S.
Moderátor: Admin

4 bárd, 10 szinten. Szerintem több, mint ütős...
 4 bárd, 10 szinten. Szerintem több, mint ütős... 

Én át tudom utalni ha gondoljátok, el küldöm a bankszámlaszámom pm-ben és befizetitek rá én meg egyben elutalom időben.
  Én át tudom utalni ha gondoljátok, el küldöm a bankszámlaszámom pm-ben és befizetitek rá én meg egyben elutalom időben.

) Viccet félretéve, ahhoz hogy egy értelmes csapatnevet találjunk, kéne ki milyen jellemű. Nem lenne jó ha mondjuk, egy Rend, élet jellemű banda a Halál csuklyások, vagy a Fekete naplemente nevet viselné. Ráadásul mi még elég érdekes jelleműek is leszünk a jó és a rossz átmenete szerűség
 ) Viccet félretéve, ahhoz hogy egy értelmes csapatnevet találjunk, kéne ki milyen jellemű. Nem lenne jó ha mondjuk, egy Rend, élet jellemű banda a Halál csuklyások, vagy a Fekete naplemente nevet viselné. Ráadásul mi még elég érdekes jelleműek is leszünk a jó és a rossz átmenete szerűség  Élet, káosz|szoák ,telÉ (a szöveg érthetetlen elemeket tartalmaz, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlom ugyanis későn írtam és lehet semmi értelme XD)
 Élet, káosz|szoák ,telÉ (a szöveg érthetetlen elemeket tartalmaz, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlom ugyanis későn írtam és lehet semmi értelme XD)

Ha kell segíteni szólj a papokat kissé ismerem
 Ha kell segíteni szólj a papokat kissé ismerem 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó