Moderátor: Admin

) és várom a többi jelentkezőt, énnekem teljesen mind1 hogy jó vagy gonosz lesz a csapat, ha jók leszünk jövök kardművésszel, vagy ha rosszak akk bosszmesterrel
 ) és várom a többi jelentkezőt, énnekem teljesen mind1 hogy jó vagy gonosz lesz a csapat, ha jók leszünk jövök kardművésszel, vagy ha rosszak akk bosszmesterrel 

Így én döntök helyette. Első koncepció Iker születésű karakterek és nem törpék, fájó szívvel az idén kihagyom kedvenc fajomat.
 Így én döntök helyette. Első koncepció Iker születésű karakterek és nem törpék, fájó szívvel az idén kihagyom kedvenc fajomat.  Megmondjátok mivel jöttök megmondjuk mivel jövünk mert nekem tök mindegy. A kedvenc karim kiesik lévén nem törpével jövök innentől bármivel eljátszok.
 Megmondjátok mivel jöttök megmondjuk mivel jövünk mert nekem tök mindegy. A kedvenc karim kiesik lévén nem törpével jövök innentől bármivel eljátszok.

^^
 ^^  
  mondjuk a halál jellem letudva mivel, Niobe jóval szeretne lenni, ha ezzel nincs problémátok a karaktereket is eldönthetjük amint Sess megjön.
 mondjuk a halál jellem letudva mivel, Niobe jóval szeretne lenni, ha ezzel nincs problémátok a karaktereket is eldönthetjük amint Sess megjön.

Nekem mindegy végul is mert a Káosz jellem sem egyenlő a gonosz karival, csak használja a hátbaszúrást
  Nekem mindegy végul is mert a Káosz jellem sem egyenlő a gonosz karival, csak használja a hátbaszúrást  De mondjuk én nem csinálok sem kard sem harcművészt az tutti. Mondjuk van egy 6.ik szintű Uwelita paplovagom max azt felírom tizedik szintre meg kipótolom az előtörijét
  De mondjuk én nem csinálok sem kard sem harcművészt az tutti. Mondjuk van egy 6.ik szintű Uwelita paplovagom max azt felírom tizedik szintre meg kipótolom az előtörijét 

mivel a mostani kalandba én voltam egyetlen közelharcos a kardművészemmel 3-szor sikerült is elájulnom
 mivel a mostani kalandba én voltam egyetlen közelharcos a kardművészemmel 3-szor sikerült is elájulnom  bár 10 es szinten már nem lesz annyira hiányos a karakter, pszi-t is veszek bőven mert az volt a bukó pontom IV. OM en.
  bár 10 es szinten már nem lesz annyira hiányos a karakter, pszi-t is veszek bőven mert az volt a bukó pontom IV. OM en.   De ha ez a szerepkör nem tetszik mehetek én is előre csak legyen elég kegypontja a papunknak
 De ha ez a szerepkör nem tetszik mehetek én is előre csak legyen elég kegypontja a papunknak  

No akkor pár Verzió az ikrekre, BM-Arel pap, Főnix-Sogron pap, bár ez utóbbi azért elég komoly ütőerő
  No akkor pár Verzió az ikrekre, BM-Arel pap, Főnix-Sogron pap, bár ez utóbbi azért elég komoly ütőerő  De lehet Bárd is akár.
  De lehet Bárd is akár.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó