Moderátor: Admin

)
)

Castor de Vinter írta:
Mint modulíró nyilatkozok.
Annyival még nem csapjuk agyon a mesét ha eláruljuk:
A kaland a Quiron tenger déli partvidékén játszódik.
A kalózcsapat nem halva született ötlet, de ne három soros evezősgályában vagy toroni csatahajóban gondolkodjatok.
És a kaland kezdésekor rögtön nem fogtok tudni hozzáférni a kicsikéhez, szárazdokkban javítják, vagy egyéb helyen és egyéb ok miatt pihen.
Lesz lehetőség használni ha annyira akarjátok, de biztosan nem a kaland első harmadában, ezt tartsátok tiszteletben. Kösz.

)
)

ráadásul még szerintem a 150 MP-s keretbe se számítana bele, mert nem felszerelési tárgy...
 ráadásul még szerintem a 150 MP-s keretbe se számítana bele, mert nem felszerelési tárgy...

.
. )
 )

A karakterednél nagy hibát nem találtam, bár sztem az 5. fokú hajózáshoz legalább valamelyik követelménynek (hadvezetés, csomózás, időjóslás vagy térképészet) is 5. fokúnak kéne lennie. Bár egyiket sem írja konkrétan a könyv hogy kéne, én KM-ként tuti kérném. De ezt majd a sorsolás után kell lebokszolnod
 A karakterednél nagy hibát nem találtam, bár sztem az 5. fokú hajózáshoz legalább valamelyik követelménynek (hadvezetés, csomózás, időjóslás vagy térképészet) is 5. fokúnak kéne lennie. Bár egyiket sem írja konkrétan a könyv hogy kéne, én KM-ként tuti kérném. De ezt majd a sorsolás után kell lebokszolnod  A gyűrű szerintem megoldható, ha elég nagy elemi erő csóvát pakolsz bele, irányítani meg úgy tudnád, hogy a csóva mindig arra mutat, amerre az ujjad.
 A gyűrű szerintem megoldható, ha elég nagy elemi erő csóvát pakolsz bele, irányítani meg úgy tudnád, hogy a csóva mindig arra mutat, amerre az ujjad. ), meg van még mellé egy ötletem, de ahhoz nekem is meg kell várnom a KM-et, hogy engedélyezi-e.
), meg van még mellé egy ötletem, de ahhoz nekem is meg kell várnom a KM-et, hogy engedélyezi-e.

Meg hát azért szépen megvannak a járulékos képzik, amik kellenek hozzá. De igaz, majd a KM megmondja.
 Meg hát azért szépen megvannak a járulékos képzik, amik kellenek hozzá. De igaz, majd a KM megmondja. 
  )
 )

Köszi a segítséget. Amúgy hol vannak az iylenekre vonatkozó szabályok leírva? Keresgettem, de nem találtam...
 Köszi a segítséget. Amúgy hol vannak az iylenekre vonatkozó szabályok leírva? Keresgettem, de nem találtam... 

Meg ugye koncentrált széllökés, szóval harcban is használható lehetne akár.
 Meg ugye koncentrált széllökés, szóval harcban is használható lehetne akár.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó