Részemről pénz hiány ill. még nem döntöttem, hogy akarok-e vagy sem-e. Addig míg összegyüjtök annyi pénzt eldöl majd:) előtörit késő este vagy holnap reggel küldöm..
Csatlakozom a csoró 100% emberies csapathoz Ha lesz píz akkor élő szövet a fém vázon de addig.... Egyébként is jó buli lesz kijátszani a dolgot (lerobban a keze, kell egy új cyberkéz... ) Várom a játékot
"Nem írom pennával, fekete tentával, de kardom élivel, ellenség vérivel, az én örök hírömet." /Zrínyi/
Ha Martos új karijával (ugye jól értem, hogy nem dorani lesz?) nem "akad", akkor én egy mezei, ember, harcost hoznék, ideális esetben két hosszúkarddal (aztán majd meglátjuk mi jut neki).
/Hogyha már írok a kalanddal kapcsolatban, holnaptól egy hétig nem valószínű, hogy fel tudok nézni az oldalra. /
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Altair Nem, nem érted jól, maradok dorani magiszter, csak némi változtatás lesz a karakterben (Rannien úgy gondolja, hogy az eredeti koncepció túl táp lenne, és a KM bácsi szava szent), szóval az ember harcos továbbra sem fog zavarni.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Eddig Arsene-re vártam, illetve volt némi feladatom, ami rabolta az időmet. tegnap akartam írni, de sajnos khm... meglepetés várt itthon, így a tegnapi reagírás sajnos mára csúszott. Már dolgozom rajta, amint készsz küldöm.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Pontosan nem tudod megmondani, de nálad biztos alacsonyabb. Nomeg valószínű, hogy nem 3., mert általában az Ősatyák nem szoktak sheriffkedni amerika kisvárosaiban. Így a kettő között valahol.