(Ne szívd mellre, csak poén, de tényleg várom.

)
 )Moderátor: Admin

)
 )

) Ezt majd megálmodom, de alapvetően ez szerintem már nem sokat fog számítani.
 ) Ezt majd megálmodom, de alapvetően ez szerintem már nem sokat fog számítani. 

Ezesetben a 4.fokú egyeneskarddal bőven elleszek, mert aki fegyverrel jön az ellen tudom használni. Ami meg nem fegyverrel támad és önmagában 6-os vagy mégnagyobb kategóriásnak számít azt kicsaljuk a mezőre és rámegyek a 4.fokú nehézlovas kopjával.
  Ezesetben a 4.fokú egyeneskarddal bőven elleszek, mert aki fegyverrel jön az ellen tudom használni. Ami meg nem fegyverrel támad és önmagában 6-os vagy mégnagyobb kategóriásnak számít azt kicsaljuk a mezőre és rámegyek a 4.fokú nehézlovas kopjával.  

(Persze Herold tiéd az elsőbbség.
  (Persze Herold tiéd az elsőbbség.  )
 ) 

.
 .

Csak sokáig tart elvarázsolni, főleg nagyobb erősségen és addigra odaérnek a slan testőrök.
  Csak sokáig tart elvarázsolni, főleg nagyobb erősségen és addigra odaérnek a slan testőrök.  

sry
 sry

A hadvezetés 1. és taktika 1. meg azért nem az a "minimum 3. amit eddig előirányoztatok.
   A hadvezetés 1. és taktika 1. meg azért nem az a "minimum 3. amit eddig előirányoztatok.  Mostmár tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezeket hol olvastátok? Főleg a képzettséglistát. (Mármint nem regényekben volt róla szó alapon, hanem valami szabálykönyvben van említve egyáltalán, ahol én is el tudom olvasni?)
  Mostmár tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezeket hol olvastátok? Főleg a képzettséglistát. (Mármint nem regényekben volt róla szó alapon, hanem valami szabálykönyvben van említve egyáltalán, ahol én is el tudom olvasni?)

.
 . 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó