Ha itt találsz valami kedvedre való leírást, címet megsúgom, hogy honnan szedheted le. Ill. ha valami konkrétan érdekel írj pm-et és megsúgom a rejtekhelyét a neten.
Mind kik kalandot keresnek, dicsőséges életre vágynak.
Öszintén szólva engem a valódi sztorival rendelkező sci-fi tud lekötni a "Kagome! Az életerje 2000 és csak folyton nőŐŐŐŐ!!!!"-típusu , továbbá az "átváltozom valami izévé!" sztorik nem igazán érdekelnek, PL: A Bleech c. alkotásből 15 percet bírtam megnézni mielőtt a Lomtárban végezte.
Castor: szvsz jobban jársz, ha inkább letöltöd, össze se lehet hasonlítani a minőséget... Ha pl tudsz HD-ben nézni, akkor a THORA-t tudom ajánlani, nagyon sok tartalmas animét megcsináltak jó minőségben.
Amúgy meg mostmár úgy néz ki, megint jó a gép (csak kétszer raktam fel a winydózt újar minden frissítéssel és hasonlóval együtt...), szóval még egy kis "restauráció", és érdemben tudok lenni errefele ismét.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Mivel nem találtam jobb helyet, ezért ide írom. Kb egy éve írtam egy Warhammer 40000-es novellát, csak eddig összesen olvasta két ember...gondoltam publikálom itt az Om-en hátha érdekel valakit. Adok egy címet ahonnan le tudjátok tölteni ha érdekel. annyi lenne még ha valaki olvasta és van véleménye róla legyen szíves írja meg.
Azon gondolkodtam érdekelne-e valakit korszakkaland mind km mind jk részről. Arról szólna a történet hogy létrehoznánk egy fórumrészt ahol a zászlósháborúk alatt játszanánk. És ehhez kapcsolódóan lehetne mesélni bárkinek, akit érdekel, és játszani akit érdekel. Ezen a részen nem lennének világmegmentő, aquir ölő kalandok, hanem a háború hadszinterein és ahhoz kapcsolódóan szabotázs kémkedés orgyilkosság stb. Viszont egyedül nem csinálom meg ha valakinek van kedve segíteni szóljon és kidolgozzuk a részleteket.
Eddigi elképzelés elég béta, amolyan nyílt helyszín lenne km karikkal, minden kmnek kellene rövid kalandtervet írni, hogy ne zavarják egymást a helyszíneken és nem meséljék ugyanazt vagy épp az ellentetjét. Szóval várom az ötleteket és a segítséget
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Nekem lenne ötletem KMként kalandra is, és tetszene a dolog, csak sajnos még nem igazán ismerem az itteni dolgokat, így nem merném bevállalni. De később, ha sikerül megismernem a fórumos játékot, utána szívesen HM/KM-kedem is.
"Bízz bennem és fordíts hátat!"
Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes. /Albert Einstein/
Karaktereim:
Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.