dobások már jól menjenek számukra a megfelelő helyen.
Köszönöm!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Szerintem nem zavarja a fórum működését az hogy itt dobálnak ráadásul ha törölve van a topik ürítés szempontjából, bukta a dobásait. Lehet itt tesztelni dobálni, meg szerintem nem nagy dolog havonta egyszer kitörölni az összes hozzászólást.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató